StarbreakeR Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Ma ne to...nego je fora koliko su zacinjavali zvuk...a jeste sniman na vise lokacija, to mi se i svidja... Quote
Џрк Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Da. Prakticno snimili stare pesme sa boljom opremom usudio bih se reci, jer je tehnologija puno napredovala od ranih radova Kreatora, Quote
Jabba the Hutt Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 E jel ima neko da mi sreze ovaj dvd tankarda(fat ugly and still alive), ja sam ga imao i netragom je nestao i cd gde je bio i tip od koga sam ga narezao. Ko moz da mi nareze nek se javi da mu dam cd, castim pivo Quote
Dead Man Drinking Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Samo da kazem da je Tankard zakon Quote
StarbreakeR Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 E jel ima neko da mi sreze ovaj dvd tankarda(fat ugly and still alive), ja sam ga imao i netragom je nestao i cd gde je bio i tip od koga sam ga narezao. Ko moz da mi nareze nek se javi da mu dam cd, castim pivo Mogu ja al me mrzi da kucam PP...na 2 DVD-a je...bilo bi lepo da mi kazes da imas Sodom - Lords of Depravity...ajd javi danas da vidim ako nemas da narucujem od Solija... Quote
Grobodan Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 starbreakeru,idi na legacy forum i informisi se o nagradi koju si dobio,tema "nagradna igra" ili tako nesto Quote
StarbreakeR Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Video sam...hvala...nego sto je vi tako odbaciste kao 13. prase Quote
Grobodan Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 za angelistora valjda kapiras,a meni ne treba,tebi je potrebnije Quote
StarbreakeR Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Pa hvala ti...sta da kazem...dirnut sam Quote
StarbreakeR Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Potpisan plakat, jebo te ...potpisan... Quote
Grobodan Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 da izvines,zabole me :) treba mi samo Kingov potpis u zivotu. ...i Andyjev,i jos par ljudi,ali Kralj,... Quote
StarbreakeR Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Ako budem ikada imao sanse da uzmem njegov potpis, dajem ga tebi...drzi me za rec! Quote
Grobodan Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 ako ti nekad budes bio u kontaktu sa njim i uzmes mu potpis,a ja ne budem bio tu,umrecu od zavisti :) ma ozbiljno bre,meni to nista ne znaci,jedina stvar koja meni znaci su original diskovi i nista vise - ni majice,ni plakati...tako da se ne uzbudjuj preterano. Quote
StarbreakeR Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Ok...onda da znas onaj dogovor jos uvek vazi...samo da onaj Digi ne nestane... Quote
Grobodan Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 OK Inace,kruze glasine netom da se sprema Tankard tribute,Paragon ce obraditi Two Faced,Throneum - Morning after...Vise informacija cemo valjda dobiti uskoro Quote
StarbreakeR Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Konacno...Paragon...odlicno...oni su mnogo dobri sa Tankardom koliko znam... Quote
Angelystor Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Paragon? Moze!!! Inache, sad ce i njihov nov album uskoro Sto vise takvih bendova i bice to lep tribute... Moze tu i Witchburner da upadne i sl.. Quote
RNA Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 OK Inace,kruze glasine netom da se sprema Tankard tribute,Paragon ce obraditi Two Faced,Throneum - Morning after...Vise informacija cemo valjda dobiti uskoro Pa, vise informacija mozete dobiti iz intervjua sa Gereom u novom Metal Sound-u. Nesto je pominjao na tu temu. U stvari, odmah da kazem, pomenuo je samo Paragon i Sacred Steel (njihova obrada se, ako se ne varam, nalazi i na limitiranom box izdanju novog albuma). Quote
Jabba the Hutt Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Mogu ja al me mrzi da kucam PP...na 2 DVD-a je...bilo bi lepo da mi kazes da imas Sodom - Lords of Depravity...ajd javi danas da vidim ako nemas da narucujem od Solija... Imam kolega! Aj ti men' lepo to narezi, ja cu tebi Sodom pa javi kad i gde da sa nalazimo radi razmene Quote
StarbreakeR Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Jes naci cemo se malo sutra...ja sam iz Pirota...tako da ako si voljan da saljes postom onda Quote
Grobodan Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 AFM Records has set a January 12, 2007 release date for the reissues of TANKARD's "Disco Destroyer" and "Kings of Beer". Each album contains one bonus track; "Disco Destroyer" will include a cover of MANOWAR's "Fast Taker" while "King of Beer" will feature a rendition of METALLICA's "Damage Inc." Quote
StarbreakeR Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Taman ja da postujem to...hehe...ludilo...mada sam vec cuo DMG INC...ali Fast Taker nisam cuo... Quote
RNA Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 (edited) Bezveze! Ajde "Disco Destroyer" sto reizdaju, ali "Kings Of Beer" nema 5 godina kako je izasao. Bolje da su im smradovi izdali poslednja 3 albuma na plocama. Seratori! Edited December 5, 2006 by RNA Quote
LazaGNR Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 ... "Disco Destroyer" will include a cover of MANOWAR's "Fast Taker" Ha,bas da cujem kako su obradili Manowar Quote
Recommended Posts