StarbreakeR Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Promeni internet browser...ja mogu da udjem samo preko IExplorera... Quote
Џрк Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Ne mora to da uradi, samo obrisi cookies... Quote
StarbreakeR Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Ili ih bolje pojedi :) Jedva cekam Live album Quote
MegaDex Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Da i to cu da ti zaplenim kad bude :) Quote
Џрк Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Ma Legacy je imao problema sa forumom, to su i oni sami rekli da se uradi mada ne treba biti Ajnstajn da zakljucih i sam... Quote
WoI Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Ili ih bolje pojedi :) Jedva cekam Live album o kakavom live albumu pricas bwe Quote
RNA Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Pa, o ovom sto su, izmedju ostalog, snimali i na ovom koncertu. Quote
WoI Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 ma daj bre ja stojim iza toga da su lozili ljude to i ako su snimili nema sanse da izdaju,zvuk je ocajan 101% Quote
RNA Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Pa, tu se oseca pravi duh koncerta. Butlezi su pravi live albumi, a ne oni snimani fino, sa dodatom publikom i peglani u studiju. Quote
StarbreakeR Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 WoI ja zovem ovaj broj al sve kaze nedostupno...sta da radim... Slazem se...ovo bi bio kvltni live album!!! Quote
Jabba the Hutt Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 (edited) Snimak sa naseg koncerta bi bio live album ipo, samo da je ozvucenje bilo malko bolje! Mada sto se tice live snimaka glavna je atmosfera, a na koncertu Tankarda u bgu atmosfera je bila za sve pare Edited November 16, 2006 by Jabba the Hutt Quote
Џрк Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 (edited) Pa, tu se oseca pravi duh koncerta. Butlezi su pravi live albumi, a ne oni snimani fino, sa dodatom publikom i peglani u studiju. Sto kazu Englezi, couldn't agree more. To je to. Nesto sam razmisljao, neki bendovi su izdavali butlege pa bi to mogao i Tankard ako je stvarvno zvuk pristojan i publika se pristojno cuje. Ja mislim da nema toga u svetu koji bi im zamerio. I ajd sto je publika dodata na tim 'pravim', nego sto mixuju gitare sa kanala, ej, pa to je skoro kao da snimaju u studiju samo sto je sve 'iz jednog take-a'. Mislim, to je glupo, mazanje ociju. Edited November 16, 2006 by Heavy jerk Quote
RNA Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Cak ne mora da bude snimano odjednom. UIma bendova koji sebi mogu da prisute da nose opremu na nekoliko koncerata, pa proberu. Strpnu malo odavde, pa malo odande i tako... rodi se "zivi" album. Quote
StarbreakeR Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Mrzim takve live albume...nemaju dusu... Quote
Џрк Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 haha :) brate si ti svestan sta pricas. Takvih su svi oficijelni Live-ovi, sem butlega. Quote
RNA Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Naravno, pa onda dobijes i "zive" video snimke gde pevac usnama kasni za tekstom ili nesto slicno. Quote
WoI Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 ja mislim da imam jedan primer koji opovrgava tu tvrdnju za live albume - One Night In Bangkok Quote
StarbreakeR Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Svestan nisam, gladan jesam! Nisu svi brate...cek samo da se setim jos nekog primera...mada vecina jeste... Quote
Џрк Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Naravno da nisu svi i da ima izuzetaka, ali velika vecina. Evo recimo Live Kreation. Zvuk do jaja, ali nije to Live. Ja kontam da kad slusas Live treba da ti zameni bar malo to sto recimo nisi u mogucnnosti da gledas 'cert doticnog benda. A to velika vecina ne radi. Jadno. Quote
Feniks . Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Ja sam slusao D.R.I live pre par godina i jako mi je dobar, koliko se secam , oni nisu nista peglali... Quote
StarbreakeR Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Ma da...znam da je Live Kreation na tu foru radjen...zato je i perfektan, ako izuzmes cinjenicu da nije to to! Takav je i High Live od Helloweena, makar se meni cini... Quote
Jabba the Hutt Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 a mislim da imam jedan primer koji opovrgava tu tvrdnju za live albume - One Night In Bangkok Slazem se! Citao sam jedan intervju sa Tomom(ako se ne varam u MEX-u) u kome je popljuvao bendove koji za live album snime jednu pesmu u Singapuru, drugu u Tokio, trecu u Berlinu itd i onda to sve stvave na jednu gomilu koju nazovu live album Inace meni su najbolji thrash live albumi Mortal Way Of Life i Decade Of Agression! Quote
WoI Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Live Kreation je i meni suvise prefektno odradjen da bude live album mada i dalje jebe kevu Quote
RNA Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Ma da...znam da je Live Kreation na tu foru radjen...zato je i perfektan, ako izuzmes cinjenicu da nije to to! Takav je i High Live od Helloweena, makar se meni cini... Jeste, mislim da je sniman na jedno 5 razlicitih lokacija, zavisi od pesme do pesme, i sve su izmesane. Quote
WoI Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 live kreation je snimljen tokom njihove turneje u korjei,juznoj americi,severnoj...od svega pomalo uzeli Quote
Recommended Posts