Mega_Deda Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Izasao je definitivno novi album, doduse, u promo verziji, al svejedno, cuo sam da je jako dobar. Zove se "The Beauty And The Beer" Ali ipak, Endless Pleasure sa beast of burbon ce tesko biti nadmasena na bilo kom albumu bilo kog thrash benda u buducnosti... Matorci su lepo bili uzeli stvar u svoje ruke, i napravili pravi masterpiece, koji, s obzirom na aktuelna desavanja u svetu muzike, tesko da ce biti nadmasen... Quote
WoI Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Pa kao izasala fazon promo verzija koja jebeno iam samo dve cele pesme a ostalo sve po pola pesme otprilike Tako da vam je moj savet da pricekate sa skidanjem jer se ovo zaista ne isplati slusati ovako Quote
StarbreakeR Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Aha...video sam...evo malo vishe infoa : Tankard - The Beauty and the Beer [2006] 1. Ice-olation 2. We Still Drink The Old Ways 3. Forsaken World 4. Rockstars no. 1 5. The Beauty And The Beer 6. Blue Rage - Black Redemption 7. Frankfurt: We Need More Beers 8. Metaltometal 9. Dirty Digger 10. Shaken Not Stirred Deluje mi odlicno...jedva cekam da izadje... ...Omot je jebach svih keva ovog sveta!!! Quote
solicitor Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Uuuuu ... bas je strava novi album !!!! Jes da je promo sa pretapanjem pesama, ali ovako nije lose za chuti. Ostali su isti, kao sto smo i ocekivali. Do jaja kao i svaki album, nema nikakvih vecih inovacija, lepa produkcija, veseli thrash, sve kako treba. MOzda albumi Tankarda u poslednjoj deceniji nisu remek dela, ali su uvek super za slusanje, jednostavno ne mogu da omanu. Svi thrasheri ce rado slusati i ovo izdanje. Quote
Mega_Deda Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 ocekujem da bude ludo, razbijajuce, epohalno i tako to, sve kako treba i kako se ocekuje Quote
Angelystor Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 S obzirom na Solijevu recenzijicu kapiram da je prosechan album..al nakon onakve ubice kakav je bio zadnji moze im se oprostiti sada jedan "slabiji"... Quote
Angelystor Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Pa kao izasala fazon promo verzija koja jebeno iam samo dve cele pesme a ostalo sve po pola pesme otprilike Tako da vam je moj savet da pricekate sa skidanjem jer se ovo zaista ne isplati slusati ovako E tek sad vidim ovo..onda cu prichekam ipak..a omot je ok...paljevinski Quote
WoI Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 ma sace sigurno neka bolja verzija da se pojavi pa da uzivamo ko ljudi Quote
StarbreakeR Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 ocekujem da bude ludo, razbijajuce, epohalno i tako to, sve kako treba i kako se ocekuje Ocekujem Tankard Quote
StarbreakeR Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Ajd da dignemo malo temu : Endless Pleasure Quote
Angelystor Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Crkni sa pivom u ruci...crnim po mogucstvu.. Quote
Mega_Deda Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Ajd da dignemo malo temu : Endless Pleasure Cause life is endless pleasure... A pogledaj moj potpis pa skontaj koja je pesma... Quote
WoI Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Cause life is endless pleasure... A pogledaj moj potpis pa skontaj koja je pesma... Ali i...DIE ALIEN DIE Quote
StarbreakeR Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Ma vidim ja koja je pesma...jedva cekam razaranje sa novog albuma!!! Quote
WoI Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 ne znam meni se bas svideo novi album al bas sam se silno razocarao akd sam video samo dve cele pesme posle mi se nije ni slusalo Quote
StarbreakeR Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Jebi ga...isti slucaj kao sa Elvenkingom...za kada je zakazan novi album? Quote
StarbreakeR Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 A...a ja misleo neki tamo Jun...wohooooo...skoro cemo da cepamo uz Tankard... Quote
WoI Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 A...a ja misleo neki tamo Jun...wohooooo...skoro cemo da cepamo uz Tankard... e ziv ti meni bio.Ima da se otelimo dok ne dodju Quote
Џрк Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 E, Ivane ka'ce da pravimo onaj thrash i tribute to Tankard? Moj predlog je da se nazovemo Kantard Quote
LazaGNR Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 (edited) Vidim sad post Legacy Promotion-a da ce verovatno biti otkazan koncert Tankard-a koji smo tol'ko zeleli/cekali Edited April 25, 2006 by LazaGNR Quote
solicitor Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 S obzirom na Solijevu recenzijicu kapiram da je prosechan album..al nakon onakve ubice kakav je bio zadnji moze im se oprostiti sada jedan "slabiji"... Nakon par slusanja mislim da je vise od prosecnog. Ne izaziva mi bas ono uzbudjenje kao Chemical Invasion, ali produkcija je naravno daleko mocnija, pesme su i dalje dobre i brze ... nemam u principu nikavih vecih zamerki na album, osim sto im nije najbolji u karijeri KAzem, rado ce se slusati po meni. Quote
Recommended Posts