Јарослав Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 sigurno ću poslušati recenziju burzuma od lika u korpiklaani majici Али се апсолутно слажем са тим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Poslije tri slusanja, meni ovaj album bolji od proslog. I te pjesme na kraju su mi isto nekako fino legle. Vidjecemo jos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 sigurno ću poslušati recenziju burzuma od lika u korpiklaani majici Isto sam hteo da napišem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Ne znam šta da kažem. Osećam da ne mogu ništa više da napišem na ovoj temi. Burzum ide u nekom pravcu koji ja ne mogu da pratim. Gledam ove nove slike, slušam novi album i pokušavam da se unesem, da uživam u muzici i atmosferi ali ne mogu. Neki novi klinci neka prate Vargovu karijeru, meni su stari albumi, zaključno sa Hlidskjalf neka vrsta svetinje , muzika kojoj ću se uvek vraćati i slušati sa uživanjem. Ne znam koliko starih fanova i dalje prati Burzum sa istim uživanjem. Čini mi se ne mnogo. Kao što sam rekao, ovo je muzika za neke nove generacije. Neka uživaju klinci, što da ne. Ne pljujem ja Burzum, ne kažem da je loše. Samo zaključujem da nije to za mene više i da mi novi albumi, sada kada ih sve zajedno pogledam, nisu ni blizu onom kvalitetu iz devedesetih. Nema više onog magičnog osećaja. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Ne znam koliko starih fanova i dalje prati Burzum sa istim uživanjem. Čini mi se ne mnogo. Nema više onog magičnog osećaja. Ovo je velika istina. Meni je npr. Belus odlican album, svidja mi se i novi, ali to je ono neko obicno svidjanje, kao kad cujes bilo koji bend, pa ti se album svidi ili ne, a magija se nekako izgubila usput. Osjecaj kad pustis npr. Filosofem (po 2345234759 put, a opet isti osjecaj) nema sanse vise ikad da se ponovi sa novim albumima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 ^Upravo to. Belus mi je fenomenalan, muzički i kompozicijski najbolji Burzum, ali da se atmosfera izgubila, izgubila se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Možda ima nešto i do okolnosti i cele priče u kojima su ti stari albumi izdati. Inače, slažem se i ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Ma, ima nešto u toj produkciji sa Hvisa i Filosofema. Nije lo-fi kao takav, već je nekako baš noćna i hladna, ne znam kako da objasnim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Koje crne okolnosti, nikada nisam to uključivao u način na koji doživljavam muziku, osim ako pomenute okolnosti nisu direktno uticale na stvaranje iste. To je tu zarad reputacije albuma. Što kaže Gojko, ima tu nečega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Pa naravno da su uticale, tu ne mislim, a ne verujem i da Grob misli samo na medijsku paznju koju je to privuklo i na masu klinaca koji su se lozili vise na paljenje crkava nego na sam crni metal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Jeb'o to. Ako nije ubijao dok je svirao za album, nije uticalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Album godine. sve da i thorns izadje,i da se lord worm vrati u kriptopsi i izbace album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Ma, ima nešto u toj produkciji sa Hvisa i Filosofema. Takve albume majka više ne rađa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Koje je ovo govno od albuma, majko, oče i svi preci. Vrti li vrti rifove, kompozicije nigde, nabacano, minimum progresije u pesmama. Mnogo bi bolje bilo da se mane metala i odradi ambijentalni šamanski album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Mislim da bi bilo daleko bolje da nastavi isključivo sa ambient albumima. Može i nastavak Hlidskjalfa. Mislim da bi to bili vrhunski zanimljivi albumi, za razliku od ovog pokušaja šamanskog black metala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 neko je odje lud,meni ovo uz inverloch izdanje godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Meni isto odlican album. Bolji od prethodnog znatno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 meni se oba svidjaju,mozda je ovaj u nekoliko bolji.dok npr belus nisam nesto svario,ni sad posto sam islusao ovaj i prosli opet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Šta su ti ukusi, meni Belus majka za oba posle njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 ^apsolutno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Dobro je što je tako, bilo bi dosadno kada bi svi voleli isto. I meni je Belus najbolji od ova tri, a Fallen je isto tako solidan, mada je sve to daleko iza ranijih albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Meni je "Belus" apsolutno rame uz rame sa starim stvarima, jebem li ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 pa meni se kreativnoscu novi priblizio legendarnim albumima,i danas vise uzivam slusajuci njega nego debi album,kao i fallen.aske i ova tri naravno ostaju neprevazidjeni,ambijentalni albumi su mi prica za sebe,ako nastavi u ovom pravcu i to ce mi onda biti svijet za sebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeChrist Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Novi članak: http://www.burzum.org/eng/library/the_lords_of_lies11.shtml Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Meni su ovi članci i Vargov odnos sa javnošću mnogo zanimljiviji za praćenje od same muzike. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts