Blasphemer Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Blasphemer, jel ja to vidim Toffife i Pringles? Pa pokvarićeš liniju E da šta je smešno u vezi kožnih pantalona s obzirom da sam sve pare spiskao na kartu ne verujem da cu ista jesti narednih nedelju dana Quote
Blasphemer Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 hrani se utiscima sa koncerta cu izem jednu masnu goticarku ovaj thrasherku Quote
Zagrivuk Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 s obzirom da sam sve pare spiskao na kartu ne verujem da cu ista jesti narednih nedelju dana Ma opusteno, koliko sam ja love sjebao, verovatno od ponedeljka idem u lov. Ovde u komsiluku ima jedna debela pudlica. mmmmmmmmmmmmmmm. Kad sam kreten, nisam stigao na vreme da karte uzmem preko Radio Bg-a. Ali ok TAnkard je Tankard (VREDI) Quote
Blasphemer Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Ali ok TAnkard je Tankard (VREDI) ima da krenem da obijam pekare ko jocic trafike Quote
Valkyrie Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 ma daj bre zajebi ta oblacenja kozne pantalone,koza jakna, pocepane,teksas farmerke, thresherke... Dodjes bre ko ja lepo na svaki kocnert u beloj majici cisto da razbijes monotoniju crnila oko sebe hahahha Haha ne brini se ti za mene znam kako da se izdvojim iz monotonije crnila oko sebe A da... i nosim bele majce. Na koncertu kupujem Tankard majcu OBAVEZNO... ako bude zenskih naravno (videla sam te majce na njihovom spotu za Beauty and the Beast). Ko ce da doceka... jos 2 dana! Quote
Blasphemer Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Ko ce da doceka... jos 2 dana! mislis: danas sutra prekosutra i naksutra do 21 ? Quote
Feniks . Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 . Ko ce da doceka... jos 2 dana! Valjda cemo docekati Quote
WoI Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 uf znaci jos samo malo vala ne kupujem nista vise ni na jednom koncertu dekinitramo sam do 2008 treba da isfinansiram jos jedno 10 koncerata minimum Quote
Guest Syrant Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Sutra, finaly uzimam kartu...Uh...Mosh će pasti! Nedelja...Bice znojavo, mokro i lepljivo, a kad izadjemo napolje, svi ćemo dobiti zapaljenje pluća i umrećemo u mukama...ali bar nećemo žaliti. AL' SAM PRS'O... Ali biće ekstra...kol'ko god da nas bude... Quote
WoI Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 jebes bre zapaljenje pluca je mala cenaza tanakrd javi sutra koji ti je broj karta Quote
RNA Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Haha ne brini se ti za mene znam kako da se izdvojim iz monotonije crnila oko sebe A da... i nosim bele majce. Na koncertu kupujem Tankard majcu OBAVEZNO... ako bude zenskih naravno (videla sam te majce na njihovom spotu za Beauty and the Beast). Ko ce da doceka... jos 2 dana! Samo jedna stvarcica. Naucite se ljudi da se pise MAJICA, a ne MAJCA. Ovo je deminutiv od reci MAJA, sto je neki arhaizam za taj odevni premet. Nemojte da mi upropascujete srpski jezik! I kad cu vise da nabavim cirlicu ponovo, buhuhuhu... Quote
Zagrivuk Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 ima da krenem da obijam pekare ko jocic trafike Znaci posle Tankarda na burek, mada kako do piva Salim se, vodim ja na burek i pivo, uletela mi je neka kinta. Quote
Blasphemer Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Znaci posle Tankarda na burek, mada kako do piva Salim se, vodim ja na burek i pivo, uletela mi je neka kinta. jos kad bi imao smajli za burek ... Quote
Valkyrie Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 cu izem jednu masnu goticarku ovaj thrasherku Prvo gotičarkom podmažes pleh, pa peci sta hoćeš. Hehe... @ RNA Pogledaću u pravopisu. Meni majIca ne zvuči. Možda grešim. Quote
Guest Syrant Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Ovo je deminutiv od reci MAJA, sto je neki arhaizam za taj odevni premet. Misliš ''predmet''? Quote
StarbreakeR Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Hahaha...ima RNA pravo pise se Majica...samo sto mene mrzi da kucam jedno extra slovo...smisao ostaje isti Quote
Џрк Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Ja uzeh danas u 09h ujutru . broj je 92. Taman. 100 ljudi. Bice fino Quote
StarbreakeR Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 A koliko ih je pusteno u prodaju? Quote
Џрк Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 oko 150, znaju ljudi s' kime imaju posla :) Quote
Guest Syrant Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 oko 150, znaju ljudi s' kime imaju posla :) Ja sam danas kupio kartu, u Felixu, i moj broj je 000356... Kad me Divac video na vratima, ništa nije morao da me pita. Quote
StarbreakeR Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Auuu...dal ce biti karata u nedelju? Quote
Џрк Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Pazi, ja sam kupio u SKC-u danas oko 9-10h i broj je 000092. To je to. Quote
Amphitritê Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Bas vam zavidim... uzivajte i za mene, posto sam sprecena da dodjem Quote
WoI Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 kako bre sprecena to ne mozete biti! ovo se ne propusta! Quote
Recommended Posts