StarbreakeR Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Entu...Entombed??? Ma mogao bih..nego je problem shto bih morao da ga slusham dok to radim.. Da...to bi mogla da bude poteskoca...nego ima li onog novog spota negde drugari Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Gledah ja spot kod solija jebem ti kakav tresh :)hahha. Znaci kao da je snimljen u Grizliju :)hahahaha . A produkcija ala palma & pink 90-e gagaghahahahah kakvi su to kraljevi sunce ti :)hahahahaa. Quote
Angelystor Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Uu, ako je Grizzly to mora da je neshto ultratroo Quote
StarbreakeR Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Da...cak sam i ja cuo za to kultno mesto grizli...hehe Quote
Thrash Till Death Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 alo ljudovi, ovo je rasprava o tankardu. sad svi da ste napisali po 100 puta tankard je keva! nemo da niste! ne zaboravite da je Sveti Gerroslav 13.5. sledece godine puni 40 godina! cheerz! Quote
StarbreakeR Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 Auf...ovaj spot jebe keve kolko je dobar...znaci odavno se nisam smejao tako...jos kad na kraju izlaze pijani i pevaju...cer je... ...samo da zavrsim sa novim Gardijanima i krecem da slusam novi Tankard da vidimo to chudo! Quote
StarbreakeR Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 E da...sto se tice novog albuma nista manje nisam ocekivao...znaci album je fenomenalan...uzivancija dok sam ga slusao...jedan je Tankard i jedan je Quote
WoI Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 legenda brate legenda Danas sam cepao opet novi album Ice-Olation Jebacki ej album stvarno Quote
Black desire Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Tankard je naj tr00 thrash (u veoma pozitivnom smislu) od svih thrashova.... Quote
StarbreakeR Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Ma da...koji se drugi opijaju sa onoliko piva kao oni Quote
Jabba the Hutt Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Ljudi, sta bi za koncert? Na njihovom sajtu stoji samo Beograd (SCG), t.b.a., Ne pise gde ce se odrzati, koliko ce biti karta, predgrupe.... Quote
RNA Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Ја сам данас сазнао да ће предгрупе бити Бомбардер и Куга. Quote
Valkyrie Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Vidite na sajtu legacy promotion, koliko sam shvatila oni ih dovlače ovde. Quote
Marijeta Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 U pravu ste! Najubitacnija thrashcina svih vremena! Warriore, moras mi das njihov poslednji album... Pesma koja je najneozbiljnija po mom misljenju je Tantrum! Najjachi deo pesme-Who stole my beer? Tantrum - you must die!!! I searched the house from the bottom top to bottom Checked all closets and under the couch Came up empty it's nowhere to be found Guess you stole it and I will kill Is this a joke or some kind of nightmare I want my beer and I want now! Quote
Jabba the Hutt Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 E juce u Dangubi pokupih flajer, pise isto sto RNA rece, Tankard, 5.11. SKC, predgrupe Kuga i BOMBARDER!!! e Bombarder jebote, mislio sam da ih nikada vise necu gledati. Ima da bude 100%, neopevani, alkoholicarsko-trasherski HAOS!!! Quote
WoI Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 (edited) ja cuo da je pocela prodaja karata @Marijeta:Za tebe ljubavi moja sve Edited August 10, 2006 by Warrior Of Ice Quote
Jabba the Hutt Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 Nije bre, bio ja u feliksu u sredu, kaze lik pocinju da prodaju karte tek posle Morbid-a. E vala imam da je uzmem odma sutradan Quote
WoI Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Tankard - Schwarz-Weiß Wie Schnee EP, AFM August 2006 [add review] 1. Schwarz-Weiß Wie Schnee 2. We're Coming Back (Live) 3. Eurobbapokal 4. Schwarz-Weiß Wie Schnee (Demo Version 1998) 5. The Beauty And The Beast (Videoclip, 2006) 6. Schwarz-Weiß Wie Schnee (Digicam Video) Schwarz-Weiß Wie Schnee (Click to see larger picture) haha ovo moram da nadjem Quote
StarbreakeR Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 I ja...pogotovo onaj snimak sa stadiona... ...Nabavio juce od solija DVD Fat Ugly and Still (A)Live! Neverovatno koliko je ono iskreno...nema security,fanovi se penju na stage kad hoce...Gere im daje da peva...zvalavi neke Thrasherke...pade mu shorts...fenomenalno stvarno...jednom jak koncert... Quote
RNA Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Нови албум јебе кеву колико је добар. Мајке ми, нисам то очекивао од њих. Quote
StarbreakeR Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Ja sam ocekivao nesto mnogo dobro...ali ne ovoliko... Quote
Recommended Posts