Grobodan Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 prodigy,limp nesto,disco,techno... pozeru Quote
Jabba the Hutt Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Kod mene na novoj smo pustali Empty Tankard, Alcohol(oba), Tandrum, Dead men drinking, Die with a beer in your hand i Morning after. A ujutru nas je ortak onako otkinute probudio tako sto je odvrnuo stub do daske i pustio Need money for Beer. A sto je najbolje neki su bili toliko otkinuti da se nisu probudili od toga, ima i klip al na mobilnom . Sta da kazem, alkoholicarska ekipa Quote
Angelystor Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Prichamo o novoj? Ja sam uglavnom slushao Rush to veche..a posle ponoci gledao Primus koncert : ) Quote
Dead Man Drinking Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Vidim bice svega ove godine u Srbiji. Zelim samo da napomenem da je sve u ovoj zemlji sranje ako opet ne dodje Tankard Quote
RNA Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Mislim da ce na njihov novi dolazak malko da se popriceka. Prvo, bilo bi manje interesovanje, a drugo, moraju oni da naprave isti izlet kao proslog puta. Quote
Jabba the Hutt Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 To stoji, ali ne bi me iznenadilo ako bi smo ih videli ovamo ponovo par meseci posto izdaju sledeci album(a to ce biti najranije 2008e) Quote
RNA Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Moguce da ce organizovati turneju po ovim krajevima ponovo, ostaje samo pitanje da li ce neko hteti ponovo da ih dovede. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Vidim bice svega ove godine u Srbiji. Zelim samo da napomenem da je sve u ovoj zemlji sranje ako opet ne dodje Tankard Potpisujem. Quote
Жвакић Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Hocem i ja na Tankard o5! Ja iako imam samo 3 albuma bilo mi je super na koncertu, da ne kazem na svirKi! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Al znate vi sta na Bugarskom znaci svirka ?! )) Kakav kvlt !!!! ))) Quote
Angelystor Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 stA? e ak dodje tankard potrudicu se ovog puta da ne propustim..doduse sledeci put kad dodju ja cu vec verovatno biti u Bgu..dakle...nadam se jos jednom odlichnom radu! Doduse posle Burbonske zveri i Lepotice i piva..mozda i opadne malo qualitet.. Quote
Dead Man Drinking Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Ja ocekujem da ce sledeci album biti jos bolji Quote
RNA Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Ja vala tesko mogu da zamislim da bude bolji od proslog, bas tesko. Quote
Жвакић Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Ja ne znam sta da mislim jer ne posedujem albume koji su posle "Kraljeva piva". Mogu se samo nadati da ce biti dobar. RNA, mozes li mi dati njihov mp3, ako imas? Quote
RNA Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Moze da se izvede, iako ja nemam. Ima gos'n Rizzen, ali ionako ja treba da uzmem od njega za trecu stranu. Quote
Жвакић Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Onda kad uzmes ti prosledi do mene da iskopiram i vrcem ti. Mozda ti usput capim jos neke stvari. Quote
Grobodan Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Long-running Frankfurt, Germany-based thrash metallers TANKARD will enter Stage One studios in Borgentreich, Germany in late March with producer Andy Classen (DEW-SCENTED, CALLENISH CIRCLE, TANKARD, OCCULT) to record new versions of their biggest "hits" — from "(Empty) Tankard" and "Chemical Invasion" to "The Morning After" and "Space Beer". The resulting collection, "Best Case Scenario: 25 Years In Beers", is scheduled for release in late June/early July through AFM Records, with a special limited first edition set to include the bonus CD "A Tribute to Tankard", featuring cover versions of 18 TANKARD songs performed by such artists as SACRED STEEL, MANTICORA, ABANDONED, PARADOX, COURAGEOUS and SCORNAGE. Quote
RNA Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Ovo prvo je isto sranje sto je i Destruction sad uradio, verovatno nemaju prava na rane albume da bi ih reizdali onakvi kakvi jesu, pa prave nove snimke istih pesama. Quote
Angelystor Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Nadam se da se bolje potrude nego gorepomenuti na "Thrash Anthems". Quote
WoI Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 ovo sa obradama mi se opet ne svidja Quote
RNA Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 (edited) Zapravo, to ce biti zanimljiviji deo celog paketa. Sto nece one suge iz AFM-a da im izdaju albume na plocama? Edited January 31, 2007 by RNA Quote
Џрк Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 ovo sa obradama mi se opet ne svidja Ponestalo im kintosa za pivo Quote
RNA Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Mislis da su nekom uzeli pare za to sto su snimili njihove pesme? Meni je bilo najjace kad su Sodom-ovci skupljali obrade svojih pesama za njihov tribute koji su sami napravili i prodavali kao limitirano izdanje uz "Code Red" album. Cena je bila ista kao i obicnog diska, osim kod nas! Quote
Recommended Posts