Grobodan Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 jel postovao neko ovaj intervju?Zanimljivo... http://www.metalcrypt.com/pages/interviews...e.php?intid=170 Quote
BaldraR Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Da..intervju je fenomenalan..preporucujem . Quote
militant Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Sajt je updejtovan, imate nove tekstove. Quote
Novaliis Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Sajt je updejtovan, imate nove tekstove. Super! Quote
HELLNATION Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Aske dobar, al jebiga uz Impaled Nazarene, Venom, Sarcofago i Desaster, to je jedino sto mogu da slusham od blacka. Quote
HELLNATION Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 dobro zaboravio sam Posmrtnu Liturgiju Quote
Novaliis Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Jel prati iko " Paganism " i " Burzum story " ?? Quote
Novaliis Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 Izgleda da prati.. Pitam samo, da vidim ima li jos nekog da ga to interesuje.. Quote
BLAGOJE Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 to je stari intervju... bajat ka ljeb od kontica... Quote
HELLNATION Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 nikad nisam kapirao 'ove' sa ovolikim potpisima... Quote
Мајор Гашпар Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Ajde Blagi..stavi jos 2-3 gitare u potis..nece da se baci Quote
+MIDIAN+ Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 posto sam se tek sad uclanila na yumetal,cisto da kazem da volim burzum,obozavam najdraza pesma mi je WAR..pa feeble screams,lost wisdom,once emperor.. i prvi albume najvise gotivim.. ovo posle..nije lose,ali drazi mi je vargov pocetak.. Quote
Novaliis Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 posto sam se tek sad uclanila na yumetal,cisto da kazem da volim burzum,obozavam najdraza pesma mi je WAR..pa feeble screams,lost wisdom,once emperor.. i prvi albume najvise gotivim.. ovo posle..nije lose,ali drazi mi je vargov pocetak.. Bravo za ovo! A ja mislio ti musko,posto ti tako pise u profilu.. burzum je moj omiljeni black metal bend.. Quote
+MIDIAN+ Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 ooooopss.. i did it again.. mala greska u registraciji zensko sam naravno Quote
Novaliis Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Ma nema veze.. A kako ti se svidjaju ambijentali? Quote
+MIDIAN+ Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 evo ispravila sam..da se vidi ko sam i sta sam.. posto burzum i varga,ovako uopste vrlo postujem,ok su mi svi ambiental albumi,mada varg i nije za to,a i meni se vise svidja black burzum... mada ima ambiental i instrumental pesama koje su mi bas drage.. tomhet,dunkelheit hlidskjalf mi se ceo mnooogo svidja,posebno die libe nerphus,ansuzgardaraiwo(jebem ga u jezik norveski ) Quote
Novaliis Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Da,hlidskjalf redovno slusam. Pa,Varg je izjavio da ce verovatno snimiti jos nesto u stilu ranog Burzuma..nadajmo se. Quote
+MIDIAN+ Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 nadam se ja,svakako,nada poslednja umire.. i treba da bude,duzan je fanovima.. Quote
Novaliis Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 nadam se ja,svakako,nada poslednja umire.. i treba da bude,duzan je fanovima.. cim ga puste iz zatvora. Quote
+MIDIAN+ Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 jer u avgustu ove god.?cekaj to je samo uslovna.. sta je sve covek propustio tamo..valjda ce se smilovati,pa snimiti i jedan kvalitetan album..uzeleli smo ga se.. ja bi crkala od smora u zatvoru i godinu dana a kamoli 12,svaka mu cast kako on to izdrzava i kako je sve podneo ma pametno je iskoristio..koliko ja znam treba i knjigu da izda..na osnovu onog sto je pisao u zatvoru..a pametno je pisao Quote
Novaliis Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 jer u avgustu ove god.?cekaj to je samo uslovna.. sta je sve covek propustio tamo..valjda ce se smilovati,pa snimiti i jedan kvalitetan album..uzeleli smo ga se.. ja bi crkala od smora u zatvoru i godinu dana a kamoli 12,svaka mu cast kako on to izdrzava i kako je sve podneo ma pametno je iskoristio..koliko ja znam treba i knjigu da izda..na osnovu onog sto je pisao u zatvoru..a pametno je pisao Pisao je on mnogo toga a ja sam procitao samo ono sto se moze naci na njegovom sajtu,posto su mu knjige zabranjene. A jel znas da je pisao i price za decu? Ne znam kad ce izaci,ali mislim da su mu nesto malo produzili zbog bekstva u oktobru 2003...valjda..?? Ima dosta o njemu na burzum.net-u. Quote
+MIDIAN+ Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 znam,tu sam valjda i skinula one njegove umotvorine,pa citala natenane.. Quote
Recommended Posts