Jump to content

Recommended Posts

• 4 months later...
Posted (edited)

Ipak ima tema biggrin.gif

Da li je neko slusao novi "Beast of Bourbon"? Ja sam ga poodavno nabavio, i odliicaan je! Jos jedan odlican thrash act u ovoj godini! "Die with a beer..." je jedna od najjacih pesama Tankarda icon_rockdevil.gif

Pored njega cuo sam i prva 3 albuma..i mrzi me da lupam sam razne epitete....samo cu reci...KLASIKA! icon_rockdevil.gif

Edited by Kai Hansen
Posted (edited)

Pogani su... Gledao sam spot jedan. Na nivou je spota 'Bubašvabe' grupe Hladno pivo. Budžet - 0 dinara.

Мора да је то неки спот из јако давних времена, нешто са прва 3 албума. Уосталом, шта фали нискобуџетним спотовима? Један од најјачих, и најбољи за смајење, је Helloween 'Halloween'.

Edited by RNA
  • 7 months later...
Posted

A uz to i ubija! icon_rockdevil.gif

Die my Friend - Because this is the end

Make a final stand and die with a Beer in your hand

Die my Friend - Because this is the end

Make a final stand and die with a Beer in your hand

pivopije.gif

Hail to Tankard!

Posted

Само? На већини мејлордера које ја посећујем њихови дискови не коштају више од 5 евра.

• 2 weeks later...
Posted
Srbija...

-

..........NAJLEPŠA BAJKO

-

---........OČE I MAJKO....

-

--

---JOŠ UVEK SE NIKO NE JAVLJA DA MI NABAVI TWO-FACED (ne nije onaj iz Batmana, mada kad pogledam...?)

-

--HAJDE BRE LJUDI, TREBA MI TAJ CD ili mp3 ili bla bla bla icon_mrtav.gif

-

--

• 2 weeks later...
Posted

Ukazao bi na vase mesanja baba i zaba, takoreci tankarda i sexa, ili tankard ili sex, oboje nemoze, sex je za pickice, uostalom pesma alchocol sa chemical invasiona govori lepo o tome kako je bolje piti nego jebati, sedma stavka mog potpisa nego sta, tako da bih molio da se na ovoj temi ne propagira sex koji je sranje u odnosu na pivo pivopije.gif

• 2 weeks later...
Posted

Не буди луд. Послушај песму "The Morning After" и видећеш да је секс бољи. Бар ниси од њега мамуран сутрадан ујутро.

Posted

Или, кад смо већ код тог избора, Holy Moses 'Too Drunk To Fuck'. Кад то отпева једна риба, онда је преискрено. icon_biggrin.gif

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...