Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kod mene na novoj smo pustali Empty Tankard, Alcohol(oba), Tandrum, Dead men drinking, Die with a beer in your hand i Morning after.

A ujutru nas je ortak onako otkinute probudio tako sto je odvrnuo stub do daske i pustio Need money for Beer. A sto je najbolje neki su bili toliko otkinuti da se nisu probudili od toga, ima i klip al na mobilnom :D . Sta da kazem, alkoholicarska ekipa :):):)

Posted

Mislim da ce na njihov novi dolazak malko da se popriceka. Prvo, bilo bi manje interesovanje, a drugo, moraju oni da naprave isti izlet kao proslog puta.

Posted

Moguce da ce organizovati turneju po ovim krajevima ponovo, ostaje samo pitanje da li ce neko hteti ponovo da ih dovede.

Posted

stA?

e ak dodje tankard potrudicu se ovog puta da ne propustim..doduse sledeci put kad dodju ja cu vec verovatno biti u Bgu..dakle...nadam se jos jednom odlichnom radu! Doduse posle Burbonske zveri i Lepotice i piva..mozda i opadne malo qualitet..

Posted

Long-running Frankfurt, Germany-based thrash metallers TANKARD will enter Stage One studios in Borgentreich, Germany in late March with producer Andy Classen (DEW-SCENTED, CALLENISH CIRCLE, TANKARD, OCCULT) to record new versions of their biggest "hits" — from "(Empty) Tankard" and "Chemical Invasion" to "The Morning After" and "Space Beer". The resulting collection, "Best Case Scenario: 25 Years In Beers", is scheduled for release in late June/early July through AFM Records, with a special limited first edition set to include the bonus CD "A Tribute to Tankard", featuring cover versions of 18 TANKARD songs performed by such artists as SACRED STEEL, MANTICORA, ABANDONED, PARADOX, COURAGEOUS and SCORNAGE.

Posted

Ovo prvo je isto sranje sto je i Destruction sad uradio, verovatno nemaju prava na rane albume da bi ih reizdali onakvi kakvi jesu, pa prave nove snimke istih pesama.

Posted (edited)

Zapravo, to ce biti zanimljiviji deo celog paketa.

Sto nece one suge iz AFM-a da im izdaju albume na plocama?

Edited by RNA
Posted

Mislis da su nekom uzeli pare za to sto su snimili njihove pesme?

Meni je bilo najjace kad su Sodom-ovci skupljali obrade svojih pesama za njihov tribute koji su sami napravili i prodavali kao limitirano izdanje uz "Code Red" album. Cena je bila ista kao i obicnog diska, osim kod nas! :)