StarbreakeR Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Ja imam jednu bolju...videsces... Quote
Valkyrie Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 U koji šmeker. Taj će da privuče tonu groupie iza scene... Momci, učite od majstora, upijajte fore... E da... još 2 nedelje. Quote
Feniks . Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Ko ne dodje, keva mu je trandza Kad si ovo rekla, sad nema izgovora, dolazim! Quote
Grobodan Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Opasan novi Tankard,opasan!Nema sta,njihov najbolji rad jos od Meaning of Life.Necu se buniti ako rese da ga promovisu malo vise na svirci.Rockstars No I Quote
ba+a. Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Novi tankard je jebanje mame :rcokdevil: Quote
StarbreakeR Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Ma da...svuda dobija pozitivne kritike... Quote
Feniks . Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 . To sam rekao i Gereu kad smo radili intervju i rekao je da mi mora kupiti gajbu piva kad se budemo upoznali/ Posto ti bas ne pijes pivo, ja cu ti rado pomoci oko te gajbe, volim da pomazem ljudima Quote
Valkyrie Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Preslušah i ja novi album... ono je zarazno (kao - pozitivno) I našla sam na netu spot za "Beauty and the Beast"... biće nama veselo na koncertu Ma mogu ladno da uguraju i najjace stvari koje su snimali do sad i skoro ceo novi album. Bar po mom ukusu, danas sam izdvajala playlist trajanja manjeg od 1h30min... nadam se da će bar toliko da sviraju (ko izdrži i ko preživi pričaće). Quote
Џрк Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 nema to je to trandza Dosli ne dosli, keva vam je trandza Quote
LazaGNR Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Razlog? Mora da bude jak da bismo ti dozvolili pristup ovom forumu. Tako je! Ko voli pivo i thrash,a ne dodje na koncert Tankarda => Show No Mercy Meni su i haevy i power koncert prechi od thrash koncerta(ili bilo kog drugog zanra), i ispunio sam prva dva prioriteta i verovatnu cu i treci... I ja isto tako nekako...samo sto mi 3. prioritet nije fuckin' sajam knjiga,nego Tankrad i Exodus Sad slusam Two Faced...ovo jos gore od Stone Colda. Cuces i The Tankard...pa ces videti sta je najgore... Bruka da nazovu taj album imenom benda,a to im je najgori album u karijeri Ja ne dolazim ni na jedan koncert,'ocu da kupim SonyEricsson w900i,a za to mi treba najmanje 400 evra. Ccccccc,to Zitiste bas upropascuje ljude Exodus+Tankard+Vader= 3000din, nije to previše za predstojeće koncerte... K'o sto kaze Starbreaker,za ljude koji nisu iz BG-a treba jos 3 puta vise para od toga Cisto primera radi:ja sam krenuo na Blind Guardian iz ZR-a sam jedno 4200-4300 din.A vratio sam se kuci sa 160 din. (a vec sam imao kartu!) ..remember those who died with a beer in their hand Forever Ne znam da li znate Marka,85. godishte,druzhi se sa Awaken-om,uvek ima propusnicu.Chovek ima 130 kila i 180 visine,uvek razgrne sve oko sebe. (naravno da uvek ima propusnicu kad se druzi sa Rakicem ) Znam ga...al' na kojoj god svirci da sam ga video kol'ko se secam uvek je bio ili negde pozadi ili napred,ali nije pravio sranja... same shit here Bruka Inace,ako sto rekoh,planiram da odem na ovu svirku u BG-u,a cak mozda (ako iskombinujem) budem otisao i dan ranije na svirku Tankarda u Visokom Mada...ne znam kako ce mi jetra,bubrezi,besika,mozak i ostali organi reagovati na 50 sati non-stop alkoholisanja i nespavanja Quote
Jabba the Hutt Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 (edited) Posto ti bas ne pijes pivo, ja cu ti rado pomoci oko te gajbe, volim da pomazem ljudima Takodje, pomocicu i ja tu ako ustreba Cuces i The Tankard...pa ces videti sta je najgore... Sto bre? Meni je The Tankard bas sipatican... Opustencija od albuma, ima par stvarno cool pesama... Inace karte su konacno u prodaji ja danas uzeh moju, i otrcah kuci pocupkujuci kao malo dete Edited October 24, 2006 by Jabba the Hutt Quote
LazaGNR Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Ne znam...taj album (The Tankard) mi je je u odnosu na predhodne bas...bezveze.Nekako mi vise vuce ne jebeni HC nego na njihov alkoholicarski thrash Quote
Jabba the Hutt Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 E to je to, ja dosta gotivim punk/hc, tako da mi je bas lego... Ma bre Tankard je sve u svemu zakon od benda, jedino sto me je od njih razocaralo ja Two Faced, mada i on je ok kad se uporedi sa nekim thrash albumima 90tih! Nego ljudi bre jos samo 12 dana!!!!!! Quote
Grobodan Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Taj The Tankard je najgori,mada mislim da sam to vec rek'o. Ej,ljudi jel istina da ce na svirci biti dzabe pivo?Cuo sam,nemojte odmah da se uzbudjujete...Neka neko potvrdi ako zna nesto vise.... Quote
Valkyrie Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Ne verujem... zato što bi bilo popijeno više piva nego što može da pokrije vrednost karata Ali je bila neka priča o nadmetanju "ko više može da popije" sa članovima benda... ali davno, davno, još kad je najavljen koncert. Quote
Grobodan Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Videh to na LEGACY forumu...Ma,bice vrh kako god okrenes! Nisam fan benda,ali se bas jebeno radujem koncertu.Ko se smori tamo - gej. Quote
LazaGNR Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Ej,ljudi jel istina da ce na svirci biti dzabe pivo?Cuo sam,nemojte odmah da se uzbudjujete...Neka neko potvrdi ako zna nesto vise.... Ja sam isto cuo za to Frie bier fur alle Quote
kuruz Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Bier ide velikim slovom,jer je imenica!Nije Frie nego frei! Quote
Angelystor Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Iako mrzim nemachki, moram da priznam, poklapa kolega iskusno Quote
Grobodan Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Sta se javljas,Akumu,seronjo,kad neces doci? Ovaj novi je definitivno najbolji od Meaning of Life i ja sam se navukao ko stoka. Quote
RNA Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Ne verujem... zato što bi bilo popijeno više piva nego što može da pokrije vrednost karata ..i to visestruko! Quote
Jabba the Hutt Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Pazi, u svakom slucaju ce biti popijeno vise od vrednosti karata, jer osecam da taj bend moze komotno da popije svu lovu sto zarade od jedne svirke isto vece Gledajte bre ljudi koji je car a verovali ili ne i ovo je gerre Quote
RNA Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 To k'o ona for iz prvog dela "Brace Bluz"... kad si svirali celo vece 'Raw Hide' u onoj seljackoj bitrtiji iza mreze, pa na kraju gazdi dugovali pare, jer su popili vise, nego sto im je bio honorar. Quote
Recommended Posts