Grobodan Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 ima li neko set listu sa svirke u BGu? bio bih zahvalan... Quote
М Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Iako nemam set listu, reci cu da je koncert bio super iako sam upao na pola istog. Secam se da NISU svirali Mercenary shto mi je bio jedini minus koncerta. Hehe chak sam i pipnuo (oshamario ) stomak legendarnog Dzeremaje. E da nisu svirali ni Acid Death Bila je Zombie Attack, to se secam, Empty Tankard smo izgrbavili na kraju (pevao sam refren sa Blazom (bogom piva) iz Goye ) Bio je super koncert iako sam tek izgrbavio upad na po Tankarda, prvu polovinu sam slushao iz bashte na mokrim stolicama Quote
RNA Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Pa, kakvu si ti set listu ocekivao, kad si mislio da ce te 2 pesme svirati? Quote
RNA Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Eh, trt, na taj fazon mogu aj da se nadam da ce Blind Guardijan da sviraju kompletan set pesama sa drugog, treceg i cetvrtog albuma, pa se to opet nikad nece desiti. Quote
М Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Brate, stas' naostrio ko da sam ti korene vredjao. Samo kazem da mi je zao sto nisu svirali te 2 stvari... Quote
Жвакић Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Meni je žao što nesu svirali Tantrum, npr. Quote
RNA Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Kazem, ja potpuno razumem bendove koji imaju puno albuma da imaju probleme u pravljenju spiskova za svirke. I to nije problem sta svirati, nego sta izostaviti. Ja sam vec dospeo u stiuaciju da u setovima moram da izbacujem sopstvene pesme, a da ne znam od koje bih se teze rastao. Quote
М Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Choveche, rekli smo da nam je zao sto nisu odsvirali, ne da je koncert propao zbog toga... Quote
RNA Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Sto ti moras da tumacis sve sto napisem? Ajde, gde sam ja to rekao da je koncert propao zbog toga. Samo kazem da su to puste zeljice i da i bendovi imaju problema sa odredjivanjem set lista. Nista vise i nista manje od toga. Quote
М Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Nisu puste... Nisam rekao da nemaju problema u spravljenju set lista. Pa nekako mi je agresivno zvuchalo to sto si napisao, pa kontam da kontash da mislim/o da je koncert propao zbog toga... Sta, ne zelish da tumachim to sto napishesh? Pa da te smatram za debila koji nisi? Ono pishe gluposti pa necu ni da chitam. Jebiga, kao sto sam ti rekao uvek imam osecaj ko da bi stalno nesto da se svadjash. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 (edited) Ma, RNA se pravi mnogo pametan ... vidim ja ! Treba ga bichevat ! Edited February 23, 2007 by Frubi666 Quote
М Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Problem je sto i jeste pametan nego stalno narogushen... Da, treba ga bichevati. Quote
StarbreakeR Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Meni je falio Minds on the Fucking Moon...ali zato bilo je ludovanje za sve pare... Steta da tema propadne na trecu stranu bre! Quote
RNA Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 (edited) Ma, RNA se pravi mnogo pametan ... vidim ja ! Treba ga bichevat ! Шта има да се правим? Edited April 3, 2007 by RNA Quote
Thrash Till Death Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 da se ja pitam svirali bi oni meni i story of mr cluel, jimmy b. bad, fuck christmas, kings of beer, naravno minds on the moon, bretrayed i jos koesta... najbitnije od svega je to da je bend pored svih sranja uspeo da dodje da odrzi cert i ne izneveri ljude. sta su svirali i sta je trebalo je u stvari ne bitno. i sram vas bilo sto ste mi tukli gericu po dupetu. meni ga iskreno bilo zao. Quote
Жвакић Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Da, kako su galjudi izhvatali. Nadam se da će nam doći o5. Quote
RNA Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Ко је бре кога из'ватао??? Није ваљда да су типови пипкали Гереа? Quote
Guest widowmaker Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Ко је бре кога из'ватао??? Није ваљда да су типови пипкали Гереа? Pa ovo je srbija nista nije cudno.... Quote
RNA Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Мени јесте. Ако су га тапшали по стомаку, то и могу да разумем. Стомачина му је баш... занимљива. Quote
Жвакић Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 Аха. Често је дизао мајицу и лупкао се микрофоном по трбуху. И на крају се бацио у публику! А неко је споменуо: "Замислите да се Гере баци у публику." На крају се то и деслио. Хаха! Мислим да је РНА то споменуо, али несам сигуран. Quote
RNA Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 Могуће, посебно после подсећања скока Билија Милана у публику са 5 метара високог звучника у Токију. Ко зна шта је било са мученбицима испод њега. Quote
Жвакић Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Ајој, тачно. Сад се сетих и тога. Леле бошке! Quote
Recommended Posts