Kent Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 (edited) Ne zalazim bas na ovaj forum... Ali Killswitch razibse! Odlican bend. SLAVA! Edited June 20, 2004 by Kent Quote
Wes [KoRn] Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 Cuo sam ih skorije nemam pojma koji album, cak nemam ni nazive pesama ali mi stvarno fenomenalno zvuce!!! Tehnika na gitari i na bubnjevima je fenomenalna!!! ...riffovi su sjajni!!! ...bass nesto slabije cujem, a sto se tice vokala.....................svaka cast za umesanost stilova, ima tu svega ali clean pevanje je stvarno preterano! ...ma sjajan band!!! Mozda neko moze da mi pomogne u drugoj pesmi se pominje breaking the foundation..........tako nesto? Moze li neko da mi da nazive pesama i da mi kaze nesto vise o tom albumu? ...toliko poz Quote
Demoritus Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 Nisam cuo mnogo pesama, a od onih koje sam cuo najvise mi se svidjaju Rose Of Sharyn i My Last Serenade Quote
azal Posted June 22, 2004 Author Report Posted June 22, 2004 ' date='22. 6. 2004, 14:09'] Cuo sam ih skorije nemam pojma koji album, cak nemam ni nazive pesama ali mi stvarno fenomenalno zvuce!!! Tehnika na gitari i na bubnjevima je fenomenalna!!! ...riffovi su sjajni!!! ...bass nesto slabije cujem, a sto se tice vokala.....................svaka cast za umesanost stilova, ima tu svega ali clean pevanje je stvarno preterano! ...ma sjajan band!!! Mozda neko moze da mi pomogne u drugoj pesmi se pominje breaking the foundation..........tako nesto? Moze li neko da mi da nazive pesama i da mi kaze nesto vise o tom albumu? ...toliko poz to je drugi album "Alive or Just Breathing" Quote
dr NIK@ Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 ' date='22. 6. 2004, 20:09'] ...ima tu svega ali clean pevanje je stvarno preterano! Kakvo bre preterano clean pevnje?!?!?! O cemu ti pricas?!?!?! Voleo bih da mi objasnis. Da li je preterano dobro ili je samo preterano? Quote
Wes [KoRn] Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Kakvo bre preterano clean pevnje?!?!?! O cemu ti pricas?!?!?! Voleo bih da mi objasnis. Da li je preterano dobro ili je samo preterano? Preterano kao krasno,predivno,bajno...ako je za lakse razumeti. ziv bio Quote
[Nocturno] Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Killswitch je zakon! Trivium je isto super bend ali ako volite taj zvuk mislim, chak shta vishe siguran, sam da ce vam se dopasti i Avenged Sevenfold Quote
scavenger Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Do sada bend nikada nisam cuo, ali veceras sam video spot "life to lifeless" ......................... oh, fenomenalno, pocetak je kao neka Meshuggah, pa vokal rastura! Stvarno preterano! Quote
azal Posted June 28, 2004 Author Report Posted June 28, 2004 joj cim neko secka neki riff odmah je meshuggah. KSE su mala deca kad uporedis. Mozda jedini njihov riff koji bi mogao da se pojavi na albumu Meshugge je uvodni riff "and Embers Rise" sa novog albuma. Killswitch rula....ali deco......Meshuggah je Meshuggah........tj...najbolji bend na svetu Quote
[Nocturno] Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 joj cim neko secka neki riff odmah je meshuggah. KSE su mala deca kad uporedis. Mozda jedini njihov riff koji bi mogao da se pojavi na albumu Meshugge je uvodni riff "and Embers Rise" sa novog albuma. Killswitch rula....ali deco......Meshuggah je Meshuggah........tj...najbolji bend na svetu Lazo ti bash gotivish te matematichare a? BTW Obozavam i jedan i drugi bend ali mislim da ih je jednostavno besmisleno porediti... Quote
Kent Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 Trivium ne mogu da pridju IMO, vokal je ruzan, mnogo bolje peva Matt u Capharnaumu... mada imaju dobre melodije... Katatonia je najbolji bend na svetu, deco Dillingeri novi idu! poz Quote
BodyRemover Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 a ja gotivim ljude koje sve zive i nezive bendove nazivaju matematicarima. najgluplja definicaja zanra u istoriji. i smorilo je sto su KSE na ovom forumu. nemam pojma gde bi se mogli klasifikovati, ali kada su all that remains i as i lay dying na avangarda, a heaven shall burn na death... nesto od ta dva pretpostavljam. sa nu zaista nemaju veze. poz Quote
