Descender Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Auh, skroz cudno zvuci, uopste nisam ovako nesto ocekivao... Vidjecemo sta ce biti, interesantno jeste, u svakom slucaju. Kako god, ako se moze suditi nakon isjecaka od po 30 sekundi (a ne bi trebalo da moze) cini mi se da ce najvise nedostajati upravo te burzumovske ATMOSFERE. Quote
Grobodan Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Auh, skroz cudno zvuci, uopste nisam ovako nesto ocekivao... Vidjecemo sta ce biti, interesantno jeste, u svakom slucaju. Kako god, ako se moze suditi nakon isjecaka od po 30 sekundi (a ne bi trebalo da moze) cini mi se da ce najvise nedostajati upravo te burzumovske ATMOSFERE. Od reči do reči potpisujem. Sad se već plašim na šta će izaći ovo. Quote
Svart Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 To objavljivanje 30 sekundi od svake pesme je takva glupost. Quote
BLAGOJE Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 meni se cini da je izbacio kao one najkeci rifove,ne bi li se ljudi popalili,mislim da ce album biti ok,ali da je pozurio sa snimanjem albuma,znam brate da je frka zena djeca nije gitaru toliko godina uzim'o ali je treba sjes' jos bar godinu,da sve to sazre i da se malo usvira.za sta sluze d best ofovi,demo snimci sa kaseta,naplacivanje intervjua,i ostala pozerisanja,nego da se namlate pare?ovako ima samo da interesovanje splasne nije mu to dobar bizmniz potez. Quote
oʞɾoƃ Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Osim što njega savršeno boli kurac šta bilo ko misli o tome što on radi. Sigurno ne živi od muzike. Quote
BLAGOJE Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Zivi od ovaca i krava sa svog imanja,povremeno daje privatne casove iz paljenja crkava,mulja stare butlegove i ploce na trgu,sta ce,snalazi se kao i svi mi u ovim teskim vremenima... to da ga boli kurajblo za nasa misljena se slazem,ja pricah vezano za kintu,posto burzum sad postoji samo i iskljucivo zarad toga,i da se malo izdrkava u momentima izmedju muze krava i ovaca,lekcija i dok mu stignu ploce,kasete i diskovi aksom. Quote
Lunar Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Mnogo dosadno zvuchi ovaj album preview, a ono sto je najgore ko da ne slusam Burzum. Quote
oʞɾoƃ Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Kako na osnovu preview-a od 30 sekundi možeš reći da je dosadna pesma benda koji ume da vrti isti rif 15 minuta? Quote
Descender Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Naravno, vidjecemo sta ce izaci iz ovoga, ali sam zvuk a i atmosfera nekako ne obecavaju... Da ne znam da je ovo Burzum, na osnovu ovih djelica ne bih ga ni prepoznao u nekom nevezanom kontekstu, dok sam ranije mogao prepoznati Burzum nakon bukvalno 3 sekunde. Quote
Milan Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Interview with Varg Vikernes (February 2010) 2 Quote
wlado Burton RIP Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 Ea. lord of the depths..pocetak, ko da su se ukljucile sirene za uzbunu na naftnoj platformi u call of duty 6.....VARG JE BOG black metala! Quote
BLAGOJE Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 Interview with Varg Vikernes (February 2010) vidim celeste se fura.ako,ako. Quote
Milan Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 u pauzi kad ne ide immolation nego jedva cekam da cujem sta nam je vargisa spremio, nisam slusao ova preview govna 1 Quote
Vozd Jovan Pogani Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Ovo sta sam cuo je odlicno... Covjek nije tako instrumenta godinama... Extra zvuci... Sad ko kaze da je lose nek slusa drim tieter usrani... Quote
Bloody Satara Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Zna li neko da li će moći da se kupi album u Srbiji ili Hrvatskoj, i ako da, gde? Quote
Talvi Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 Da zapocnemo pricicu, a? Meni je super album, oni prokleti semplovi mi dadose pogresnu predstavu i kad sam ga preslusao bas sam se iznenadio. Nije "Filosofem" ali je u tom stilu i bas valja. Quote
morbid god Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 Po mom misljenju, ovo je za klasu ispod Filozofem i prethodnih izdanja(ako ne racunamo one Casio ambient albume). Al to je taj rad, album vozi, ponavljajuci riffovi, neka dream-like atmosfera. Nista epohalno, al svakako zanimljivo za slusanje. Necu preuranjeno da donosim ocjene, ipak je potrebno da album izdrzi i ispit vremena. Al za sad mi fino lezi i ne smara me. Quote
oʞɾoƃ Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 (edited) Ja isto čekam da me malo prođe oduševljenje, ali meni ovo za sada deluje kao najbolji Burzum. Bez razvodnjavanja albuma, bez preteranog ponavljanja, jednostavni rifovi i monolitne pesme, ali sa stalnim varijacijama, mnoštvom slojeva... Zaista izvučena esencija svega što je do sad radio. Pogotovo mi se svidelo što je na Belus Död uzeo najbolje "rifove" sa Daudi Baldrs i odsvirao ih kako je oduvek i trebalo. Hlidskjalf je ipak mnogo ozbiljniji i drugačije prirode, nije Casio album kako morbid god reče, pa samim tim tamo ne treba ni zadirati. U svakom slučaju, ispunjena očekivanja u potpunosti. Edited February 20, 2010 by oʞɾoƃ Quote
oʞɾoƃ Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 OK, meni nije, pa ti kako hoćeš. Quote
morbid god Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 Nedostaju pentagrami i obrnuti krst. Quote
Brynhildr Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 Ja isto čekam da me malo prođe oduševljenje, ali meni ovo za sada deluje kao najbolji Burzum. Bez razvodnjavanja albuma, bez preteranog ponavljanja, jednostavni rifovi i monolitne pesme, ali sa stalnim varijacijama, mnoštvom slojeva... Zaista izvučena esencija svega što je do sad radio. Pogotovo mi se svidelo što je na Belus Död uzeo najbolje "rifove" sa Daudi Baldrs i odsvirao ih kako je oduvek i trebalo. Hlidskjalf je ipak mnogo ozbiljniji i drugačije prirode, nije Casio album kako morbid god reče, pa samim tim tamo ne treba ni zadirati. U svakom slučaju, ispunjena očekivanja u potpunosti. DØD. 1 1 Quote
oʞɾoƃ Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 Mrzelo me realno da palim charmap samo zbog toga. Quote
Recommended Posts