iron will Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 (edited) Edited February 19, 2011 by iron will Quote
Berliner Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 malo su vokali preglasno umiksani u odnosu na sve ostale instrumente a to bas zna da ujebe ugodjaj u blek metalu. ali vokali su odlicni svejedno sto buda kaze bolje sto je album drugaciji od proslog.. nije bezidejan ni repetitivan album, to je bitno, ko zna sta jos mozemo da ocekujemo od varga. 4/5 od mene, za belus 4.5/5 Quote
oʞɾoƃ Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 Ti si prvi koji kaže da su vokali odlični Quote
Berliner Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 odudaraju jer su malo izvan miksa ali ja volim blaze, takve whispery vokale, a varg ih radi vrlo dobro, znaci bas ume da prenese odgovarajucu emociju. a i raznovrsni su, sto je skoro uvek plus kod mene. Quote
Lou Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Meni se dopada što je Varg snimio još jedan album u tako kratkom vremenskom roku. Ranih devedesetih je snimio buljuk materijala odjednom, pa izdavao album na godinu dana otprilike. Sada radi nešto slično, koristi ideje koje ima dok ih ima. Ionako ne svira uživo, nema nikakve obaveze sa putovanjem zbog Burzum-a, tako da može da se posveti onome što mu u nekom trenutku padne na pamet. Videćemo kako će dalje ići sve to. Quote
Novaliis Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 (edited) Ako se dobro secam, poslednja dva albuma je izdao pocetkom marta, pa mozemo opet ocekivati sledece godine u isto vreme. To je valjda jer je postao solaran - prvi album je o arhetipskom bogu sunca, ovaj drugi nesto u samanisticko/filozofskom fazonu, sledece ko zna. E da, znam da ima negde u fioci i treci deo ambient trilogije, neka izda i to. Davno je rekao da treci deo nosi naziv ''Sorg''.. edit - lol ovaj poslednji tek treba da bude izdat i jos nije mart. lol Edited February 22, 2011 by Novaliis Quote
Talvi Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 (edited) http://www.metalunderground.com/news/details.cfm?newsid=65509 Planira da ponovo snima pesme sa prva 4 albuma i malo pljuje Bathory. Edited February 22, 2011 by Talvi Quote
AstralliS Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Koliko se izljigavio ovaj Varg Quote
Nesalomivi Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Sta je rekao za Bathory? Mrzi me da citam, pogotovo na engleskom Quote
Маузер Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Da je sranje. Posle dugo slusanja Fallena, mogu da kazem da je album fantazija. 1 Quote
-Mare Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Koliko god puta ga preslusao nece mi bolje zvucati od Belus-a, bas sam se danas trudio da ih uporedim. Quote
iron will Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Не могу да верујем да је рекао да Батори смрди. Ја мислио да му је Батори био највећи узор. Чудак тоталан. Quote
BLAGOJE Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 pa normalno da ce da to izjavi kad je vise nego ocigledno da se umislio da je novi quorthon.a i njegove intervjue nikad ne treba uzeti za narocito ozbiljno,i sam je vise puta izjavljivao da voli da se zajebava sa medijama. Quote
Grobodan Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Baš to, sto puta sam rekao i ponovo ću reći - lik je panj koji menja mišljenje kao gaće, na starnu to što je genijalan muzičar. Quote
morbid god Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 (edited) Govnar obicni, picketina klasicna. Nek se jebe ta smrda nacisticko paganska - satanisticka, prstenovao ga gospodar prstenova kakav je. Pih. Samo ovi kultovi, nikad picka burzumovska Edited February 22, 2011 by morbid god 4 2 Quote
Novaliis Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Ceo intervju mi je nekako glup, novinar ocigledno nema pojma o Burzumu, a Varg deluje jako mrzovoljno i smoreno, svaka njegova rec navodi na to. Quote
Nesalomivi Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Muzicari su uvek prilicno cudni, vecina ego manijaci tako da ne treba nista da vas cudi. Druga je stvar sto vecina fanova muzicare i svoje omiljene bendove dozivljava kao bogove, sto je smesno....Slusas muziku, uzivas u njoj i boli te uvo za clanove bendova kao licnosti... 3 Quote
morbid god Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 (edited) Meni je tesko da se ubacim u muziku ako znam da se npr. clanovi jebu u dupe. Il ako su hriscani. edit: ko mi dade minus na prethodni post, ruka mu se osusila i svojim se crijevima zadavio. Edited February 22, 2011 by morbid god 1 1 Quote
Nesalomivi Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Meni je tesko da se ubacim u muziku ako znam da se npr. clanovi jebu u dupe. Il ako su hriscani. A ako su transeksualci, ili ako jebu zivotinje? Quote
morbid god Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Nisam razmisljao. A moze homo jebanje u dupe al samo ako je u pitanju klasicna sodomija, bogohuljenje bez emocija. Quote
Recommended Posts