Talvi Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Haha, Varg dao intervju za muzika.hr: http://www.muzika.hr/clanak/36177/interview/varg-vikernes-burzum-svi-oblici-umjetnosti-proizlaze-iz-nekog-oblika-ocaja.aspx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Одговарао преко курца..све у свему, класика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Troluje i boli ga patka, po običaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Dugo si bio u zatvoru, čitali smo da si se bavio mnogim stvarima, ali uglavnom glazbom i knjigama. Reci nam što si radio, one stvari koje želiš izdvojiti?Pa, ne bih htio dosađivati s takvim trivijalnostima. Što je za tebe smrt? Neki kažu kraj priče, neki novi početak. Što ti misliš?Mislim da bi sve bilo bolje ako bismo vjerovali u reinkarnaciju u srodstvu (bilo ono pravo ili ne), jer bi to prisililo čak i najveće sebičnjake među nama učiniti ono što je najbolje za naše potomke. Naši su preci vjerovali u reinkarnaciju i imali su vrlo zdrava društva, sve dok Ahasverus nije stigao sa svojim otrovom. i kako da ne volis ovog covjeka? novi je meni i dalje najbolje izdanje od izlaska iz tvorza,vrlo intezivno slusam,mnogo vise od predhodna dva.kombo novi i EW - sasvim dovoljno za mene u naredno vrijeme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 http://boristadicdoingthings.tumblr.com/post/21861372321/boris-tadic-disappointed-with-the-new-burzum-album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Poginuo sam na sliku sa Tadićem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 (edited) Poslednji Burzum je takoreći smeće. Edited April 27, 2012 by Маузер 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Имаћеш, такорећи, посла са Благојем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Mauzer je, takoreći, u pravu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 koja gomila,takoreci,anonimusa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Ne vidim kako Umskiptar može biti dobar ikome ko je zavoleo Burzum dok je bio Burzum a ne ukrajinska trećerazredna pagan black kopija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Meni su skoro svi omiljeni bendovi pravili ogromne promene u zvuku vremenom pa nemam problem sa takvim stvarima uopšte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Ne vidim kako Umskiptar može biti dobar ikome ko je zavoleo Burzum dok je bio Burzum a ne ukrajinska trećerazredna pagan black kopija. neznam,gosja,eto ja sam slusao burzum dok si ti gurao tutu da upali,pa mi je najboljsi album otkad je izasao iz tvorza. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Slažem se sa Gojkom, samo ne bih rekao baš "trećerazredni". Druga liga je već dovoljna uvreda, tj. činjenično stanje. Meni su skoro svi omiljeni bendovi pravili ogromne promene u zvuku vremenom pa nemam problem sa takvim stvarima uopšte. Ti si svaštojed sumnjivih kriterijuma, ne računaš se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Ne vidim kako Umskiptar može biti dobar ikome ko je zavoleo Burzum dok je bio Burzum a ne ukrajinska trećerazredna pagan black kopija. neznam,gosja,eto ja sam slusao burzum dok si ti gurao tutu da upali,pa mi je najboljsi album otkad je izasao iz tvorza. Haha, slazem se, nakon sto sam ga intenzivno islusao, bolji mi je i od Belusa. Trenutno, najbolji od kad je na slobodi. A poceo Burzum da slusam tamo negdje nakon sto je izasao Filosofem, dakle vec vise od 15 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 tacno se vidi ko je matori jarac,a ko novopeceno jare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 neznam,gosja,eto ja sam slusao burzum dok si ti gurao tutu da upali,pa mi je najboljsi album otkad je izasao iz tvorza. ja sam lupao blastbeatove na tuti, imam i video dokaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 a metal otkrio u srednjoj skoli,sto znaci da si na faksu srao u tutu kad smo vec kod faksa,cestitam diplomu,nisam htio na fb-u da ne ulecem kao indijanac medj onu gospodu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 fala, samo gnosticizam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 sad pitaj lenija da ti nadje pos'o. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Da prevodi sa mađarskog na ćaletovoj televiziji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 ali "leni" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Od Filozofema slušam pa mi je ipak ovo, kako bi rekli, smeće. Prosto ne valja ljudi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 za to koliko je ko mator metalni jarac priznajem samo dzoin(t) dejt na jumu.na forumu ordinira samo par nas koji zasluzuju to zvanje,a zna se ko su.ostali cutite i ucite. drago mi je da u moru ljudi koji predstavljaju varga kao najveceg kretena postoje ljudi koji shvataju sta je varg radio. hail njima!!!!!!!!11 molim lijepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts