Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

мени се вокали на новом албуму (и њихов звук и аранжман) не свиђају претерано. музика је, са друге стране, феноменална.

U ovako nesto bih mogao i ja da sumiram misljenje.

Atmosfera tu svakako (minimalno se izgubila pod "boljom" produkcijom, sto je za pohvalu), neodoljiva monotonija i otherworldly melodije takodje, jedino mi malo nedostaje Vargov kresteci cedim-bubuljicu-u-nosu-i-pevam-black-metal vokal koji ga je krasio mladjih dana, i koji je mene iz nekog brutalnog razloga uvek odusevljavao (a koji sam u nekim svojim mladjanijim danima bezuspesno pokusavao da repliciram :haha: )

Kako god, bez bruke.

Stand-outs: Belus' Død, Kaimadalthas' Nedstigning (Sas sve onim jezivo-glupim-zaraznim: "keresam tulitistil fhtagn...korom, a dud.." xD), Keliohesten;

• 4 months later...
Posted

Ja jedva cekam da cujem sledeci album. :) Mislim da ce biti bolji od Belusa (koji mi je sasvim dobar, ne znam sto ga svi pljuju), ali cini mi se da je pritisak bio prevelik i sva ta prica oko novog albuma, i da ce Varg na sledecem albumu biti opusteniji i uraditi jos bolju muziku.

Posted

Mozda da je koristio klavijature, koji bi doprineli jos vise atmosferi, i album bi bio savrsen. :) Ali i ovako, to mi je najbolji album do sada u ovog godini. Burzum je to, ne moze da bude lose. :)