Kali Agna Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Ala sam se naprzio na pesmu Zombie attack!!! Kazem ja, staro je u vecini slucajeva najbolje Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 Znate koja je meni pesma kult svih kultova "I am so sorry" znaci ne prejebana je :)hehehehe. Posebno ono sorry that i am ugly , sorry i am impotent ili tako nesto hehee. I ono my mother always told me that i am good for nothing, pa kaze metal,metal rey of hope :)hehehehe. Meni je taj album isto jedan od boljih :)hehhehe. Hell bent for jesus kaka nebuloza leba ti , ili hot dog inferno ta je isto kult :)hahahaha. MA tankard je keva od benda kazem ja :)hahaha. Quote
WoI Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 Ma brate nisu samo stare stvari najjace.Znaci poslednji album podjedanko jebe kevu kao i prvi DIE ALIEN DIE!!! Quote
dudi Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 Na nekom festivalu u Nemačkoj su nastupali u pidzami a gitarista onako u kupaćim gaćama to je na onom bonus disku Fat ugly and (A)Live koji ludaci a posle svake svirke piju sa fanovima al onako pošteno Frubi šljivovicu im dajte al posle koncerta Čak je i Lemmy se najezio i pitao dal ga hoće neko da ga otruje s nečim ..Jaki alkoholičar negde sam to čitao kada je Motorhead bili u BG 1990e. Quote
RNA Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 А је л' неко видео постељину коју су продавали и рекламирали преко сајта? Ја бих оно вала волео да имам на кревету. Quote
Dead Man Drinking Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Kada clanovi Tankard-a budu probali sljivovicu nikad vise nece biti isti Quote
Dead Man Drinking Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 (edited) Mogu da im donesem Valjevsko pivo. Posle toga svako pivo ce im biti odlicno Edited December 25, 2005 by Dead Man Drinking Quote
Grobodan Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 xexe,slazem se u potpunosti,covece!!!Mada,i BG je tu negde... Quote
RNA Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Истини за вољу, поправили су се у скорије време. До пре пар година је то било једино пиво које било КИСЕЛО! Рогоња за све! Quote
dudi Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Истини за вољу, поправили су се у скорије време. До пре пар година је то било једино пиво које било КИСЕЛО! Рогоња за све! Quote
Grobodan Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 mogli bi da napisemo peticiju nekoj pivnici da specijano za koncert proizvedu plasticne flajke od 5 litara. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Heh brate to bi bila keva :)hahhahahaha, ja mislim da bi se ovi slogirali. Ili da kupimo one balone od 5l. za vodu pa da napunimo sa pivom :)hahhahahaahaha. Quote
Grobodan Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 MADA NISU LOSE NI ONE FLAJKE OD 2,5 L,NECEMO SE OBRUKATI NIKAKO... A to za balone ti uopste nije losa ideja. Quote
RNA Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 Heh brate to bi bila keva :)hahhahahaha, ja mislim da bi se ovi slogirali. Ili da kupimo one balone od 5l. za vodu pa da napunimo sa pivom :)hahhahahaahaha. Ову идеју треба озбиљно узети у разматрање! Quote
RNA Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 И обавеѕно кацу киселог купуса или десетак литара расола за 'morning after'. Quote
Гера Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 pa ima da se kupe burici od 5l piva! ja sam dobio takav jedan iz turske! efes je bio u pitanju! preporucujem... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 Ma to onda nije pravi T(H)rash , ovako je veci tresh da sipamo u balone od vode pivo :)hahahahahaha. Ti burici su za elitariju , a mi smo daleko od toga :)hahhaha. A za morning after trebamo nesto da smislimo lebac ti :)hahha. Mada nije lose ta tvoja ideja Bosko :)hahaa. Quote
dudi Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 Hladno pivo za morning after i ništa više , Nemojte im davati rasol Quote
Kali Agna Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 Ili da kupimo one balone od 5l. za vodu pa da napunimo sa pivom :)hahhahahaahaha. E jbg, nemam ja toliki kapacitet. Zadovoljicu se i sa dvolitarkom! Quote
solicitor Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 E jbg, nemam ja toliki kapacitet. Zadovoljicu se i sa dvolitarkom! Nisam bas mnogo perverzan, ali meni ovo mnogo zajebano zvuci Quote
RNA Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Пф, шта онда ја да кажем? Мој капацитет је углавном две обичне зидарске флаше и то је то. Quote
Grobodan Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Stvarno,perverznim ljudima ovde svasta moze pasti na pamet Soli,tvoj kapacitet je sigurno veliki,veliki si covek. Quote
WoI Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Solijev kapacitet je ne moguce izmeriti Ne postoji toliko flasa piva da bi smo mogli izmeriti Quote
solicitor Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Da znate da ce oskoro morati petlitarska pakovanja da prave za ovakve , kao sto ste gore i spomenuli Sad sam bio u Bunkeru u subotu, ipak bi biloprtesno za Tankard .. mala sala SKC-a i bog da nas vidi .... Quote
Recommended Posts