Jellybelly Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 ljudi koji vam je omiljeni album od burzuma? za mene je to det som en gang var. ono je stvarno nesto vise od blacka, ono je umetnost u pravom smislu te reci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakk Fade To Black Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 Ti poceo da postavljas ovakva pitanja na svakoj temi det som en gang var-klasika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 Ti poceo da postavljas ovakva pitanja na svakoj temi Ovo mi je odmah palo na pamet ali si me preduhitrio. Nije li urnebesno kada neko ko (retorički i generalno pišući...bez identifikacije molim...ne mislim konkretno na nekoga) pali crkve i pljuje po hrišćanstvu na sva usta....nosi ime Christian? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 sta da vam kazem, najlaksi nacin da se zapocne spika, isto tako sam svojevremeno na metallici aktivirao pricu o metallici i time zaustavio divljacki spam, a isto sam primenio i na megadeth temu. ajd onda i ovde @Milosh_024 pa verovatno je to jedan od razloga sto je promenio ime u varg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 A alkohol? Pa cova to se podrazumjeva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakk Fade To Black Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 pa verovatno je to jedan od razloga sto je promenio ime u varg 100-po100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 Neko spomenu omiljene albume, meni je to Ragnarok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 sta je uopste ragnarok, neka kompilacija ili nesto drugo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Der_Gott Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Jeste.Za neke stvari bih rekao da su demo verzije nekih stvari sa ranijih albuma,ili mi samo tako zvuce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miss Lucifer Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 hit dana-Vatican in flames Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 (iako ti se ne slažem sa potpisom) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Satana Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 (edited) hit dana-Vatican in flames Yes,rock!!!!! Edited April 5, 2005 by SS Satana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svarogvas Mažuranić Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 ljudi koji vam je omiljeni album od burzuma? za mene je to det som en gang var. ono je stvarno nesto vise od blacka, ono je umetnost u pravom smislu te reci. Hvis lyset tar oss. EN AAPNING I SKOGEN... S det som en gang vara key to the gate, najstvar. Album također dobar, ali hvis lyset mi je ipak bolji/draži/ljepši... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandra Laureano Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 sta je uopste ragnarok, neka kompilacija ili nesto drugo... Da, i kakav je ono habu-dabi na kraju? Skuzil sam jedino da je musliman We are very happy, and we hope you are too... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 menjam misljenje po pitanju najboljeg burzum ostvarenja. ipak hvis lysett tar oss. zbog one emocije u pesmi det som engang var i zbog tomheta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_lilith Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 I meni je omiljeni HLTO premda shta reci za Burzum osim da je to jedna genijalna kreacija poremecenog skandinavca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 istina. jos jedan dokaz da su geniji uvek blizu ludila. nego jeste li gledali neke slike Teodora Kitelsena, norveskog slikara s kraja 19. i pocetka 20. veka? Njegova slika Fatigman je na omotu za HLTO, a na Denethorovom avataru je Skogtrol (sumski trol). Genijalan slikar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 Ne volim HLTO mislim da je to najlosiej izdanje BUrzuma a da je najbolje prvo izdanje Burzum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 po cemu najlosije? po meni je to objektivno vrhunac. klasicnoj formuli sa albuma burzum su dodate klavijature, cime se zvuk obogacuje. pesme su dugacke, ali idejno vrhunske, nabijene emocijama. jednostavno hvis lysett tar oss poseduje u sebi nesto sta nisam osetio ni na jednom drugom burzum albumu u tolikoj meri. emocija je snazna, sirova, ogoljena. hladnoca izbija iz svakog tona, mozemo osetiti vargova osecanja dok slusamo hlto. zbog toga je najbolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 (edited) Eto kada se neko razume u Burzum. Fillex,imaš li neke link-ove ka onim umetničkim slikama? Inače,u zadnje vreme dosta slušam ove njegove ambijentalne radove ili whatever. Mnogo dobro. Dobro je što ne "peva". Glas i dalje ne mogu 100% da mu svarim. Skoro isti osećaj kao kada slušam operske egzibicije Diamande Galas. Dakle,glasom ljušti tapete na 100 metara sa preponama. Edited April 17, 2005 by Millosh_024 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 vokal jeste ekstrem, cak i za black, i u pocetku je meni bilo veoma tesko da ih podnesem. jos ih nisam potpuno svario, ali se navikavam. imas slike na www.burzum.org. idi na english (ili ruski, ako zboris ruski) pa na gallery imas theodor kittelsen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RokateLi Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 Skidao sam slike sa tog sajta, dobar je onaj kao plakat za film: coming soon in your church Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 Mislim,glas podseća na pobesnelog psa kojem klještima čupaju jaja. Ovako nešto ni kod grind-core-a ne postoji. Mislim,bukvalno,kao da kroz ceo album umire u najgorim mukama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 cilj vokala i jeste da pokaze njegov bol, a to odlicno postize. secam se kad sam prvi put cuo burzum, bese to pesma war - krece zika, sve ok, i krene vokal - usro sam se od straha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyra Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 cilj vokala i jeste da pokaze njegov bol, a to odlicno postize. secam se kad sam prvi put cuo burzum, bese to pesma war - krece zika, sve ok, i krene vokal - usro sam se od straha Tako otprilike zvuce pacijenti moje prijateljice zubarke, kao Burzumov vokal. I to kada im busi desni i cupa umnjake. Ne mogu da verujem, 35 strana o jednome coveku. Ocito je uspio u svom naumu da donimira black metalom. Za mene je Burzum davno predstavljao savrsenstvo, no s vremenom se covek odlepi od takve glazbe jer svati da postoji jos toliko toga dobroga u black metalu, a i glazbi opcenito. No svejedno kada placem nad svojom sarosti, u cd player stavim aske i kao da opet imam 15 godina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts