Мајор Гашпар Posted June 2, 2014 Report Posted June 2, 2014 Секташки. Мирољуб Петровић може да га форсира у позадини на својим трибинама. Добар је. Quote
Berliner Posted June 2, 2014 Report Posted June 2, 2014 Sladak je albumcic. Jeste da ima tih 'cheesy' synth efekata i gandalfovih recitacija, ali opet nije lose za nas koji volimo taj 'dungeon synth' zvuk pa i black metal uopste. Pesme ispod 4 min. su sranje, ostalo valja poslusati. aj nek me neko ubedi da je ipak malo bolje od ovoga pa da bacim uvo Quote
BLAGOJE Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 ko te jebe ako ti nije dovlina preporuka dovoljna Quote
Berliner Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 ne racunam to kao preporuku zato sto mi ne izgleda kao da je preslusao album pre no sto je postovao Quote
Мајор Гашпар Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 Чу, нисам преслушао. 2 пута из места. Quote
Skile Posted June 12, 2014 Report Posted June 12, 2014 Ja volim prve radove Burzum dok nije počeo praviti ambijentalnu muziku sa puno instrumentala ... Najviše volim albume Burzum iz 1992 , Det Som Engag Var 1993 , Hvis Lyset Tar Oss 1994 i Filosofem iz 1996 ostale malo manje ....Što se tiče muzike Varga i samih religijskih shvatanja ne bih o tome na Yu Metal Forumu...Po meni svako ima pravo na svoje opredjeljenje i bilo čemu u životu ...Važna je muzika i biti ok čovijek bez obzira na sva iskušenja !!! Nije mi bitno ko šta od muzičara radi u privatnom životu i u šta vjeruje ako se meni svidi ono što on svira ili pjeva , slušam ga i volim pa da je i marsovac :meshuggah: :no: 1 1 Quote
Grobodan Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 (edited) Preslušao jednom informativno. Neka otplati te crkve više nabijem ga na kurac da ne guši više s novim radovima. Ruku na srce, i prva 4 je napisao za cirka godinu dana ali nije isto imati 20 godina, paliti crkve i blejati sa Euronimusom nasuprot biti naci koji bleji sa brain dead Helgom u zapizdini Francuske. Edited June 16, 2014 by Grobodan Quote
Talvi Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 biće još albuma izgleda, opet ga kaznili: http://www.metalsucks.net/2014/07/08/french-court-finds-varg-vikernes-guilty-inciting-racial-hatred-exalting-war-crimes-internet/ Quote
Kumodraski Vo Posted July 22, 2014 Report Posted July 22, 2014 The modern women can no longer cook, they no longer want children and they are no longer warm, tidy and loving creatures who think spending time with their family is a good thing. They are probably too "independent" and "strong" to even have a family of their own. The only thing modern women have to offer men today is sex. So instead of being loving housewives who cook and raise children, they are reduced to being sexual objects only - and they are so messed up emotionally and intellectually that they often spend most of the money they make on their jobs on plastic surgery, cosmetics and tons of clothes they think will make them look good, in a desperate attempt to stay or become more attractive. Well, they have no other qualities attractive to men, so what else can we expect? This is the fruit of feminism. The fruit of "women's liberation. http://www.peterbe.com/plog/interview-with-Varg-Vikernes Quote
Јарослав Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 http://www.metalsucks.net/2014/08/04/burzum-banned-ebay/ lol Quote
Јарослав Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 http://www.metalsucks.net/2014/08/25/varg-vikernes-uses-papyrus-font-doesnt-amplifier/ lol vol. 2 Quote
Kumodraski Vo Posted September 1, 2014 Report Posted September 1, 2014 A to sto nam covek sam pokazuje kako je svirao svoje legendarne stvari, to nije bitno.. Quote
Berliner Posted September 1, 2014 Report Posted September 1, 2014 "you can't actually hear me playing that on the album because the sound's a bit...blurry" Quote
Vozd Jovan Pogani Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 DOBRO SVIRA... DOBAR JE MUZIKANT... Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 25, 2015 Report Posted May 25, 2015 najbolja pesma burzuma je war. sve ostalo ono neko povraćanje,orci,vuci,kurve,i docnije drndanje sintiša.no koment. Quote
bo88gdan Posted May 25, 2015 Report Posted May 25, 2015 najbolja pesma burzuma je war. sve ostalo ono neko povraćanje,orci,vuci,kurve,i docnije drndanje sintiša.no koment. i War je jedva podnosljiva za slusanje ostalo je smece i Varg je smece jedino je ``bog`` kod pozercica koji se loze aaa satana 666 palimo crkve 2 2 Quote
Descender Posted May 25, 2015 Report Posted May 25, 2015 AAA SATANA 666 PALIMO CRKVE!!! VARG JE BOG! 2 Quote
Recommended Posts