RNA Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Па, нек неко после каже да овакви зајебантски бендови немају и едукатвну улогу. У ствари, то и јесте, или би бар требало да буде, сврха обрађивања других бендова. Quote
Dead Man Drinking Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Whiskey and beer straight into the morning Quote
Џрк Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Whiskey and beer straight into the morning to.imam divx iz berlina sa koncerta po padanju zida i tamo ne pevaju refren horski a to je bash do jaja .ipak pesma trea da Quote
Dead Man Drinking Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Najbolji pocetak koncerta koji sam video i ulazak na binu Mada je i kraj odlican WE NEED ANOTHER BEEEEEEEEEEEER !!! Quote
WoI Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Do jaja je koncert. Koliko se secam nastupali su tada sa Kreatorom. Quote
Џрк Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 ne,cini mi se da nije to bilo sa kreatorima...znam da se vidi kako piju pivo(a sta bi drugo ) pred koncert i gomila nekih gajbi ,...brate,ne znam,ali kako su energicni,bar na tom koncertu su bili...u jenom trenutku pevac,koji je stalno pravio kolutove,zamalo da mse sudari sa dzitristom koji je isto jurisao,znaci bruka Quote
Dead Man Drinking Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 To je valjda Thrashing East festival Tankard Sabbat Kreator Coroner Bilo jednom i nikada vise jbg. Mozda u nekom drugom zivotu budu opet isti bendovi na jednom mestu. Sigurno jedan od najboljih thrash koncerata ikada. Extra je sto je sve thrash, a opet su svi dosta razliciti. Nemam samo koncert Coroner-a Quote
RNA Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Мене је једино тај концерт сморио од целе серије, зато што су вокали комплетно наснимавани у студију. Мислим да нема ни секунде остављене са оригиналног записа, вероватног због специфичног и тихог начина певања. А са тог концерта сам се упознавао са Креатор опусом. Quote
Џрк Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 (edited) ja ne znam ljudi da li se mi razumemo ono sto ja imam je samo Tankardov divx,i kad pevach prica izmedju pesama prica na nemackom a na ekranu izlazi titl;ne verujem da Rna i ja pricamo o istom jer posebno u Open all night nema onog horskog refrena kao u studijskoj verziji,a valjda bi to stavili da su ga nasnimavali Edited November 18, 2005 by Heavy jerk Quote
Џрк Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 (edited) ili to ili ja imam samo Tankardov koncert sve sa gajbama Edited November 18, 2005 by Heavy jerk Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Mozda i kod nas dodju jednog dana , ali samo za verne i odabrane pivopije tj.fanove :)ehhehe. Quote
RNA Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Ако их ви не доведете, нико неће. Него, јесте ли се извукли за Destruction бар до позитивне нуле? Quote
WoI Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 ma ako Tankard dodje ima bidne bolje nego na Destruction Quote
Dead Man Drinking Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 3 dana odsustva: 1. za pivo i radovanje koncertu 2. za pivo i koncert 3. za pivo i tugovanje, jer je koncert prosao Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Ако их ви не доведете, нико неће. Него, јесте ли се извукли за Destruction бар до позитивне нуле? Ne razumem sta to treba da znaci niko nece? Niko nece da dodje ili sta? Nije valjda razlog to sto ih mi dovodimo? Nemoj nista da se sekiras za destruction .... Quote
WoI Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 pa verovatno je misliod a ste vi jedini sposobni da ih dovedete Ja bar tako kontam Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 (edited) Po vasoj proceni ima li sanse biti 200ljudi cena karte 10evra? Edited December 20, 2005 by Frubi666 Quote
Pharmaceut Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Била би велика срамота ако не дође 200 људи!!! Quote
ba+a. Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Ja bih doso . Bilo bi valjda 200 ljudi jbg. Quote
Џрк Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 AKo je deset evra ulaz,morali bi ste da uradite djavolski dobru promociju.Mislim,treba biti realan...Posebno u ovim krajevima,Destruction ima mnogo vise fanova nego Tankard. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 (edited) Pa mislim da za manje nije realno odraditi ovaj koncert. Neka bude 200.odabranih fanova i mi cemo biti zadovoljni.Jer se ovaj koncert radi sa fanovske strane. Uopste nije potrebno/bitno da se pojave "metalci" koji nikad pre nisu culi bend... Promocija ce biti odradjena kao Destruction... A ako su oni prodali 470.karata, ovi mogu da prodaju 200.valjda sa manjom cenom karte?! Edited December 20, 2005 by Frubi666 Quote
Џрк Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Pa mislim da za manje nije realno odraditi ovaj koncert. Neka bude 200.odabranih fanova i mi cemo biti zadovoljni.Jer se ovaj koncert radi sa fanovske strane. Uopste nije potrebno/bitno da se pojave "metalci" koji nikad pre nisu culi bend... Promocija ce biti odradjena kao Destruction... A ako su oni prodali 470.karata, ovi mogu da prodaju 200.valjda sa manjom cenom karte?! Pazi,vrlo je moguce, ali ne i sigurno, a to kazem jer necu da mene okrivite u slucaju da dozivite Finansijski krah Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Msilim ako ne bude 200.ljudi onda jbg. to bi bila stvarno sramota. Sve u svemu : FAT, UGLY AND STILL (A)LIVE Balkan Tour 2006 03. Nov. 2006 Rijeka - Tocka 04. Nov. 2006 Sarajevo - TBA 05. Nov. 2006 Beograd - Dom Omladine Vise informacija kada saznam :)hehehe. Bice thrasheraja u ovoj zemlji vidim ja :)hahahaha. Ono sto znam da svako ko dodje ponese jedno pivo za bend:)hehehehee. Quote
Recommended Posts