sevast Posted June 9, 2001 Report Posted June 9, 2001 Je li ima neko nekakvo misljenje o Burzumu i Varg Vikernesu. Kralj Black Metala! 1 Quote
I cum blood Posted June 10, 2001 Report Posted June 10, 2001 zao mi ga jedino sto svi misle da je satanista i jos ga svi zajebavaju dok on trune u cuzi stvarno nepravda svidjaju mi se neki njegovi spisi mnogo su interesantni mozda bi i vi trebali da ih procitate na www.burzum.com 1 Quote
sevast Posted June 10, 2001 Author Report Posted June 10, 2001 Samo oni koji nisu upoznati sa Vargovom muzikom i radom mogu da pricaju takve gluposti. Varg Vikernes nije satanista.Ako se neko bar malo zanimao za njegova verovanja video bi da Varg pokusava da se vrati korenima Skandinavije. Mislim da on sam je i uspeo da se vrati korenima, ali to je za druge tesko da razumeju ( pomalo i ja neshvatam neke njegove teorije). Hriscani su napali njegovu zemlju i uzeli je pod svoje. Varg je napao hriscane i to je za sve hriscane veliko zlo. Kakva glupost! Hriscani imaju opravdanje za svako svoje delo.Kada su pokoravali narode i nametali hriscanstvo sve je bilo u sluzbi "boga" i dobra. Sta je bilo pre hriscanstva znaci u neku ruku bilo je, bar po hriscanima, zlo i pogresno. Svet pod hriscanstvom u kome zivimo nije dobar. Zato kao sto i sami vidimo zla se desavaju i kod nas.Sto se mene tice ovo vazi i za zaostale muslimane. Treba unistiti i islam. Ovo sve ima veze sa Vikernesom. Varg je vrlo kompleksna licnost tako da postoje jos stvari koje su u vezi sa njim. Quote
sevast Posted June 10, 2001 Author Report Posted June 10, 2001 Da nastavimo o Burzumu Najbolja Burzum pesma je... Ne mogu da se odlucim izmedju Det Som En Gang Var i Dunkelheit Quote
I cum blood Posted June 10, 2001 Report Posted June 10, 2001 e jebiga.. bruka zato su tu burzum i ostali norveski bendovi da se koreni skandinavije ne bi zaboravili (kad vec ne mogu da sruse hriscanstvo u svojoj rodjenoj zemlji) Quote
Vermis Posted June 10, 2001 Report Posted June 10, 2001 Hail, Burzum je jedan od vaznijih norveskih black metal bendova pored kraljeva Mayhem-a i Darkthrone-a.Oni koji su upoznati sa Varg-ovim razmisljanjima i radovima znaju da se Varg najvise vezivao za Odinisticka verovanja starih viking-a,a da je dok se druzio sa Euronymous-om bio pod uticajem tzv. satanizma.Medjutim i sam Varg kaze da nikada nije bio pravi "satanista". Moj favorit od Burzum-a je Lost Wisdom Quote
I cum blood Posted June 11, 2001 Report Posted June 11, 2001 quote: Da nastavimo o Burzumu Najbolja Burzum pesma je... WWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRR!!! Quote
Vermis Posted June 12, 2001 Report Posted June 12, 2001 Kako ono pocinje:This is ........WAR!!!!! Quote
Millennium Posted June 12, 2001 Report Posted June 12, 2001 Najbolja Burzum pesma je naravno "Lost Wisdom"!!! Quote
Katahazah Posted June 13, 2001 Report Posted June 13, 2001 Lost Wisdom je super pesma, sta vise hit ali mogu oni i bolje www.burzum.com idite i radite sta vam je volja! Quote
Katahazah Posted June 13, 2001 Report Posted June 13, 2001 Inace Wisdom im je prva demo stvar (mislim jedna od prvih) stoga sto se tice okolnosti i samog kvaliteta odrade mislim da je zaista posebna pesma! Quote
