lemmy sixx Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 Ubitacni Nemacki thrasheri!!!Njihovi albumi "Zombie attack" i "The morning after" stvarno razbijaju. Nazalost nisam cuo njihovo poslednje studijsko ostvarenje "Kings of beer",ali predpostavljam da je u pitanju ubitacan album. Quote
RNA Posted September 23, 2002 Report Posted September 23, 2002 Pivopije svih zemalja, ujedinite se!!!!! To bi ukratko bio slogan ovih krelaca. Bend koji bez prekida postoji 17 godina, ako se ne varam. Skidam kapu. Omiljeni albumi: "Chemical Invasion", "The Morning After" i "The Meaning Of Life". Imali su neke od najboljih omota u istoriji thrasha, skroz zajebantske. Je li neko slu Quote
Nixx Posted September 23, 2002 Report Posted September 23, 2002 Lemmy to mora da prodje kroz moje ruke....i usi. Quote
Guest ***Tiranix*** Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 Bio sam na chatu s nekim leekom sa ovog 4uma imao je nick Tankard-Kings of Beer,zaboravio sam koji mu je nick...uglavnom,rekao mi je kakva je Tankard zajebancija,neznam mozda i kupim... 8O Quote
solicitor Posted October 11, 2002 Report Posted October 11, 2002 Zombie Attack mi je malo smor ali ostalo je fantasticno ... nisam ih slusao 100 godina jer njihove albume imam samo na kasetama a slabo ko ima diskove da srezem to...ali bez obzira, vec 10 godina tankard je jedan od mojih omiljenih bendova....Steta sto se nisu malo vishe probili u svetu....premda su imali neverovatnu podrsku Metal Hammera svojevremeno... Quote
Slaughterer Posted October 11, 2002 Report Posted October 11, 2002 Bio sam na chatu s nekim leekom sa ovog 4uma imao je nick Tankard-Kings of Beer,zaboravio sam koji mu je nick...uglavnom,rekao mi je kakva je Tankard zajebancija,neznam mozda i kupim... 8O Taj sam...........ako nadjes nesto od njih kupuj odmah Ja imam nesto na kasetama, a nesto u mp3-u Quote
GOTZE Posted November 14, 2002 Report Posted November 14, 2002 TANKARD SU OBAVEZNA LEKTIRA---VERUJTE MI a: DOSLEDNI THRASHU I PIVU PROTIV SVIH TRENDOVA ! Quote
RNA Posted November 17, 2002 Report Posted November 17, 2002 Koji vam je najbolji omot od Tankarda? Meni su najjači "Disco Destryoer" i "The Morning After", a i "The Meaning Of Life" je sjajan. Quote
Slaughterer Posted November 17, 2002 Report Posted November 17, 2002 Koji vam je najbolji omot od Tankarda? Meni su najjači "Disco Destryoer" i "The Morning After", a i "The Meaning Of Life" je sjajan. Da ta tri su najjaca ali meni su dobri jos i Zombie Attack, Two Faced ... ma svi su do jaja bre Quote
RNA Posted November 18, 2002 Report Posted November 18, 2002 Ako ni po čermu drugom, bar će u metalu ostati upamćeni kao bend sa najluđim omotima. Možda bi još tu mogao da upadne i Risk sa svojim životinjama i Ratmanom, ali to je radio isti tip. Quote
RNA Posted November 18, 2002 Report Posted November 18, 2002 Da ne zaboravim da napomenem da su izdali i novi album "B-day" za Century Mediu. Sve informacije na sajtu www.tankard.org. Quote
Nestvarna Posted November 18, 2002 Report Posted November 18, 2002 Aj...cula sam B-day....dobar album...Pesma sa kojom sam pala na doope "Ugly, fat and still alive", a moze i "Alcoholic nightmares"...Jebote i oni imaju pesmu koja se zove "Mirror, mirror"...Nesto mi se cini da kad bi krenuli da snimamo sve pesme u metalu na nekoj kaseti ili cd-u koje se tako zovu dobili bi smo jedan interesantan album koji bi se zvao "Mirrors, mirrors"...Naravno cula sam i legendarni Zombie attack, Alien i jos The meaning of life (samo zadnja dva imam)...Tolicko od mene Quote
RNA Posted November 19, 2002 Report Posted November 19, 2002 Vidiš, to za takvu jednu kompilaciju uopšte nije loša ideja. Tu bi ušli, eto, i Tankard, Blind Guardian, Tygers Of Pan Tang (doduše, njihova se zove samo "Mirror") i ko zna ko sve ne. Bila bi to jedna fina mamipara. A ova pesma "Fat, Ugly And Still Live" bi sada u potpunosti mogla da se odnosi na Gere-a jer je debeo k'o svinja! Quote
sodom Posted November 27, 2002 Report Posted November 27, 2002 Koji vam je najbolji omot od Tankarda? Meni su najjači "Disco Destryoer" i "The Morning After", a i "The Meaning Of Life" je sjajan. MEANING OF LIFE DEFINITIVNO Quote
RNA Posted November 28, 2002 Report Posted November 28, 2002 Što? Zbog Helmuta Kola, pape ili prebijenog Tajsona? Meni je najjači papa oko koga su razbacani kondomi, nosi obrnuti krst oko vrata, na ruci mu tetovaža 'mom', a u ruci veliki džoint! 8O Quote
GOTZE Posted December 2, 2002 Report Posted December 2, 2002 AKO HOCETE DA CUJETE NAJMANJE NEOZBILJAN CD UZMITE "TWO-FACED'!! NUFF SAID! a: a: 8O 8O Quote
RNA Posted December 4, 2002 Report Posted December 4, 2002 A ko to želi da od Tankarda čuje ozbiljan album? Od njih se očekuje samo zajebancija i zabava! Quote
sodom Posted January 13, 2003 Report Posted January 13, 2003 A ko to želi da od Tankarda čuje ozbiljan album? Od njih se očekuje samo zajebancija i zabava! Daj dovoljno je da cujes pjesmu Open all night Da im je da piju kakve su to lokadzije. Legende Quote
lemmy sixx Posted January 13, 2003 Author Report Posted January 13, 2003 Nabavio sam "Kings of beer".Odlican je!!! "Flerting with desaster" kicks ass!!! Quote
Nixx Posted January 13, 2003 Report Posted January 13, 2003 Jesi video omot? Inace,odlicni su,ali kakve su to sprdnje od naziva pesama "Hot Dog Inferno" ili..."Hell bent For Jesus" Quote
lemmy sixx Posted January 13, 2003 Author Report Posted January 13, 2003 Pa pricao si mi za omot...haha,jebiga to su Svabe! Quote
Hail Metal Posted January 13, 2003 Report Posted January 13, 2003 slusao sam kod Antichrista 2-3 pesme sa tog novog albuma "Kraljevi piva",i ne svidjaju mi se mnogo,za ostale albume ne mogu nista govoriti jer ih nisam slusao Quote
RNA Posted January 15, 2003 Report Posted January 15, 2003 Jesi video omot? Inace,odlicni su,ali kakve su to sprdnje od naziva pesama "Hot Dog Inferno" ili..."Hell bent For Jesus" Kako 'kave sprdnje'? Pa, ceo bend je vezan za zajebancije, sprdnje, a ponajviše za alkohol! Quote
Recommended Posts