Jump to content

Recommended Posts

Posted

OK, izvrteo sam Thirst ove nedelje. S obzirom na to da mi je ovo bio prvi album Tankarda koji sam ikada čuo, ne mogu da komentarišem po sistemu ''nije ni prineti starijim radovima''. A to možda nije tako loša stvar, jer mogu da ocenim album po tome što jeste, tj. zaista dobar thrash metal album. Možda malo jednoličan u celini, ali pretpostavljam da je stil benda takav. Najbolje pesme su mi Octane warriors (BOMBA!), Hypothermia, Echoes of fear i Sexy feet under, iz koje posebno izdvajam poslednja dva minuta. :) Sve u svemu, veoma sam zadovoljan. 8.5/10

• 2 weeks later...
Posted

Spot za Stay Thirsty!!!!!!!! :rockdevil: :rockdevil:

xaxaxaxaxa, najjaci spot!!Odavno nisam gledao bolji!Ovi svi novi bendovi izgleda pate za filmskom produkcijom u spotu, ne znam koj ce im to, cu da uzmem da gledam film ljudski ako to hocu, a sto se tice spota, sta znam, ne treba neko prenamudjivanje da bude dobar spot. Sto se ovog spota tice. brate mili, prosto, jednostavno, duhovito, oslikava bend u potpunosti, i sta ce ti vise, a najvaznije je da je efikasno!

idem da vrtim do lige sampiona spot da se smejem jos lena...;)

Posted

Ali kakav vrh od spota ovo nema nidje... svi se nesto namudjuju jedu gomna , zaboravljaju za sta sluzi spot.... ali tu je TANKARD !!!

Sve mi se vise i vise penju na germansku top thrash lestvicu ! :)

Bili i ostali uvek dosledni sebi, pivu i thrash metalu !

Posted
Sve mi se vise i vise penju na germansku top thrash lestvicu ! :)

Што се мене лично тиче, последњих 6-7 година су убедљиво први!