oʞɾoƃ Posted August 26, 2011 Report Posted August 26, 2011 Igra VVVVVV ima najbolji chiptunes soundtrack ikad, toliko je dobar da je izdat kasnije i kao zaseban muzički CD, pod imenom PPPPPP. Quote
Talvi Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 http://www.burzum.org/eng/library/sorcery_and_religion_in_ancient_scandinavia.shtml Quote
Novaliis Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 Konacno i knjiga, bilo bi zanimljivo procitati je. Verovatno cu je kupiti, ionako skupljam i citam knjige o mitovima, religiji i magiji, ovo bi bio dobar dodatak kolekciji. Verujem da ima sta zanimljivo da se procita, u svakom slucaju. Quote
iron will Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 Било би сјајно када би то неко превео на српски. Ионако има врло мало књига на српском о тој теми, а мене јако интересује. Quote
Lou Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 (edited) Petition To Have Varg Vikernes Burn Down Westboro Baptist Church Gains Steam http://www.thegauntlet.com/article/642/22563/Petition-To-Have-Varg-Vikernes-Burn-Down-Westboro-Baptist-Church-Gains-Steam Pročitajte i komentare ispod. Edited September 9, 2011 by Lou Quote
Novaliis Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 Izgleda da ce Varg i posle hiljadu godina, i pored toliko napora da napravi nesto od svog zivota, ostati zapamcen po jednoj jedinoj stvari, a to je paljenje crkve, u Norveskoj, gde je mozda 1% zaista religioznih. 1 Quote
Grobodan Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 Jebiga, glupost se uvek skupo plaćala. Quote
Demon Seed Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 (edited) Izgleda da ce Varg i posle hiljadu godina, i pored toliko napora da napravi nesto od svog zivota, ostati zapamcen po jednoj jedinoj stvari, a to je paljenje crkve, u Norveskoj, gde je mozda 1% zaista religioznih. Pokusava da napravi nesto od svog zivota, ali i dalje ima ona ista ubedjenja koja je imao i zbog kojih je palio crkve, zato ga to i prati. A i crkva iz XII veka nema samo religijsku vrednost. Edited September 9, 2011 by Demon Seed Quote
Grobodan Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 BURZUM - FROM THE DEPTHS OF DARKNESS available 28/11/2011Varg’s favorite tracks from his two first albums "Burzum" and "Det Som Engang Var" recorded in 2010 the way he orignally intended!! 1. The Coming (introduction) 2. Feeble Screams from Forests unknown 3. Sassu Wunnu (introduction) 4. Ea. Lord of the Depths 5. Spell of Destruction 6. A lost forgotten sad Spirit 7. My Journey to the Stars 8. Call of the Siren (introduction) 9. Key to the Gate 10. Turn the Sign of the Microcosm (Snu Mikrokosmos' Tegn) 11. Channeling the Power of Minds into a new God http://www.plastichead.com/catalogue.asp?ex=fitem&verb=F&target=BYE009CD Quote
oʞɾoƃ Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Ovo bi moglo da bude fenomenalno, a moglo bi i da bude sranje. A pre će biti ovo drugo. Quote
Lou Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Koristim ovu priliku da izrazim veliku količinu skepticizma koju imam pred najavom ovakvog izdanja. Quote
Grobodan Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Ja bolje da ne kažem šta mislim. Quote
Talvi Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Koji vam je bre, pa nije baš da će on ubaciti neku fensi produkciju i moderne aranžmane, a da se ne lažemo - ni taj prvi album nije bio baš savršen u originalu. Mene baš zanima kako će ovo ispasti. Quote
oʞɾoƃ Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Sve je to tačno, ali gde je Vargov glas sa 17 godina, a gde je današnji? Quote
Talvi Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Meni njegov glas daleko bolji sada. Quote
Talvi Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Vokal na "Belusu" ti nije bolji od onog kričanja na "War"? Nigga, please. (što ovo dobro zvuči na Burzum temi ) Quote
oʞɾoƃ Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Dobro, War je ipak različita od svega ostalog, ali ja bih drage volje vratio vrištanje sa Det Som En Gang Var. Quote
Talvi Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 To kasnije da, ok, ali je opet sasvim razumljivo što nije zadovoljan nekim stvarima na tim prvim snimcima. Meni se sviđa ideja da dobijemo te stare stvari u pakovanju sličnom poslednja dva albuma, čućemo. Quote
Lou Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Vokal na "Belusu" ti nije bolji od onog kričanja na "War"? Nigga, please. (što ovo dobro zvuči na Burzum temi ) Jeste, ali je muzika na Belus-u potpuno druga stvar od njegovih starih albuma. Njegov sadašnji vokal umesto onih izmučenih vriskova... Quote
BLAGOJE Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 ok,da vidimo sta je to on originalno zamislio sa tim pjesmama sto nije mogao tad a moze sad,pa ce sudimo. Quote
Grobodan Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Kao da Leonardo Da Vinči kaže "e naslikaću ponovo Mona Lizu, naučio sam da bolje držim četkicu". A da ne pričam koliko mi je besmisleno praviti neku kompilaciju Burzum pesama sa više albuma, a tek za glas što već rekoše ljudi... hoće li da zapali i neku crkvu zbog istog mindseta? ne vidim da ću ovo poslušati više od dva puta. Quote
Мајор Гашпар Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Ако не запали неку цркву, онда све ово нема смисла. Quote
Recommended Posts