Sadomator Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Sad moram prekinuti Bon Jovia.Ali,mora biti bolji od onog zelenog govneta od Belusa. 1 1 Quote
iron will Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 (edited) Ja trenutno cepam Vanvidd, malo dosadnjikav album. Do sad bih rekao da je isti rad ko Bellus, samo klasa ispod. Sto znam, nije to moja soljica caja. Bellus mi je u pocetku bas dobro legao, al vremenom nisam imao zelju da ga slusam vise. Bolji su stariji albumi mnogo.. Пише се Belus. Није ти ово Metallica. Edited January 30, 2011 by iron will Quote
Sadomator Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Tako je,reci mu.Metal.... sta? Quote
Novaliis Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Koliko bi samo para zaradio da uradi jednu jedinu turneju po Evropi i Americi, mislim da bi se obogatio za ceo zivot. Quote
Lou Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 E, ja ga prvi ne bih slušao i gledao uživo. Ovo je jedna od stvari koja ne treba da se kvari nastupanjima, mesto mu je u studiju. Quote
Talvi Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Ja mislim da bi Varg mogao da napravi dobre koncerte, ali bi to moralo da bude odrađeno baš vrhunski - znači, da oprema i zvuk budu sređeni u tančine, da tu bude kompletna scenografija, cenim da bi i on verovatno nosio onu njegovu kapuljaču i čuda... i obavezno bih stavio sedišta, da ljudi sede i gledaju u tišini. Onaj neki tipični metal koncert sa predgrupama i tim stvarima mu nikad ne bih radio - baš sam ponovo, slušajući "Fallen" shvatio da, iako su to ti instrumenti i vokal, ovo uopšte ne zvuči kao neki tipičan metal, više kao da se neki šaman dokopao instrumenata i svira. Zato bih i koncert napravio shodno tome, a NE metal koncert. Što se tiče albuma - veoma mi se sviđa, iako mislim da bih se ipak složio sa konstatacijama da "Belus" ostaje bolji. U pravu je Gojko, fali ovde jedna "Glemselens Elv" npr, ali tu je "Jeg Faller" koja je fenomenalna. Neki delovi mi se čine malo predugačkim i mogao je da malo uprosti tj. skrati ponegde ali ipak - ovo je onaj jebeni Burzum osećaj, koju god melodiju i rif sa albuma čuješ znaćeš da je to on, magija bre. Super album. Quote
Nesalomivi Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Ja nisam fan Burzuma, jedniostavno ne leze mi spore, dugacke pesme...ali brzi delovi su mu sjajni, a i neki spori mi leze...tako da je fin album...Da, neke stvari je mogao skratiti, tad bi bilo jos bolje, bar meni...ali dobro, fanovi Burzuma sigurno misle drugacije... Quote
Hamsun Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Varg je Dukljanin, hvala na albumu. Quote
Lou Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Ja mislim da bi Varg mogao da napravi dobre koncerte, ali bi to moralo da bude odrađeno baš vrhunski - znači, da oprema i zvuk budu sređeni u tančine, da tu bude kompletna scenografija, cenim da bi i on verovatno nosio onu njegovu kapuljaču i čuda... i obavezno bih stavio sedišta, da ljudi sede i gledaju u tišini. Onaj neki tipični metal koncert sa predgrupama i tim stvarima mu nikad ne bih radio - baš sam ponovo, slušajući "Fallen" shvatio da, iako su to ti instrumenti i vokal, ovo uopšte ne zvuči kao neki tipičan metal, više kao da se neki šaman dokopao instrumenata i svira. Zato bih i koncert napravio shodno tome, a NE metal koncert. E, u tome je fora. Koncert kao koncert - ne bih otišao, jer samo sranje može da bude. Ovo o čemu ti pričaš bi bila prava stvar - spektakl, iskustvo, putovanje. U pravu je Gojko, fali ovde jedna "Glemselens Elv" npr, ali tu je "Jeg Faller" koja je fenomenalna. Šta li svi vide u toj pesmi, nikada mi neće biti jasno. Ako je ikada postojala Vargova pesma koja je predugačka, to je ta. Dosadna i bez raspleta, drlja li drlja. Na ovom albumu je baš ispravio tu grešku i nigde se nije zajebao sa besmislenim ponavljanjem. Ja nisam fan Burzuma, jedniostavno ne leze mi spore, dugacke pesme...ali brzi delovi su mu sjajni, a i neki spori mi leze...tako da je fin album...Da, neke stvari je mogao skratiti, tad bi bilo jos bolje, bar meni... Ovo što si napisao zvuči kao svaka Morganova recenzija albuma u "Hornburgu". "Album je uglavnom u mid tempu, ali ima i brzih delova, a i sporijih. Većina vokala je scream, mada ima dosta i clean pevanja." Quote
Talvi Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Meni "Elv" savršena od početka do kraja, čini mi se da bih tu pesmu u pravom raspoloženju mogao slušati večno bez problema. Monument, što se mene tiče. Quote
Miilos Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Nije loš album, više mi se sviđa od prošlog, ali su stari albumi mnogo bolji. Barem meni... Quote
Мајор Гашпар Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 После 10 преслушавања, јеб'о матер ако има лоше песме. 1 Quote
iron will Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 За сад само могу да кажем да је доста добро. Треба послушати још пар пута да би се донео подробнији закључак. Quote
oʞɾoƃ Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Je l' neko bre izvaljuje koliko je miks očajan na ovom albumu? Quote
Buddha Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 bas suprotno, miks na proslom je bio uzas, ovde se sve lepo cuje Quote
oʞɾoƃ Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Mene jezivo pizdi koliko je ovaj perfektni gitarski zvuk zakopan iza krajnje mediokritetnih vokala. Quote
Lou Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Miks je jasan, za razliku od onog zakopanog zvuka sa prethodnika. Quote
oʞɾoƃ Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Šta znači jasnoća ako su gitare dvaput tiše od svega ostalog što se dešava u pesmi? Bukvalno se naprežem većinu albuma da održim pažnju na rifovima. Quote
Lou Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 1. Meni odgovara. 2. Čekaj da čuješ bolji rip, možda promeniš mišljenje. Quote
oʞɾoƃ Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Teško da rip utiče na to, ali svakako, bez 320 kbps nema konačne presude. Mada, sad obrnuh Belus ponovo, čisto referentnosti radi, i ovaj novi mu nije ni do kolena, šta god vi pričali Quote
BLAGOJE Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 gojko,zajebi taj hipsterski ipod i slicna govanca za preslusavanje leak-ova,ko zna jel' ovo uopste masterizovano. da vidis kako kod mene u studiju na monitorima 6505tica lijepo izlazi pa i na 128kb/s. AJMO SVI DACOV PREPJEV: AAAAA,JA PADAM,MMMMM JA PADAM Quote
oʞɾoƃ Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 gojko,zajebi taj hipsterski ipod i slicna govanca za preslusavanje leak-ova Imam E-MU 1212m i M-Audio Studiophile AV 40, tako da .i. Quote
BLAGOJE Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 onda se iskuliraj sa tripovima dok ne iscuri ofisl izdanje,pa seri koliko zelis. Quote
Recommended Posts