Angelystor Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Blah..Metallica i Manowar..ochekivao sam neki kulji izbor obrada : ) Quote
Жвакић Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Ni meni nije jasno zasto reizdaju Kings of beer? A cuo sam kako su obradili Metaljiku i zanimljivo je. Quote
Dead Man Drinking Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Oni su poludeli. Koji ce im djavo ove obrade Quote
StarbreakeR Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Bre DMG INC je odavno odradjen...za Mandzovar vec nisam znao... Quote
RNA Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Oni su poludeli. Koji ce im djavo ove obrade cenim da ih n isu snimili namenski, bas za ova izdanja, posto su Tankard-ovci ucestvovali na gomili tributa, npr. Scorpions. Ako se dobro secam, njihova pesma je bila najbolja tamo. Takodje su snimili 'Son of A Bitch' za Accept tribute, tako da nije to nista novo. Ali, mene zbunjuje reizadanje "Kings Of Beer" albuma. To mora da znaci da su rasprodali sav tiraz koji su imali. Quote
Grobodan Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 cenim da ih n isu snimili namenski, bas za ova izdanja, posto su Tankard-ovci ucestvovali na gomili tributa, npr. Scorpions. Ako se dobro secam, njihova pesma je bila najbolja tamo. Takodje su snimili 'Son of A Bitch' za Accept tribute, tako da nije to nista novo. Obe pomenute obrade su bas,bas do jaja! Da ne blasfemisem,ali Son of a Bitch mi je za nijansicu bolji od Accept verzije. Quote
RNA Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Cut', nemoj Oliver da te cuje, si normalan? Quote
Grobodan Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 znam da bi na Heavy forumu dobio instantni ban za ovo Quote
StarbreakeR Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Ma da...bolje nemoj to da siris...i sta god da radis nemoj to da stavis u potpis Quote
Grobodan Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Isprovocirali ste me,idem to da stavim na Accept temu,da vidim reakcije Quote
StarbreakeR Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 I on se tako nikada nije vratio... ... ... FUCK YOU ALL, HOCU JOS JEDAN KONCERT!!! Quote
Dead Man Drinking Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Dobra je, ali ja imam bolju Ove godine zelim da mi deda mraz obezbedi da idem koncert Tankarda bar jednom mesecno In Santa Claus we trust! Quote
kuruz Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Za dochek NG sam se s drugom koji je vlasnik diskoteke oko tri sata popeo u njegov stan,slushali smo Tankard 10 minuta,a zatim se vratili dole na Mrguda i Devojku od Chokolade. Quote
StarbreakeR Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Popeli u njegov stan... ...i slusali Tankard...hehehe... ...al sam bolestan... hehe...izvini...jace je od mene Quote
kuruz Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Ma ok,i ja bih tebi to napisao. Shta ste vi slushali za NG? Quote
Dead Man Drinking Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Kako sam bio glup Konacno sam shvatio zasto je Tankard obradio pesme Metallice i Manowara Alcohol by Gang Green Try Again by Spermbird Centerfold by J. Geils Band We're Coming Back by Cock Sparrer Oni obradjuju pesme manje poznatih bendova, kako bi se culo za iste Tankard 'till death Quote
RNA Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 To je i najbolja fora. Metallica je na taj fazon proslavila Diamond Head, a sramota je ne znati za jedan takav sjajan bend! Quote
Goxy Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Sad sam se setio,to radi i japanski Sabbat.Obradjivali su Raging Fury,Gorgon i sta sve jos,a stariji su bend . Quote
StarbreakeR Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 @Akumu : Kod nas na novoj bile The Beauty and the Beast i Empty Tankard...istresao sam glavu (kao) ludak... Jes a Metallica i Manowar bas manje poznati bendovi :) Quote
Grobodan Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 bolje da ja ne pricam sta sam slusao na novoj :) Quote
Dead Man Drinking Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 @Starbreaker Priznajem jesu malo poznatiji od Cock Sparrer-a, ali ne i bolji Quote
Recommended Posts