Kveld Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 sta ima novo o vargu......niko nista neprica ....ni na tv ni na radiu..... :? :? :? ako mene pitas... Onda nisam mnogo cuo, valjda se sve zataskalo. I storgo se drzi sada u tajnosti u kojem je zatvoru. Navodno su mu neki Pakistanci u zatvoru prjetili da ce ga ubit :roll: zato je i pokusao pobjeci. sumnjam da je bio nevinashce shto se toga tiche, ka zna shta im je prichao Quote
All_Destroyer Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 E majke mi, chim izadje iz zatvora, Robert i ja ga dovodimo na Hellhammer! a: Quote
Guest gore-m-milica Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 E to moramo da vidimo !! Quote
militant Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 E majke mi, chim izadje iz zatvora, Robert i ja ga dovodimo na Hellhammer! Ovo je vrlo moguce...poznato je da gotive/gotivili (Dead) slovenske zemlje... a: Quote
Guest gore-m-milica Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 tip je toliki rasist....to je NEMOGUCE Quote
Swarthyard Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Bravo Milice a: Po njemu nas sve, i sve sto nije arijevsko treba Nuke-ati... Lud je, on da vam dodje na Hellhammer, radje ce otici na neki Neo-Nazi zuraj :roll: Quote
Veles Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Izvinite što prekidam zabavu, ali da pitam Milicu zna li ona šta znači riječ Rasist(a)? Swarthyard u tvom postu imamo kontardikciju, prvo kažeš nas sve, pa onda sve ne - arijevsko. :? Čovjek koji svoje pismo završava sa riječima ''slava srbiji'' i to ćirilicom sigurno nema ništa protiv nas, nego više me zabolje glava od ovakvih debilnih rasprava. Jednostavno pročitajte Vargasmal, ko ne može da ga nabavi nek pošalje mani mail. Quote
Guest gore-m-milica Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 mm zivim u zemlji gde ih ima puno.... i ZNAM sta su Quote
Јарослав Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Nesto ne razumem.Ovo je tema o Burzumu i Vargu a ne o tome dali je on rasista ili nije :? :? :? Quote
Guest gore-m-milica Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 pa to je povezano tema je Vrag kao sto si naglasio a Vargova tema je rasismus Quote
Swarthyard Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 Izvinite što prekidam zabavu, ali da pitam Milicu zna li ona šta znači riječ Rasist(a)?Swarthyard u tvom postu imamo kontardikciju, prvo kažeš nas sve, pa onda sve ne - arijevsko. :? Čovjek koji svoje pismo završava sa riječima ''slava srbiji'' i to ćirilicom sigurno nema ništa protiv nas, nego više me zabolje glava od ovakvih debilnih rasprava. Jednostavno pročitajte Vargasmal, ko ne može da ga nabavi nek pošalje mani mail. Cekaj sada malo... Ono sto sam ja cuo o njemu jest da mrzi sve sto nije arijevsko, a valjda je u nekoj knjizi napisao da su Slaveni sljam u Evropi i nas treba bombardovati atomoskom bobmom... Ne znam mozda grjesim, ali to sam cuo, ljudi svasta pricaju, pa ti sada vidi. A to 'Slava Srbiji' daj covjece, to je klasicni primjer u onom fazonu 'ma pusti stoku neka se poubija da ne moramo mi, a poslje kada se poubijaju onda cemo mi zavladati' drugim rjecima potici ih da se ubijaju. Bilo kako bilo Varg je dobar muzicar, i zato mu slava, a sve ostalo sto je napravio, I don't give a shit Quote
Srki Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 Nesto ne razumem.Ovo je tema o Burzumu i Vargu a ne o tome dali je on rasista ili nije :? :? :? Da, ali iznova i iznova se pojavljuju likovi koji prezvakavaju 200x ispricane price i nevidjeno smaraju njima... Quote
Swarthyard Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 Eto ja necu vise smarati... Jeli varg planira kakav novi album? Quote
Veles Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 mm zivim u zemlji gde ih ima puno.... i ZNAM sta su pa hajde baš želim da čujem tvoju definiciju rasizma. Quote
BLAGOJE Posted December 7, 2003 Report Posted December 7, 2003 veze vi nemate. nikome nije bitno bilo sta je VARG htio muzikom da kaze. kakve je COVJEK vizije o prirodi imao,i o covjeku kao dio nje. STID VAS BIO!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Mortalis Posted December 10, 2003 Report Posted December 10, 2003 Burzum...Varg... Jebeno dobra muzika, ali definitivno mi se vise svidja celokupni Varg-ov trip. Tip je stvarno genije! a: a: a: Quote
YMIR Posted December 12, 2003 Report Posted December 12, 2003 Drago mi je da svi tako mislite!Varg nije statnista,vec paganstina ne vidjena.Najbolja pesma je LOST WISDOM.Inace,po najnovijim informacijama POBEGAO JE IZ BAJBOKA! Quote
Frankenchrist Posted December 12, 2003 Report Posted December 12, 2003 Ti to nisi cuo da je uhvacen i vracen u zatvor, ili je drugi put pobegao? Quote
YMIR Posted December 12, 2003 Report Posted December 12, 2003 Ma ponovo je zbriso.Legenda.Ej je volis Einherjer? Quote
Courtney Posted December 12, 2003 Report Posted December 12, 2003 Burzum...Varg...Jebeno dobra muzika, ali definitivno mi se vise svidja celokupni Varg-ov trip. Tip je stvarno genije! a: a: a: Po cemu? Lik ocigledno nije sam sa sobom...ako je vec imao viziju o vracanju Norveske prirodi,paganskim bogovima,zasto je to morao ispoljavati spaljivanjem crkava? Zasto se koji kurac prikljucio satanistickoj organizaciji (ciji je cilj bio nesto sasvim suporotno od onoga sto je on,navodno,zeleo)? Quote
Frankenchrist Posted December 12, 2003 Report Posted December 12, 2003 Pa spaljivao je crkve jer je hriscanstvo samo po sebi, opozicija paganizmu. Jedini nacin da bori protiv hriscanstva bio je Crni Krug (Inner Circle). Inace, lik nije sasvim svoj, oko toga se slazemo hahaha. Quote
Courtney Posted December 12, 2003 Report Posted December 12, 2003 Nje,a ko jeste? Mada,interesantna mu je ideja o vracanju prirodi... a: I sta kazete,pobegao? Quote
Recommended Posts