StarbreakeR Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Nece od vecine ostati ni mrlja... ...remember those who died with a beer in their hand Quote
RNA Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Tako je valjda jedino iskreno. Ima i onih, poput generala Invictusa, koji su rekli sledece (citiram Nepobedivog): "Na Bombarderu prvi red, na Tankardu prvi sank." Quote
Grobodan Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Sad slusam The Tankard...Ovaj im je najgori,vala.Valjda ce Disko Destroyer,koji mi ide sledeci da izvadi malo stvar. Quote
Valkyrie Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 "Na Bombarderu prvi red, na Tankardu prvi sank." Ja imam dil sa ortakinjom za prvi red na Bombarderu... takođe za Tankard... i nadam se da ćemo izdržati celo veče sa naših metar i žilet jer mi se odatle slušaju i MAD Goya i Kuga nadam se da ću to uspeti da izvedem. Quote
kuruz Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 hahahahahaha,da ali najavio si svoj dolazak na jos 666 koncerata,pa nista...xD Jebi ga,uvek mi se isprechi neshto. Evo danas sam ishao u Puma-u i video sam prelepu jaknu za 6000.Radije bih dao pare za nju nego za neki bend,iskljuchujuci Metaliku. Quote
Kingmanowar Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Ja imam dil sa ortakinjom za prvi red na Bombarderu... takođe za Tankard... i nadam se da ćemo izdržati celo veče sa naših metar i žilet jer mi se odatle slušaju i MAD Goya i Kuga nadam se da ću to uspeti da izvedem. Kuga ce da svira najtreznija, tj. prva!!! Quote
RNA Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Jebi ga,uvek mi se isprechi neshto. Evo danas sam ishao u Puma-u i video sam prelepu jaknu za 6000.Radije bih dao pare za nju nego za neki bend,iskljuchujuci Metaliku. I ti mi se nazivas metalcem, ccc... Kupujes Puma jakne. Quote
MegaDex Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 nije stvar u jakni koliko u nezainteresovanosti da se cuje nesto novo ili da cujes omiljeno...zar ne? Quote
WoI Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 za bombardr me zabole za prvi red ma uopste me zabole za bombarder Ma jebes ti to u prvi red kad cemo ionako svi da se izgazimo tako da ce te pozicije u prvom redu cesto da se menjaju Quote
Grobodan Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 za bombardr me zabole za prvi red ma uopste me zabole za bombarder Ma jebes ti to u prvi red kad cemo ionako svi da se izgazimo tako da ce te pozicije u prvom redu cesto da se menjaju Taj rad Solija moramo dizati,obecao mi je da ce da se skine go do pojasa. Dizemo samo najdeblje,lesevi kao ja ce morati da se snadju Uh,ala ce da bude vrh I da,Disco Destroyer je dosta dobar Quote
ba+a. Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Ja sam za to da se svi skinemo do pojasa i polivamo pivom ko svinje . Quote
kuruz Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Ne znam da li znate Marka,85. godishte,druzhi se sa Awaken-om,uvek ima propusnicu.Chovek ima 130 kila i 180 visine,uvek razgrne sve oko sebe. Inache,iz istog je sela kao i ja. Quote
Grobodan Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Necu da plasim ljude Zaboravih gore da pomenem i Kings of Beer,dobar album isto. Sad mi pici B Day,bas je super,malo mi vuce cak i na reunion Destruction albume.Fat ugly and still alive Quote
kuruz Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 I ti mi se nazivas metalcem, ccc... Kupujes Puma jakne. Ne,ja sam samo chovek koji slusha metal,a ne metalac. Jeb' ga,svidjaju mi se fensi stvari.. Quote
Guest m_e_g_g_y Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Jeb' ga,svidjaju mi se fensi stvari.. same shit here btw. u poslednje vreme silujem tankard,odlepila sam totalno skinula sam pre neki dan ovaj zadnji album i ne skidam se sa njega Quote
RNA Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Pazi se, moze da bude vrlo opasan kada se upotrebljava u funkciji vibratora. Quote
RNA Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Sad mi pici B Day,bas je super,malo mi vuce cak i na reunion Destruction albume.Fat ugly and still alive Ovaj novi album je skroz kao noviji Destruction, samo bez losih pesama. To sam rekao i Gereu kad smo radili intervju i rekao je da mi mora kupiti gajbu piva kad se budemo upoznali/ Quote
Amphitritê Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Ko ne dodje, keva mu je trandza Quote
Jabba the Hutt Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Disco Destroyer je dosta dobar Slazem se, taj mi je jedan od omiljenih... Taj i Meaning of Life, (dosta zapostavljeni) Morning After, B-day... I naravno ZOMBI FUCKING ATTACK!!! A ovo prvi red Bombarder-prvi sank Tankard... Bre ljudi jesu Bombarderci legende ali bre TANKARD!!!!! Znate vi bre ko su ti ljudi ej! pa pogledajte ovo ko bre da nevoli ovakvu facu vise od Bombardera? Quote
Jabba the Hutt Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 (edited) Ne znam da li si bio da geldas Desaster i Delirious, ali mislim da je Markus 'Beti' Bednarek, pevac Deliriousa zajebao sve. Mislim da on ima i celih 150, a visok je oko 170, mozda malo jace. Zivota mi, covek izgleda kao kugla, skroz je obao.Stomak mu je sve vreme bio duboko medju prvim redom. Jao znam, gled'o sam ih... to nije covek, to je SLON! Ali strasno stvarno... evo jedne njihove slicke, Beti je ovaj u sredini, jebiga krsh je slika, ali mislim da primecujete koji je covek gmaz Edited October 19, 2006 by Jabba the Hutt Quote
RNA Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Ma, na ovoj slici se ne vidi ni izbliza. Svi su u crnom, pa mu se ne primecuju konture. Quote
Angelystor Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Pricamo o Deliriousu...pa to je bre sila od choveka i od frontmena! : ) Al seriously ...najjaca je scena kada je otkazao i onaj drugi il treci mikrofon pa poceo da se dere bez njega u fazonu "Can you hear me!!!?"...stajao sam u prvoga reda i u jednom sam ga chak udario glavom u stomak E to beshe carska svirka..ako dodjem na Tankarda..nadam se da bude isto tak'a Quote
RNA Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Nece biti toliko debela svirka, tako da kazem. Quote
WoI Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Slazem se, taj mi je jedan od omiljenih... Taj i Meaning of Life, (dosta zapostavljeni) Morning After, B-day... I naravno ZOMBI FUCKING ATTACK!!! A ovo prvi red Bombarder-prvi sank Tankard... Bre ljudi jesu Bombarderci legende ali bre TANKARD!!!!! Znate vi bre ko su ti ljudi ej! pa pogledajte ovo ko bre da nevoli ovakvu facu vise od Bombardera? hahahha to ima turim u avatar pre koncerta Quote
Recommended Posts