dr NIK@ Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Ako je (mogucje da postoji ishta) bolje od Faith No More-a, onda cju ih definitivno odmah potrazhiti. Btw, je l' nije mnogo tvrdja? Ne volim MNOGO tvrdu muziku. A bolesti nikad dosta NEEEEEEEEEEEEEEEEE nisam ja rekao da su bolji!!!!!!!!!!!!!! Samo malo podsecaju na njih...verujem da su im donekle bili uzori... Mushroomhead su ipak donekle izgradili svoj zvuk... E sad nisu nesto specijalno tvrdi, dok s druge strane bas ne sviraju balade... Anyway, uzmi poslusaj, ako ti se svidi super, a ako ne nista... Quote
Vuk Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 i da znash, svi ih pljuju zbog imidza koji podseca na slipknotov, a lichno ne znam ko je prvi imao ideju za maske... ja navijam pre za njih Quote
dr NIK@ Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Meni oni uopste ne lice na slipknot i obrnuto! Vec sam spomenuo negde ranije da sam cuo da je postojala neka grupa 80-ih koja je nosila nekakve kombinezone na svirkama/koncertima... Quote
(-1) Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 Mushroom head je odlican bend,ali jako tezak za slusanje. Slusao sam samo XIII,ima par dobrih stvari.Sun doesen't rise npr. Spotovi su im mnoooooooooooooogo dobri Quote
Vuk Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 sun doesn't rise je keva pesma ali vishe volim pesmu sa XX - solitaire unraveling ili before I die Quote
zak Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 ko se ne nalozi u bridge-u sun doesn't rise kad kaze ono 'there's an error in my soul' treba odma da zna da mu nesto fali u glavi Quote
Freak Kitchen Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 cela sun doesn't rise je u fazonu - koga ovo ne nalozi nece ga naloziti nista... (bar u muzickom smislu ) Quote
zak Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 sto 'bar u muzickom smislu'? bas je text neverovatan: Somewhere in this dying day as I plan my great escape I find it hard to concentrate while you maintain control I fold and falter, empty alter, all I gave I pray it makes me whole I think the brink's around the corner There's an error in my soul... I can't feel my faith can't recall my crime I think I sealed my fate along the way I may have lost my mind I guess we're all damaged in our own way Alone in our own way Distant headlights desolate highway Quote
Troglavi Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 ma oba albuma su keve, mada mi se prvi chini kredibilnijim i umetnicki cvrscim... the wrist je vanvremenska... Quote
Troglavi Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 the old ways ain't working anymore seperate the users from the whores... Quote
zak Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 ako, ako udri sine samo udri, ako te ne boli udri sto vise sto udaras glavom na dobar tekst? Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 ma to je kao u kafani kad te pogodi pesma pa razbijes flasu sebi o glavu Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 btw. kad smo vec kod Sun doesn't rise - ne znam da li sam nekad cuo nadrkanije izgovorene reci 'distant headlights/desolate highway' lik je ono macho macho man i want to be.... du du du du Quote
zak Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 e dobio je nagradu za najlepseg metal pevaca u nekom engl. casopisu Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 hahaha pa da. i cinilo mi se da lici na robija wiliamsa Quote
Troglavi Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 zak, zato sto sam crnac. ili mazohista. Quote
Ivan_Creed Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Sad sam slusao NiggerHead i napaLio sam se! Quote
zak Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 ma zesca paljevina taj pecurkoglav kad ce novi album, se zna? Quote
(-1) Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 oduvek sam zeleo da cujem taj bend... jel zbog maski? Quote
zak Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Imam jedan album, XIII super, ti si nas idol, ajde sad idi, radimo Quote
zak Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 btw danas sam ih slusao posle dosta vremena neverovatno kako sveze zvuce, i totalno vanvremenski, ono kad bi im sada izasao prvi album misim da bi postigao isti uspeh Quote
Recommended Posts