Kent Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 sa ovim definitivno ima najmanje veze... posto vec cenim da ce se avangarda pretvoriti u modern metal forum, onda gurati sve tamo Quote
scavenger Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 Kente, vodi nas! Uz tebe smo (ustvari sam). Mislim, vazno je da znamo gde je tema, sto se mene tiche, mozemo i na berzi da diskutujemo o razlomcima i integralima na bubnju i stranoj muzici domacim cvarcima ))) Ua sistematika, milion ispita imam iz toga! Nego, samo sam rekao da potseca na Meshugu, ona je samo jedna. Ali me smara, istina. Quote
ajsha69 Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Mozda jedini njihov riff koji bi mogao da se pojavi na albumu Meshugge je uvodni riff "and Embers Rise" sa novog albuma. Killswitch rula....ali deco......Meshuggah je Meshuggah........tj...najbolji bend na svetu heh... upravo tako!!!... ...A bash taj uvod za 'And Embers Rise' would probably never cross their minds if it wasn't for Meshuggah... so, deco.. refer to the quote... Quote
ajsha69 Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 ... Recimo i na novom Slipknotu, stvar The Virus of Life ima taj Meshuggah-sensibility ''rif koji tone''.... : odnosno, svaki sledeci noseci ton deluje nizi nego sto bi bilo logichno, rif se kochi na svakom od njih, a dok zadrshka traje ton gubi intenzitet i definiciju.... ....Ovo je bash Meshuggah trip!!! .... Inache, my precious!!! Quote
dr NIK@ Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 ......Meshuggah je Meshuggah........tj...najbolji bend na svetu NAJLUDJI BEND I ako vec ocete neki bend koji je poprilicno povukao na Meshuggah, onda pricajte malo o Mnemic-u koji su gotovo zasnovali muziku na Meshuggah-i Quote
dr NIK@ Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 ... Recimo i na novom Slipknotu, stvar The Virus of Life ima taj Meshuggah-sensibility ''rif koji tone''.... : odnosno, svaki sledeci noseci ton deluje nizi nego sto bi bilo logichno, rif se kochi na svakom od njih, a dok zadrshka traje ton gubi intenzitet i definiciju.... ....Ovo je bash Meshuggah trip!!! .... Inache, my precious!!! Specijalno objasnjenje by ajsha69 Quote
deftonerrrr Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 NAJLUDJI BEND I ako vec ocete neki bend koji je poprilicno povukao na Meshuggah, onda pricajte malo o Mnemic-u koji su gotovo zasnovali muziku na Meshuggah-i decko...nemoj da te neko cuje da se blamiras da u istoj recenici pominjes mnemik i meshugu... jednostavno nema veze sa vezom... ovo jedno je umetnost ...a drugo sranje... a vama prepustam da odlucite sta je sta... Quote
azal Posted July 27, 2004 Author Report Posted July 27, 2004 nije Mnemic sranje bre ok su totalno. Kao neki nadrkani Fear Factory. Quote
DevouredSoul Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 What would I giveeeee to behooooold..... hehehehe kako je bilo super juche Quote
BodyRemover Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 stalno pricam kako ne volim fear factory a to mu verovatno dodje zbog ova dva benda (mnemic i raunchy) koji su tu mjuzu toliko unapredili da jednostavno nije imalo nikakvog duha u novom FF kada sam ga slusao. ranije su mi bili dosta dobri... poz Quote
dr NIK@ Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 decko...nemoj da te neko cuje da se blamiras da u istoj recenici pominjes mnemik i meshugu... jednostavno nema veze sa vezom... ovo jedno je umetnost ...a drugo sranje... a vama prepustam da odlucite sta je sta... Ja reche da su zasnovali svoju (u istinu ne u potpunosti) muziku, a ne da su dobri kao meshuggah koji je 1000 puta bolji bend... Al da se mi vratimo na KSE Quote
deftonerrrr Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 Ja reche da su zasnovali svoju (u istinu ne u potpunosti) muziku, a ne da su dobri kao meshuggah koji je 1000 puta bolji bend... Al da se mi vratimo na KSE MESHUGGAH !MESHUGGAH !MESHUGGAH !MESHUGGAH !MESHUGGAH !MESHUGGAH ! Quote
Recommended Posts