Grobodan Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Neće, postao je fan benda Oejzis. Quote
HeLLsarma Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 a da mi prvo preslusamo kompilaciju,a posle da kritikujemo ili hvalimo ? Quote
Talvi Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Kao da Leonardo Da Vinči kaže "e naslikaću ponovo Mona Lizu, naučio sam da bolje držim četkicu". A da ne pričam koliko mi je besmisleno praviti neku kompilaciju Burzum pesama sa više albuma, a tek za glas što već rekoše ljudi... hoće li da zapali i neku crkvu zbog istog mindseta? ne vidim da ću ovo poslušati više od dva puta. Kod Moonspella ti nije smetalo. Quote
Grobodan Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Moonspell je snimao demose koji su zvučali kao kanta što je u potpunoj suprotnosti sa njihovim težnjama, a i pre toga ih je čulo vrlo malo ljudi. Varg ponovo snima klasike. Quote
Talvi Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 "Under The Moonspell" ti zvuči kao kanta? Meni je baš taj original nemerljivo bolji od ponovo snimljene verzije. Quote
Grobodan Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Dobro, on i zvuči u skladu sa tim vremenom ali demosi su katastrofalni. Kad sam ih nabavio preslušao sam ih jednom radi reda i eto šta Moonspell izvuče oz njih, čudo. Quote
BLAGOJE Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 bez zajebancije,ovo je vazda kocka.istina,vecina ljudi usere stare kultove,ali ima svijelih primjera po meni npr first strike still deadly a legacy volim do imbecilnosti.istina,ovo i nije bas tip muzike koji na tu foru moze da ispadne bolje,logicno da tesko moze onakve emocije da ponovi nezavisno od sve price.al'daj da sacekamo,lako cemo da seremo posle. Quote
Grobodan Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Meni je taj First strike still deadly prvi primer zašto ne treba re-recordovati, uz Exodus i Destruction Quote
BLAGOJE Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 sto leba ti?meni je vazda bilo sto namunjeniji i tacniji testament to bolji,a i rekoh ti da sam se kleo u legacy,u top 5 tres/spid albuma ikad. Quote
Grobodan Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Usporene pesme, ista priča kao za ova dva, jeste nadrkanija produkcija ali mi to ništa ne znači. Mislim, snimaš ti ponovo Bonded by blood, album koji je promenio metal, šta tu možeš ponovo reći? Isto za Testament, nek bude tačan na lajv nastupima. Destruction je isto katastrofa, one pesme tako mlitavo zvuče, još su ih u tim verzijama svirali na Legacy festu, propast. Quote
azal Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Kao da Leonardo Da Vinči kaže "e naslikaću ponovo Mona Lizu, naučio sam da bolje držim četkicu". A da ne pričam koliko mi je besmisleno praviti neku kompilaciju Burzum pesama sa više albuma, a tek za glas što već rekoše ljudi... hoće li da zapali i neku crkvu zbog istog mindseta? ne vidim da ću ovo poslušati više od dva puta. Quote
Grobodan Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 To je tek sranje na kub, knjiški primer onog o čemu pričam. Quote
Grobodan Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Šta se čudiš, nisam ja fanboy kao ti za Mešugu Quote
Grobodan Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Previše si ti metalac da pojmiš da se nekom sviđa novi Opeth. Quote
Demon Seed Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Eksperimentalni tehnicki. Quote
iron will Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Ovo bi moglo da bude fenomenalno, a moglo bi i da bude sranje. A pre će biti ovo drugo. Ја сам у принципу скептичан према поновном обрађивању сопствених песама, али кад је Бурзум у питању... Могло би то добро да испадне. Quote
Novaliis Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 Nije on prvi ni poslednji koji ponovo snima/obradjuje stare pesme, tako da sta se cudite. To je trend odavno. A sto se tice pesama koje obradjuje, meni su dobre onakve kakve jesu jer u black metalu nikada nisam ni obracao previse paznju na tehnikalije, vec na atmosferu. Ali dobro, bice zanimljivo cuti nove stare pesme sa novijim vokalom, svi znaju da njegove prve albume krasi slaba produkcija, cak i za black metal standard, Varg samo zeli da ih snimi na boljoj opremi, i mozda cak i preradi malo. Quote
Grobodan Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 O ali već se tračari po nekim forumima da će da uradi isto i sa Hvis i Filosofem. Quote
BLAGOJE Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 to bi vec bilo prelazenje granice. Quote
Talvi Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 Nema šta da se tračari, sam je rekao u intervjuu da će da presnimava prva 4 albuma, i ovde smo pričali o tome. Quote
Grobodan Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 Ja sam to selektivno zaboravio izgleda... Hvala, upravo si mi pokvario veče, nadao sam se da je lupetanje. Quote
Lou Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 upravo si mi pokvario veče Vala baš. Šta se glupira, sada prati tendove, a oduvek je pričao protiv istih... O ne - Varg priča jedno, a radi drugo. Da li je moguće? 1 Quote
Lou Posted September 29, 2011 Report Posted September 29, 2011 Varg igra Minecraft. http://www.youtube.com/watch?v=hqK1EWifwe0&feature=player_embedded Quote
Recommended Posts