Lunar Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Det some gangsta war!!!! skida se. Quote
Novaliis Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Stigao album u pravom trenutku. Quote
Grobodan Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Smrt smeću i prodanom klošaru koji sere po svojim idealima. Quote
kuruz Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Nikad nisam voleo Burzum, ali sad ću da skinem ovo. Prezirem albume sa krš produkcijom, možda sad zvuči kako treba. 1 Quote
Novaliis Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Kako je dobro. Vokal uradjen potpuno razlicito, kao sto je i bilo za ocekivati (tesko da moze da izvuce one primordijalne urlike is dubine ambisa). Quote
BLAGOJE Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 BLASFEMIJA IZBRISANO SKANDAL SRAMOTA NIJE OPET PROMASIO DOBOS Quote
Novaliis Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Nije promasio, to je bilo namerno odradjeno. Quote
iron will Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Краљ узвраћа ударац. Нека живи љубав, нек се рађа дан, нека свако дете слуша Бурзума... 1 1 Quote
Lou Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Slušam sad... nije to to. Rif koji ide od polovine "Feeble Screams From Forests Unknown", npr. Izgubio je težinu, u potpunosti, kao i osećaj koji je stvarao. Quote
Novaliis Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Moje omiljene stvari preobucene u novo ruho. I dalje slusam stare albume, naravno, i ostace mi no.1 i dalje, ovo mu dodje kao slatki bonus za sve fanove Burzuma. Ja sam najvise iznenadjen vokalima, drugaciji su i od onih na poslednja dva albuma, ali i dalje imaju mracan, depresivan ton. Sto vise lsusam, zvuci sve bolje. Upravo vrtim A Lost Forgotten Sad Spirit, po ko zna koji put, fantasticna verzija starog kulta. Quote
NeChrist Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Prva 2 albuma niko živ nije ni slušao do sad tako da ne serite kako je nešto upropastio, niko ni ne zna za "Burzum", svi samo seru o Filosofemu... Quote
NeChrist Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Jeste skapirali kako tip šapće u nekim pesmama celo vreme? Ja kad sam hteo da osnujem BM bend skapirao sam da to screamanje nije za svakoga, grlo boli pun kurac, i kad sam snimio prvu pesmu vokal mi je zvučao kao da šapćem. Sad kad slušam ovo me podseća na tu moju avanturu, izgleda da je i on izgubio glas i da vrištanje više nije u njegovoj moći... Quote
Demon Seed Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 (edited) Hahahahahahahahahaha Eto ja npr vise oderem grlo pevajuci nego vristeci i growlujuci. Kao da mi se vise susi od cleana... Pravi sam sotonji ratnik Edited November 24, 2011 by Demon Seed Quote
Lou Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Ne želim nikada da te čujem kako pevaš. Quote
Recommended Posts