dr NIK@ Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Sad sam slusao NiggerHead i napaLio sam se! ma nemoj Quote
dr NIK@ Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 oduvek sam zeleo da cujem taj bend... a nikad mi nisi trazio da ti ih narezem....eee...... Quote
Ω Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 preslusah konacno sve kako valja, bend je stvarno odlican, nisam nasao ni jednu jedinu losu pesmu. nikola, thnx za cd Quote
Natasha! Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 da ali mi malo smeta taj fazon sa maskama i sminkanjem ili sta vec.... vec vidjeno... Quote
Deflorator Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Oni su to poceli pre slipknota btw... Knot optuzuju da su njih iskopirali... Mada muzicki ne lice mnogo. Quote
Natasha! Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 (edited) onda je slipknot kopija... tj. plagijator (sad se setih izraza) Edited March 1, 2006 by Natasha! Quote
zak Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 (edited) Pa Slipknot momci kazu da su znali za MushroomHead. Inace 80tih je postojao bend koji se zvao Mr. Bungle, prilicno bitan bend, koji se maskirao i na sceni ponasao VEOMA, ali zaista VEOMA slicno Slipknot-u, gledao sam neke snimke kod ortaka i bio sam u fazonu 'jel ovo Slipknot ili sta?' Slipknot je vizuelno totalno neoriginalan bend. MushroomHead maske su mnogo originalnije (ko sto rekoh Mr. Bungle su imali jako slicne maske Slipknotu, a MushroomHead se maskiraju kao neka vojska), a o muzici da ne pricam. Od izlaska albuma XIII (drugi major label album, sveukupno peti) iz benda otisao J Man, to je onaj lik koji je pevao faithnomore-ovskim glasom. Zamenio ga je izvesni Waylon. Trenutno su na turneji, a na jesen pocinju da pisu novi album. Edited March 1, 2006 by zak Quote
Natasha! Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 zak ti uvek das iscrpna i kompletna objasnjenja Quote
Ω Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 tu pricu za pevaca i novi album sam i ja cuo, a u polemiku o maskama i originalnosti bolje da ne ulazimo Quote
OCTOJA Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Inace 80tih je postojao bend koji se zvao Mr. Bungle moram da napomenem da je Mr. Bungle postojao do godine 2000. nego jel cuo neko tog novog lika kako peva? Quote
Deflorator Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 (edited) Hahahahahaha... Kako je do jaja... Bezveze je sto ti na kraju prikazuje samo kraj samo za jednog, kada si morao da predjes sa svima... Ahaha, i ladno se ovaj jedan lik zove Pig Benis, a ja ga pola sata citam kao Big Penis... Edited June 15, 2006 by Deflorator Quote
Anоnymous Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Destroy The World Around Me = Perfection ^^ Quote
^Suicide_Pony^ Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 jea, do jaja su. imam albume xx i xiii. xx mi je ceo savrsen, sa xiii ne volim par pesama. Quote
Morwen Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Nisam ih slusala ali svi kazu da su dobri. Ako neko moze da preporuci neke pesme da preslusam. Oni su valjda iz clevelanda, pa svakog meseca imaju koncert. Quote
^Suicide_Pony^ Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 kreni sa solitaire unraveling, these filthy hands, born of desire, before i die, sun doesn't rise, dream is over, destroy the world around me. mada sumnjam da je to uzivo preterano dobro s obzirom na to da im je sadasnji pevac ocajan. Quote
-Mare Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Cuo sam jednu pesmu davno od njih, nisam siguran kako se zove. Sad sam se setio MHeada. Koji albumi im valjaju, sta da skidam? Quote
Vlladimir Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Cuo sam jednu pesmu davno od njih, nisam siguran kako se zove. Sad sam se setio MHeada. Koji albumi im valjaju, sta da skidam? Mushroomhead (1995) Superbuick (1996) M3 (1999) XX (2001) XIII (2003) DVD.Volume 1 (2005) savior sorrow iz 2006.ti se ne bi svideo. Quote
Recommended Posts