Vermis Posted June 13, 2001 Report Posted June 13, 2001 Mislim da je Key To The Gate prva.Ima na oficijalnom sajtu grafikon koji predstavlja hronoloski proces stvaranja pesama. Quote
I cum blood Posted June 14, 2001 Report Posted June 14, 2001 a cekaj bre na koliko je varg osudjen godina u zatvoru Quote
Katahazah Posted June 14, 2001 Report Posted June 14, 2001 glp! Pa sta im bi? Kol'ko jos treba da odlezi? Quote
sevast Posted June 14, 2001 Author Report Posted June 14, 2001 Mislim da je Vikernes osudjen na 21 godinu Quote
Gospodar Posted June 22, 2001 Report Posted June 22, 2001 Varg tj. Count Grishnak of Burzum je osudjen na 21 godinu zatvora jer je 16 puta izbo Euronymusa(ili kako god da se pise)iz Mayhema i hladnokrvno se vratio u hotel gde je uhapsen.Nije mi poznato sto ga je izbo ali prica se da to ima veze sa Crnim Krugom norveskih black bendova (u kome su Gorgoroth,Emperor,Dark Throne...itd) ciji je predsednik ili Glavni Kuronja Euronimuskakogoddasepise iz Mayhema. Verovatno ga je Eu.... nesto zajebo jer se prica da je bio lenj i bezobziran,...a mozda sve to nema veze sa Crnim Krugom.Sve u svemu ovo je prica o Burzumu (i moj najduzi post do sada ) Quote
I cum blood Posted June 23, 2001 Report Posted June 23, 2001 ovi u mexu kazu da ga je ubio zbog nekih para ili sta ti ja znam........ Quote
sevast Posted June 23, 2001 Author Report Posted June 23, 2001 Ne bih rekao da ga je Vikernes ubio zbog para. Danas pricaju svakakve price, tj. gluposti. Samo Vikernes zna istinu. Quote
Millennium Posted June 23, 2001 Report Posted June 23, 2001 Ma kakvi.Najrealnija je da je on to uradio zbog statusa.Jer je on sada Black metal god. Quote
Katahazah Posted June 23, 2001 Report Posted June 23, 2001 quote Ma kakvi.Najrealnija je da je on to uradio zbog statusa.Jer je on sada Black metal god. Pa da nije mozda malo previse providno!? Quote
sevast Posted June 23, 2001 Author Report Posted June 23, 2001 Black metal god? Nisam siguran da bi se to Vargu sad svidelo.Jer njegova dva poslednja albuma HLIDSKJALF i DAUDI BALDRS nisu bas black metal. Cuo sam po dve pesme sa svakog albuma i citao neke recenzije pa iz toga zakljucujem da je Varg pokusao da izadje iz black metala. Quote
Gwydion Posted June 24, 2001 Report Posted June 24, 2001 Jedan od mojih omiljenijih bendova. Ima li ko od vas Vargovu biografiju The Lords of Chaos Majkl Mojnihena iz Blood Axis? Ja je vise nemam, no od njega sam dosta davno prvi put i cuo za Burzum. Quote
Katahazah Posted June 24, 2001 Report Posted June 24, 2001 quote Black metal god? Oni su nesto sto su Entombed bili u Death-u, sada su u Alternativi! Tako je i sa Burzum-om iz jednog na drugi pravac (samo jos uvek nije savrseno jasno da li im je Black ostala glavna opsesija, ali nesumnjam u to) Quote
Millennium Posted June 24, 2001 Report Posted June 24, 2001 Pogresno ste me razumeli.Rekao sam da je on Black metal god,a ne on kao grupa.On sam kao idealista je moze se reci i vodja Black metal pokreta.Uz to on vise i ne moze da radi metal(u zatvoru je ,Daaa).Uz to prelazi u Viking metal(sto je i bolje) i muzika mu se menja... Quote
Recommended Posts