Novaliis Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Ne znam zbog cega svi glorifikuju DMDS kad nije nista posebno. Verovatno zbog sve te price oko albuma, a manje zbog muzike, jer svaki Burzumov album je bolji od njega. Ono sto je bitno jeste muzika, a ne prica. Quote
Talvi Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 DMDS i Ordo > pretty much sve ostalo ikad snimljeno u black metalu. A što se tiče toga zašto - pre svega vokali, Attila je jedan jedini, nenadjebivi, najbolji pevač ikada. I sama muzika naravno, rifovi ponajviše, plus produkcija koja je taman kakva treba. Quote
morbid god Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Ne znam zbog cega svi glorifikuju DMDS kad nije nista posebno. Mora da su svi onda glupi a ti pametan. Quote
morbid god Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Pa ti si to rekao, vrati se post unazad. O sto je sa vama paganima ovih dana, mora da je nesto povezano sa plimom i osjekom. Quote
BLAGOJE Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 daj ljudi,DMDS je remek djelo,i idejno i sviracki,objektivno.najmastovitiji ljudi citave norveske scene su sklapali taj album. Quote
Sadomator Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Ne znam,sto i dalje zive ljudi koji negiraju CINJENICU da je DMDS najbolji album stoljeca.DEATH TO THE WORLD! Ne vecinu, nego svaki Black metal album koji je ikad izasao. Osim trilogije Darktrona i prva cetri Betorija. 1 3 Quote
Hamsun Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 DMDS jeste najveći BM album, zato što je zaokružena priča jednog vremena; muzički, ali i dešavanjima u Norveškoj; i to je postao jednakom zaslugom Vikernesa koliko i benda. sa muzičke strane, da je Mayhem nastavio sa radom u toj postavi, ništa ga ne bi izdvajalo od ostalih njihovih ostvarenja, što opet možda i znači da bi i ona bila genijalna, ko zna. Quote
Nesalomivi Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Osim trilogije Darktrona i prva cetri Betorija. Sinoc putujem autom, pustim par prvih albuma Bathory, koja razbijacina, sreca pa nije bilo pesaka nigde Darkthone takodje zakon, inace ne slusam blek ali Bathory i Darkthorne ubijaju, ostale grupe im nisu ni do kolena...po mom skromnom ukusu Quote
soul wandering Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Kad smo kod kultova, evo ja posle sto godina slusam Moon in the Scorpio, kakav albumcina! Quote
Novaliis Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Burzum je jednostavno za mene mnogo kvalitetniji i ozbiljniji od Mayhem. Muzika, tekstovi, atmosfera.. u svakom pogledu je bolji. 1 Quote
BLAGOJE Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 DMDS jeste najveći BM album, zato što je zaokružena priča jednog vremena; muzički, ali i dešavanjima u Norveškoj; i to je postao jednakom zaslugom Vikernesa koliko i benda. sa muzičke strane, da je Mayhem nastavio sa radom u toj postavi, ništa ga ne bi izdvajalo od ostalih njihovih ostvarenja, što opet možda i znači da bi i ona bila genijalna, ko zna. A GLE BRATA DUKLJA SEL PRIVEJL Quote
Miilos Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 http://www.mediaboom.org/mp3/322494-burzum-fallen-2011.html 2 Quote
Stolet Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Ohohoho, da čujemo i to. Evo da se javim i ja pametan pa stavim Burzum iznad Mayhema. I kad već stavljam Burzum, staviću i Bathory, i Darkthrone, i Satyricon, ma čak i Immortal (dobro pa su snimili At The Heart Of Winter) A lepo iznad svih tih kultova Dissection i Rotting Christ Quote
BLAGOJE Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Хвала ти к'о брату. A GLE BRATA FALI SAMO VELES DA ISKOCI I ETO OPET 2004TA Quote
Talvi Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Jebote, jes' dobra ova "Jeg Faller". Quote
Sadomator Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 (edited) My link Edited January 30, 2011 by Sadomator Quote
Мајор Гашпар Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Благи, дукљанска блек метал мафија заувек влада. Quote
BLAGOJE Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 skidajte.ovo nije nomalno koliko je dobro. Quote
Talvi Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 (edited) Ja bih samo da ovom prilikom pojedem sva govna koja sam izasrao oko onih semplova, album mi na prvo slušanje zvuči sjajno. Edited January 30, 2011 by Talvi Quote
Lou Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Sad će da se sluša, nadam se da je bolji od prethodnog. Vala, ova "Jeg Faller" mi je bolja od celog Belus-a. Quote
Recommended Posts