FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Znaci mala sala Skc-a i ja mislim da bi ona bila pogodna :)hehhehe. Quote
Џрк Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 da,ako biste tu organizovali cert, bar bi izgledalo polupuno Quote
Grobodan Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Ma,u Skcu ce da bidne super,mala sala je zakon,jos me i neke lepe uspomene vezuju za njiu.Desaster,VRemains... Quote
Kali Agna Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Nisam bas mnogo perverzan, ali meni ovo mnogo zajebano zvuci Posto vidim da imas Kreatora u potpisu, oprastam ti ovu gresnu misao Quote
Џрк Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Ma,u Skcu ce da bidne super,mala sala je zakon,jos me i neke lepe uspomene vezuju za njiu.Desaster,VRemains... to je najbolji prostor za svirke ovde. Akustika do jaja Quote
dudi Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 to je najbolji prostor za svirke ovde. Akustika do jaja A Tankardu je veoma vazna akustika jel ? Quote
RNA Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Да, као и свим треш метал бендовима. Ма, КСТ мали клуб би био сасвим довољан. Не сећам се да се неко бунио ни за њега. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 Po meni je najidealniji mali klub SKC-a mislim da moze da se napravi najbolja atmosfera videcemo ima jos 11meseci do certa :)hehee. Quote
WoI Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 brate samo 11 meseci Frubi...malo je to Quote
Dead Man Drinking Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 Ja sam poceo da odbrojavam dane Quote
Џрк Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 (edited) A Tankardu je veoma vazna akustika jel ? Cekaj, ti ne bi voleo da bude sto bolji zvuk? Mislim, nije mi jasan stav tipa "pa to je thresh, tu ne mora nista da se cuje, samo da ima taka-taka i shutka" (ne kazem da si to ti rekao, ali cuo sam dosta takvih glupih komentara, a i ovaj tvoj post je mirisao na to). Ne mora da cert bude na Kolarcu , ali brate ako moze SKC mali klub, zasto bi isao negde drugde, cak je kao sto Frubi rece uvek nekako do jaja atmosfera na svirkama u klubu SKC-a. Edited December 29, 2005 by Heavy jerk Quote
Dead Man Drinking Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Gde god da bude bice odlicno Quote
Angelystor Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Take A final stand and with a beer in your hand! Hell yeah bice dobro...nego daleko..daleko.. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Narode izgleda ce posle ili pre koncerta biti nadmetanje u ispijanju piva sa clanovima benda. Zvace fanove na dvoboj! Ovo ima da bude jedan festa koja se ne vidja svaki dan ako mene pitate. Zato narode bolje nabijajte kondiciju da se ne obrukamo :)heeheheh. Takodje ce Gerre najverovatnije u skorije vreme poceti da postuje na www.legacy-promotion.net i da malo stupi u kontakt sa fanovima, da vidi sta ocekuju i tako to :)hehehehe. JAvljam kada saznam jos nesto :)hehehehe. Poz. Quote
WoI Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Narode izgleda ce posle ili pre koncerta biti nadmetanje u ispijanju piva sa clanovima benda. Zvace fanove na dvoboj! Ovo ima da bude jedan festa koja se ne vidja svaki dan ako mene pitate. Zato narode bolje nabijajte kondiciju da se ne obrukamo :)heeheheh. Takodje ce Gerre najverovatnije u skorije vreme poceti da postuje na www.legacy-promotion.net i da malo stupi u kontakt sa fanovima, da vidi sta ocekuju i tako to :)hehehehe. JAvljam kada saznam jos nesto :)hehehehe. Poz. ZNACI VRH!!!!! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 http://www.youtube.com/w/Tankard--The-Mour...&search=tankard sta reci :)hahhahahaha..... to je threshengija lebac ti :)hahhhaha........ Quote
WoI Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 O da da legendarni spot Mada i Space Beer i jebe kevu Kad pivo leti kroz svemir Nego nabavote empty tankard live video snimak.Znaci ono je bruka kolko je dobro Quote
kuruz Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Ja nisam gledao nijedan njihov spot Quote
WoI Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Ja nisam gledao nijedan njihov spot razocarao si me kolega...i to duboko... Quote
kuruz Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Shta da ti kazhem...Kukala mi majka... Quote
Kali Agna Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 razocarao si me kolega...i to duboko... onda pretpostavljam da sam te i ja duboko razocarala jebes spotove, muzika se pre svega slusa Quote
Recommended Posts