WoI Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 ja cenim da ce to biti najjaci koncert ikad Quote
kuruz Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Nece. "REEEEAAACH FOOOR MEEE BEEEEOOOGRAAAAAD!!!! Quote
WoI Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 geju jedan ti se ne javljaj ni na ovo neces doci Quote
Angelystor Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Ja najverovatnije propustam ovo... Quote
RNA Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Razlog? Mora da bude jak da bismo ti dozvolili pristup ovom forumu. Quote
Angelystor Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Sto, jel opet neki fazon sto imam Exumer na avatar pa ti nesto nije jasno? Zato sto sam za WASP & Blind Guardian potrosio skoro 10000 dinara sveukupno. Kintu shtekah mesecima, i chak mi i ostalo josh, ali to cu iskoristi da odem na sajam knjiga npr i da nakupim u medjuvremenu za Exodus&Vader nadam se. Rachunajuci svih ovih 5 bendova Tankard mi je the least favourite a nesto sam morao da propustim...tj. cu propustiti. Quote
RNA Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Ma, zezao sam se, sto sve odmah shvatas ozbiljno, bre. OK, razumem razlog, ali ja nisam otisao ni na W.A.S.P, ni na Blind Guardian da bih imao para za sajam knjiga, Tankard i exodus, i jos pride da mogu da kupujem muziku. Pored novog Guardiana i novog Tankarda, uvek cu se pre odluciti za Tankard. Quote
Angelystor Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Razumemo se. Meni su i haevy i power koncert prechi od thrash koncerta(ili bilo kog drugog zanra), i ispunio sam prva dva prioriteta i verovatnu cu i treci, sajam, ali verovatno necu moci da kupim bas sve sa spiska. Meni je i problem skola..Tankard je doduse jedini koncert koji se pada bas za neki mini raspust..ali bas zadnjeg dana a sutradan treba da idem u onaj pakao.. svi koji idu, zelim a good violent time sa nemachkim thrashom i lots of headbanga.. Quote
RNA Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Za to ne brini. Piva i dobrog thrasha ce zasigurno biti u izobilju. Quote
WoI Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 e jebga Kai legendo bas mi je zao sto ces propustit Tankard Takva atmosfera se retko akd ponovi kada je takavbend upitanju Bilo bi do jaja da bude u malom klubu SKCa da bi smo se lakse penjali na binu Quote
Grobodan Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Mora biti stagedivinga,a o bangovanju ne moramo ni da pricamo,cenim Quote
WoI Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 gurnucemo gerru u publiku pazi drzi me za rec Quote
StarbreakeR Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 I meni je zao...ali cu propustiti koncert... ...ZEZAM SE... ...stoji to da ja apsolutno nemam nista kinte ali sav dzeparac od exkurzije ide u fond za Tankard...jebem ja soping po grckoj...jebe mi se za to...verovatno cu da uposlim caleta da doveze posto necu imati kintu za 2 dana...ali Tankard jebeno mora da se vidi... ...i meni je zao sto ne dolazis Kai...al jbg... Quote
WoI Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 e znaci jebem ti mater nemo me vise strecas ovako brate ako ti treba pozajmicu ti pare samo da dodjes na ovo ovo ne smes da propustis Quote
Grobodan Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Sad slusam Two Faced...ovo jos gore od Stone Colda.Jebiga,sredina devedesetih,kazem ja... Quote
kuruz Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Ja ne dolazim ni na jedan koncert,'ocu da kupim SonyEricsson w900i,a za to mi treba najmanje 400 evra. Ustvari,najverovatnije se vidimo za Vader. Quote
StarbreakeR Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 e znaci jebem ti mater nemo me vise strecas ovako brate ako ti treba pozajmicu ti pare samo da dodjes na ovo ovo ne smes da propustis Nemoj ti da se plasis...prostitucija ako treba kazem! Quote
Valkyrie Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Da mi je frka sa parama, radije bih prodala bubreg nego... khm... Exodus+Tankard+Vader= 3000din, nije to previše za predstojeće koncerte... A tu su i Cannibal Corpse, Saxon, Grave Digger+Therion za koje treba skupiti pare... ali za to već ima vremena... Inače još... 2 nedelje i 4 dana. Quote
ΣΟΚΙ Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Ja ne dolazim ni na jedan koncert,'ocu da kupim SonyEricsson w900i,a za to mi treba najmanje 400 evra. Ustvari,najverovatnije se vidimo za Vader. hahahahaha ja mislim da ne postoji tema gde je on rekao prvo dolazim 100% a posle saopstio kako nece...mislim da ja tako bilo za svaki jebeni koncert u poslednjih par godina...lol e da ivane ja necu ici na tankard... lozim te naravno...xD Quote
kuruz Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 hahahahaha ja mislim da ne postoji tema gde je on rekao prvo dolazim 100% a posle saopstio kako nece...mislim da ja tako bilo za svaki jebeni koncert u poslednjih par godina...lol Postoji. Slayer i Metallica. Quote
ΣΟΚΙ Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Postoji. Slayer i Metallica. hahahahahaha,da ali najavio si svoj dolazak na jos 666 koncerata,pa nista...xD Quote
WoI Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 sodome ti to odbrojavas dane do tankarda Quote
StarbreakeR Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Exodus+Tankard+Vader= 3000din, nije to previše za predstojece koncerte E, ali sad to utrostruci i dobijas iznos koji ja treba da platim za ta 3 koncerta...jebi ga...sta sam ja kriv sto me vanzemaljci bacili u najgori deo Srbije, po tom pitanju... Quote
Jabba the Hutt Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Ma daj bre, gerre sa njegovih 125 kila(znam iz pouzdanih izvora ) ce da pokosi svu publiku, pomogo nam bog ako pokusa stagediving Quote
RNA Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Ne znam da li si bio da geldas Desaster i Delirious, ali mislim da je Markus 'Beti' Bednarek, pevac Deliriousa zajebao sve. Mislim da on ima i celih 150, a visok je oko 170, mozda malo jace. Zivota mi, covek izgleda kao kugla, skroz je obao.Stomak mu je sve vreme bio duboko medju prvim redom. Quote
Recommended Posts