Morphy Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Ekstra album!!!!!!!! Nisam bas oduvan sa njim, ali ima dobrih pesama! Mislim da mi je bolji od prethodnog albuma, moram ga jos koji put preslusati... I pevaju i dalje o alkoholu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Pa o cemu bi drugo?!Kraljevi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 http://rs335.rapidshare.com/files/16339556...rtal_by_Jho.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 pa dobarje snimak dosta jaci nego prethodni album pravi thrash! pa ono sto se tice teksatova tankard je i ranije imao politicki i eticki obojene tekstove,i naravno tekstove o pivu tj alkoholu ali sto je najjace i tekstovi koji se cine da su o alkoholu u nekim slucajevima i nisu samo o tome vec i o drugim stvarima ko procita pa razmisli malo skapirace:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 ево, после 11 преслушавања, могу са пуним правом да кажем: АЛБУМ САБИЈА!!!!!! феноменално!!! можда звук ствара мало озбиљну атмосферу, али наравно да албум није потпуно озбиљан. послушајте само крај Sexy Feet Under. иначе, та и When Daddy Comes to Play су ми фаворити, за сада. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaa i oduvan sam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КАКAV BLAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Za sada sam čuo samo Octane warriors, oduvan sam. Preslušaću ceo album u toku nedelje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 JA SAM POSLUSAO PRVIH PAR PJESAMA I ODLICNO JE!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 ekstra album kao i uvek! frubi ocekujem opet tankard sledece godine onakav koncert se mora ponoviti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 ekstra album kao i uvek! frubi ocekujem opet tankard sledece godine onakav koncert se mora ponoviti p ai nije da me je onaj pre toga nesto odusevio pre ce biti da me je razocarao:P al ovaj je ok moze da se slusa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 и бре, Дачо, не серњај! једноставно, ово је један од ретких бендова за које може да се каже да нису направили ниједан лош албум! и да, Фруби, у оквиру турнеје их очекујемо! што се нас тиче, они долазе, а ти види шта ћеш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 (edited) pa super stevo , al meni je predzadnji bezveze,ja se stvarno izvinjavam ovima iz Tankarda ali predzadnji album mi nevredi palcu ,ovaj novi je dobar ko sto reko moze da se slusa. samo pssst Edited November 17, 2008 by Speed_Dead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kriki Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 pa super stevo , al meni je predzadnji bezveze,ja se stvarno izvinjavam ovima iz Tankarda ali predzadnji album mi nevredi palcu ,ovaj novi je dobar ko sto reko moze da se slusa. samo pssst Brate, bez ikakve uvrede, ali nauci barem malo da pises.....ne kazem da smo svi sjajni, ali brate.... Da se vratimo na temu.... Slazem se sa vecinom, novi album je ok, cak i bolji nego prethodna dva!Veoma je slusljiv, sto je po mom ukusu i najvaznije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Odusevljen sam kao sto sam i ocekivao!Bomba od albuma!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 pa super stevo , al meni je predzadnji bezveze,ja se stvarno izvinjavam ovima iz Tankarda ali predzadnji album mi nevredi palcu Молим? "Beauty And The Beer" је био најбоље треш метал издање у последњих неколико година! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 pa lepo al meni nije, al mi je zato ovaj bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 То је зато што слабо слушаш треш метал, па не знаш шта ваља. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 17, 2008 Author Report Share Posted November 17, 2008 Kenjas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 @Rna hmm da bice da je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Beaty And The Beer je po meni jedan od najboljih thrash metal albuma ikad...,ali i novi takodje otkida!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Beaty And The Beer kida . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 kako je jaka zodiac man.bas me onaj refren oduva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Meni se svidja album :] U nivou proshlog, dakle slabije od BoBa, ali vrlo jak materijal. "Octane Warriors" je u top 5 Tankard tjunova Vecina pesama je dobra, jedino "When Daddy.." mi malo smorna, dodushe na sredini, dodje dobro za predah, i "Myevilfart" mi je nyah + sto ima idiotsko dechije ime za pesmu..'ajde da su barem odradili neki Anthrax fazon, pa da je nazovu "Trafliveym" pa i nekako.. Anyway, bitno je da su tu "Zodiac Man" i "Echoes Of Fear" Dobar album. 8/10 frubi ocekujem opet tankard sledece godine onakav koncert se mora ponoviti +1 Plus next time ne propushtam nikako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 doci ce...kao i agent steel :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 мени је "When daddy comes to play" можда и најбоља! иначе, не знам дал сте извалили о чему је песма. песма је о оном ретарду из Аутрије, што је 24 године држао ћерку у подруму и сексуално је злостављао. имају и седморо деце!!! лика су тек ове године извалили и ухватили. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts