cLoWn Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 ...otvorio sam ovu temu vec na "ostrali pravci" ali niko je nije zarezivao... jel neko cuo za ovaj band.....po meni najbolje sto se pojavilo u zadnje vreme na metal sceni.... solitaire-unravelling .....savrsenstvo od pesme Quote
fiction Posted September 23, 2002 Report Posted September 23, 2002 Evo ja sam je zarezao samo sto ne znam nista o toj grupi :oops: Quote
scissors Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 citao sam interview sa njima u metal edgeu, a i cuo sam mislim jednu ili eventualno dvije njihove pjesme. nisu losi, mada me nisu puno zainteresovali... imidz im je odvratan... maskiraju se kao neki vojnici, bem ti ameriku, bljak Quote
cLoWn Posted September 30, 2002 Author Report Posted September 30, 2002 fora je u tome da je slipknot "pozajmio" njihov imidz ....... 8) Quote
countessdracula85 Posted October 28, 2002 Report Posted October 28, 2002 ...otvorio sam ovu temu vec na "ostrali pravci" ali niko je nije zarezivao...jel neko cuo za ovaj band.....po meni najbolje sto se pojavilo u zadnje vreme na metal sceni.... solitaire-unravelling .....savrsenstvo od pesme U potpunosti se slazem s tobom! pjesma je stvarno genijalna! ali fuck,nidje ne mogu da nadjem cd! :ne: samo imam tu pjesmu Quote
dr NIK@ Posted November 26, 2002 Report Posted November 26, 2002 Cuo sam onu jednu sa OST Scopion King nije lose, ali previse mracno,a i vokal mi se nesto nesvidja :|. Quote
fiction Posted November 26, 2002 Report Posted November 26, 2002 Cuo sam onu jednu sa OST Scopion King nije lose, ali previse mracno,a i vokal mi se nesto nesvidja :|. Slazem se,previse mracno. Quote
Lord_of_suffering Posted November 26, 2002 Report Posted November 26, 2002 Ne slazem se, odlicni su. Ali bas me interersuje jesu li oni kopirali slipknot-ov imidz ili obrnuto Quote
dr NIK@ Posted November 27, 2002 Report Posted November 27, 2002 Ne slazem se, odlicni su. Ali bas me interersuje jesu li oni kopirali slipknot-ov imidz ili obrnutoNeznam nisam jos ni video na sta lice. Quote
Lord_of_suffering Posted November 27, 2002 Report Posted November 27, 2002 http://www.mushroomhead-music.com Idi vidi ako te interesuje Quote
fiction Posted November 27, 2002 Report Posted November 27, 2002 http://www.mushroomhead-music.com Idi vidi ako te interesuje Imaju jedan od boljih sajtova! a: a: Quote
Lord_of_suffering Posted November 28, 2002 Report Posted November 28, 2002 http://www.mushroomhead-music.com Idi vidi ako te interesuje Imaju jedan od boljih sajtova! a: a: Znam super je mada imam jednu zamjerku malo previse 3D fazona. P.S jest citiranje super Quote
cLoWn Posted November 30, 2002 Author Report Posted November 30, 2002 Ne slazem se, odlicni su. Ali bas me interersuje jesu li oni kopirali slipknot-ov imidz ili obrnuto slipknot je kopirao njih....oni postoje mnogo duze od slipknota i uvek su imali imidz u tom fazonu....mada je moguce da tu nije niko nikoga kopirao nego je doslo do slucajne slicnosti .... Quote
dr NIK@ Posted December 11, 2002 Report Posted December 11, 2002 Lord Patnje jel' imas ti mozda njihov disk(ako imas da nije mozda promo). I pokusao sam jedno 1000000 puta da odem na onaj njihov sajt i nikako da mi se ucita isti(stane na 30-ak % i kraj). Majke mu ga... :x :x :x Quote
Lord_of_suffering Posted December 12, 2002 Report Posted December 12, 2002 Lord Patnje jel' imas ti mozda njihov disk(ako imas da nije mozda promo). I pokusao sam jedno 1000000 puta da odem na onaj njihov sajt i nikako da mi se ucita isti(stane na 30-ak % i kraj). Majke mu ga... :x :x :x Nazalost nemam ga. A kad sam jednom bio u zagrebu, usao sam u prvi cd shop koji sam vidio i prvi disk koji sam vidio je bio od njih ali posto je bio original nisam imao para da ga kupim, kostao je negdje 15 eura :x Quote
Prince of Stories Posted December 14, 2002 Report Posted December 14, 2002 Simpatican bend. Daleko vise koriste klavijature od Slipknota i raznolikije su im pesme. Moji favoriti World of the LSD user, 43, Born of desire. Sjajno su obradili pocetak pesme Empty Spaces Pink Flojda. Slipknot i oni se muzicki ipak razlikuju a to je najbitnije. Quote
Lord_of_suffering Posted March 30, 2003 Report Posted March 30, 2003 Nisam odavno spomenuo kako je mushroomhead bolji od chimaire pa evo sad mi nesto doslo da to kazem. Quote
fiction Posted April 1, 2003 Report Posted April 1, 2003 Nisam odavno spomenuo kako je mushroomhead bolji od chimaire pa evo sad mi nesto doslo da to kazem. Pitacu te u maju Quote
dr NIK@ Posted April 1, 2003 Report Posted April 1, 2003 Nisam odavno spomenuo kako je mushroomhead bolji od chimaire pa evo sad mi nesto doslo da to kazem. Bla, bla, bla.....ne slazem se P.S. Nemas pojma 8) Quote
Lord_of_suffering Posted April 1, 2003 Report Posted April 1, 2003 Nisam odavno spomenuo kako je mushroomhead bolji od chimaire pa evo sad mi nesto doslo da to kazem. Bla, bla, bla.....ne slazem se P.S. Nemas pojma 8) Niko te nije ni pitao jel se slazes. P.S Zajebavao sam se. Quote
Ivan_Creed Posted July 13, 2003 Report Posted July 13, 2003 Mushroomhead nije bolji od Chimaira!!!! No, vi poznavaoci ovih pecuraka, koje su vam omiljene pesme? Quote
Lord_of_suffering Posted July 14, 2003 Report Posted July 14, 2003 Pa ljudi mushroomhead je originalan a chimaira je spoj svega i svacega. I ne nisu uzeli imidz od slipknota, cak sta vise prica se da je slipknot njima ukrao fazon. Najace pjesme su mi: the wrist, born of desire, 43 I trenutno su u studiju rade na novom albumu, ako ikoga interesuje mada nesto nisam siguran Quote
Ivan_Creed Posted July 14, 2003 Report Posted July 14, 2003 Ma sve je u redu prijatelju!!! A sto se tice kradje imidza... ne znam, tj. ne znam ni kada je nastao Mushroomhead! Video sam samo jedan album od MH-a, dok Slipknot ima 3... :? No, ne interesuje me to! ALI, ja i dalje mislim da je Chimaira bolja od pecuraka! Njam njam! Quote
Lord_of_suffering Posted July 15, 2003 Report Posted July 15, 2003 taj album od slipknota koji vi zovete prvi album ja ne racunam albumom jer to i nije album, sto znaci da oni imaju samo dva, A mushroomhead ima 4 Quote
Recommended Posts