enclave Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 "Славни гитариста, КАРЛОС САНТАНА, одржаће концерт у Београдској арени, 6. јула у 21ч! Сантана ће наступити у Београду поводом промоције свог последњег албума „GUITAR HEAVEN: THE GREATEST GUITAR CLASSICS OF ALL TIME" објављеног у септембру прошле године." Улазнице од 3100, 3500, 3900, 4500 и 4900 динара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Ove godine ću možda i da ga vidim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Jbg, ne moze se i na Dzudase i na Santanu. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Боли тебе курац,ти си дао испите. Јебига,било би лепо отићи али не верујем да ћу имати кеша.Више се исплати Егзит. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllSeeingEye Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Hoce li biti nekog organizovanog prevoza na koncert iz Novog Sada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Borko i Minja !! Mada...meni je uvek lepse i bolje ici vozom (a i jeftinije) ! Inace...dobar izbor pesama na ovoj turneji Drugar i ja vodimo matorce na koncert ... samo old school ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
chengliu Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Hoce li biti nekog organizovanog prevoza na koncert iz Novog Sada? WOW Items WOW Gear Tera Account Cheap Tera Gold 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Ortak prodaje 2 karte, kontam nesto jeftinije nego na biletarnicama, ako ima neko da je zainteresovan, neka mi se javi na 0647011577 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defy Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Lep koncert,doduse profesionalno-tezgaroski ali opet zaista lepo. Cudno je to sto nije bila prodaja fan pit ulaznica a parter bio podeljen na dva dela sa stolicama i bez,ne kontam jos kome se zalomilo da na karti dobije sektore za sedenje u parteru Jimi Clif je svirao dosta dugo za predgrupu nekih sat pa se vracao i na bis,a Santana je krenuo malo pre 22h i zavrsio nesto posle 00h,full performance.Ona zena njegova rastura bubnjeve,zaista je sve iznenadila i takooo... Vredelo je cenu:) Bio i Blaza sa Arigo Sakijem al nesto kao da je dosao da bi bio vidjen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Bilo je bas fino...otprilike ono sto sam i ocekivao! Malo je smarao s' ljubav sranjima (kao one americke crkve iz filmova ... love, yea ), al' dobro! Prate ga stvarno vrhunski muzicari, a devojka razvaljuje bubnjeve ! Najlepsi momenti Sunshine of Your Love, Jingo, Black Magic Woman, Gypsy Queen, Oye Como Va ... nisam ljubitelj novih sranja tipa Marije, Corazon Espinado i sl. Do tih fp karata se izgleda nije moglo doci...a stvarno mi je smesno sto su ljudi ispred bine sedeli! Najjace kad je njih 10-ak skocilo na Oye Como Va, a moj matori: "Pogledaj, fan pit je u transu"! Sve u svemu...vredelo vredelo je cuti i videti jos jenu gitarsku legendu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Izvestaj by Bane Lokner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts