deftonerrrr Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Zasto lupas glavom u zid? Zao ti je? Nerviras se? Quote
Ivan_Creed Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 Mushroomhead su niggaz....videcemo sta ce biti! Mozda se raspadnu, mozda ne... a i nisu sad toliko bas popularni.. :nigger: Quote
deftonerrrr Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 Mushroomhead su niggaz....videcemo sta ce biti! Mozda se raspadnu, mozda ne... a i nisu sad toliko bas popularni.. :nigger: a bili su nekada i popularni ?!?! woooooow <---- these are my niggaz Quote
Ivan_Creed Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 a bili su nekada i popularni ?!?! woooooow <---- these are my niggaz Pa da bre!! Oni su bili non-stop na MTV-u, i zbog njih su poceli da pustaju Headbangers Ball, i teroristi udarili u WTC!!!!!!! Smesni su ti niggaz!!!!!!!!!!!! Quote
deftonerrrr Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 Pa da bre!! Oni su bili non-stop na MTV-u, i zbog njih su poceli da pustaju Headbangers Ball, i teroristi udarili u WTC!!!!!!! Smesni su ti niggaz!!!!!!!!!!!! nigazz ti u gacama znas... Quote
dr NIK@ Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Pa da bre!! Oni su bili non-stop na MTV-u, i zbog njih su poceli da pustaju Headbangers Ball, i teroristi udarili u WTC!!!!!!! Smesni su ti niggaz!!!!!!!!!!!! Pa lepo je to sto su progurali isti Headbangers, na kome mogu da se vide fini spotici....samo sto ja imam jaku korist od toga... Quote
dr NIK@ Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 iuehrfvanfvlueqrtgnjbhppedercinaorgj;qenrfu Quote
deftonerrrr Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 iuehrfvanfvlueqrtgnjbhppedercinaorgj;qenrfu Quote
Lhabia Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 pedercina Pa,eto,napokon si prihvatio sebe!Bravo,tri bambija za Defija!!! Quote
deftonerrrr Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 Pa,eto,napokon si prihvatio sebe!Bravo,tri bambija za Defija!!! E jer vi glupi ljudi... jer se vi razmnozavate dodirom ili sta vec ? da znam da nosim rukavice kada te budem tukao Quote
zak Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 A koji im je taj Skinny... Cime se on bavi u bendu? On je bre bubjnar! Quote
DevouredSoul Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 Vratio si se da nas venchash Quote
Ivan_Creed Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 Koga bre?? Tebe i China????? Kad? Gde? ZASTO?? Ili je sala u pitanju?? I kakve ovo veze ima sa Pecurkama? Btw. imaju ostale off-topic teme, pa tamo nastavite.. Quote
DevouredSoul Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 To je NU metal venchanje, a mozhemo da se venchamo ispod neke pechurke, kao shumski vilenjaci Nisam htela da skrenem sa tebe, samo mi je drago shto si se vratio Quote
Ivan_Creed Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 Oh.. nemam rIJeci.. Ok, znam da nisi htela da skreces sa teme.. da ispod pecurke, kao vilenjaci!! Nastavljamo sa temom o pecurkama... Quote
DevouredSoul Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 /me voli da jede shampinjone. Shalu na stranu, ja njih nikad nisam slushala. Na shta liche (bukvalno - je l' mozhe sa nechim da se poredi) ? Quote
dr NIK@ Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Pa MOZDA kao neka tvrdja i malo bolesnija verzija Faith No More-a U svakom slucaju vredi poslusati Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Nesto su mi (pogotovo u zadnje vreme) mnogo smesni oni vokali.... ne mogu da se odlucim koji mi je smesniji... Quote
DevouredSoul Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Pa MOZDA kao neka tvrdja i malo bolesnija verzija Faith No More-a U svakom slucaju vredi poslusati Ako je (mogucje da postoji ishta) bolje od Faith No More-a, onda cju ih definitivno odmah potrazhiti. Btw, je l' nije mnogo tvrdja? Ne volim MNOGO tvrdu muziku. A bolesti nikad dosta Quote
dr NIK@ Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Nesto su mi (pogotovo u zadnje vreme) mnogo smesni oni vokali.... ne mogu da se odlucim koji mi je smesniji... Samo sto je Jeffrey 50 puta bolji vokal od ovog iz Muse Quote
Recommended Posts