oʞɾoƃ Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 ne mogu da se oporavim koliko su ovi vokali loši a ovaj gitarski Channeling... da ne pominjem Quote
Grobodan Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 You can say that again, goatee. Quote
Novaliis Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Idite slusajte americki usbm. Quote
BLAGOJE Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 ja da sam mod,banovao bih te zbog elementarnog neznanja. Quote
Demon Seed Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Ne znam sto vam je uopste DMDS pao na pamet, velicaju ga kao vrhunac bm atmosfere i produkcije, a Burzum albumi su totalno druga prica, jednim delom tako zvuce jer je Varg hteo takav zvuk, a jednim delom jer nije imao uslove da ispadne bolje. Sad ima uslove da popravi to cime nije bio zadovoljan, a ove druge elemente koji su bili savrseni vise ne moze da ponovi, i ispade tamni vilajet Quote
Lou Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 (edited) DMDS je pomenuo Kuruz, jer je geak. Edited November 29, 2011 by Lou Quote
Demon Seed Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Gle stvarno. A rekao je i da je First Strike Still Deadly bolji od originalnih verzija. Quote
BLAGOJE Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 jel moguce da se jos prica o tome?istrolovao vas je najgore. Quote
Novaliis Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Sve to nije ni bitno, jer je Burzum bolji. Quote
Grobodan Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Najnoviji kontraverzni intervju: http://www.burzum.org/eng/library/2011_interview_terrorizer.shtml Quote
Novaliis Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 (edited) Novinar je iskreno smorio sa onim pitanjima oko zatvora i ubistva. Sve se o tome reklo pre vise godina, vreme je da odredjeni pocnu da gledaju napred. Inace, ne vidim sto su odlucili da ne objave intervju. Klasicne picketine. Edited November 30, 2011 by Novaliis Quote
Lou Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Proserava se oko rasnih pitanja, sada više nego ranije, tj. na svežiji način. Bila bi fora kada bi neko jurio da ga slika na njegovom imanju. Quote
BLAGOJE Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 zato sto ih je iztrolovao najstrasnije.ali smajliji i promovisanje zene su pobjeda Quote
Lou Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Istina, umreh na ;P ili šta je već stavio. Quote
Novaliis Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Ako je cinjenica da su norveski zatvori uglavnom pretrpani muslimanima, zasto bi se to krilo. Ja to ne znam, ne tvrdim, samo kazem. Ako neko iznese tu cinjenicu javno i bude cenzurisan zbog toga, onda je to krsenje slobode govora, jer nema tu nikakvog govora mrznje osim iznosenja cinjenica. Sto se tice spominjanja amerike i kapitalizma, ja prvi mogu da posvedocim da je ovo jedno trulo drustvo licemerja, lazi, pohlepe i mrznje. Jedno je reci treba ubijati sve muslimane i jevreje, propagirati nacizam i slicno, a drugo izneti par istina koje bodu oci nekima koji ili su slepi pa ne vise svet oko sebe ili se prave blesavi. Quote
BLAGOJE Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 meni je fascinantnije od njegove zajebavancije sto i dalje ima likova koji ga shvataju bukvalno od rijeci do rijeci,koliko god se on trudio da dokaze suprotno,jos esencijano propovijeda individualizam. i da,zaboravih,blacenje lend rovera uz velicanje nive i uz smajlije apsolutna pobjeda: The last Icelandic volcano eruption for instance polluted more than all of Europe put together has done the last 40 years. So I drive my Russian 4*4 with a clear conscience, knowing very well it uses far more fuel than most other cars (I am not driving a f***ing Land Rover when the Land Rover company is not even owned by the English and Russian 4*4s are better off-road anyway... ;-p). Quote
iron will Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 (edited) Зна човек шта ваља. Само УАЗ, ГАЗ, ВАЗ и остала братија. Edited November 30, 2011 by iron will Quote
NeChrist Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 baš me zanima kako izgleda cenzurisana verzija Quote
Мајор Гашпар Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 baš me zanima kako izgleda cenzurisana verzija Излази сутра у специјалном додатку "Вечерњих новости". 1 Quote
Recommended Posts