Мајор Гашпар Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Varg palio sinagoge? sto kaze ksapin<Ej da je palio..> o Vargu su reci suvisne On je Vagner black metala Quote
militant Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 UDRI STRIBOZE!!!!!!!!!!!!!!!!!avatar ti je-LUUUUUUUUUDILOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!! as always... Quote
Guest gore-m-milica Posted February 29, 2004 Report Posted February 29, 2004 Christian Varg Vekernes je jedina prava ikona black metala,ne zato sto je spalio 4 crkve,ne zato sto je morao da ubije Euronymusa...nego samo zato sto je to covjek koji je bez komleksa ostvario svoju licnost...covjek koji moze sam da iskomponuje Hlidskjalf a da je prije toga odradio album kao sto je hvys liset tar oss je jednostavno bog a: a: a: a: a: a: a: u svakom slucaju...mada misim da to spaljivanje crkve nije bilo potrebno Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 E moja Sondza,vide li ti ove...ccc.Chime se oni zamlacuju!?! Nisam mogla sve ni da pogledam...stigla sam do onoga kada se vredjaju zbog toga shto je neko rekao neshto protiv Varga or Euronymousa.Koma!A NAJBOLJE JE ONO KAD NAGADJAJU ZASHTO GA JE UBIO I KO JE OD NJIH DVOJICE VECI LUDJAK!!!!!!!!!!!! Bash su slatki...Sondza zakon!!!!!!!!!!! RAW AND PURE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Guest Tar^Ankalime Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Ma te price vise smaraju. Toliko je izvakano.... Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Ma mudro ja zborim kada kazem da je SONDZA ZAKON! Quote
dark_lilith Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 E stvarno, da li ce neko ikad reci nesto dobro o Vargu da da ne pomene jebanog Euronymousa! Ovo je stvarno smorilo........... Quote
kasapin Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 E stvarno, da li ce neko ikad reci nesto dobro o Vargu da da ne pomene jebanog Euronymousa! Ovo je stvarno smorilo........... ja sam pre gotivio varga, ali sada me nervira... euro je bre bio car Quote
Frankenchrist Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 O njima postoji posebna tema, ovde je iskljucivo varg i njegova muzika tako da... Quote
HelvedsUlv Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 (edited) Burzum mi je drugi najdrazi band, obozavam tu neku hladnocu kojha je prozeta kroz sve albume, Varg je genijalac sto se tice muzike. al iako dijelim neka njegova uvjerenja ipak me nazivcira nekim izjavama.. Edited April 1, 2004 by Frankenchrist Quote
Frankenchrist Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 O njima postoji posebna tema, ovde je iskljucivo varg i njegova muzika tako da... citiracu sam sebe... Imate temu postujte na nju, ovo je ISKLJUCIVO BURZUM TEMA!!! 1 Quote
militant Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Nasao sam neke vesti oko Varga...pola su neka sranja ali imate slike hapsenja povodm bezanja iz zatvora... http://www.nrk.no/img/312334.jpeg http://www.nrk.no/img/312159.jpeg http://www.vg.no/bilder/bildarkiv/1067230347.jpg Quote
Alchemy Rose Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Pa sta reci..Hello! BURZUM....umetnost,po mom misljenju.Mislim svi vise smaraju oko onoga sa Euronymousom...To je vec sazvakano mali milion puta...pa necu da smaram ovo je tema o muzici Burzuma.Tj Varga.Ej on i u zatvoru zadrzao inspiraciju,ali to je super.Po meni svi albumi su dobri..Pesme,naravno:Det Som En Gang Var,Lost Wisidom,War..i mnogo drugih. BURZUM! Imellom buskene vi stirret paa de som minnet om andre tider og fortalte at haapet var borte for alltid... Vi hoerte alvesang og vann som sildret Det som en gang var er nu borte alt blodet... all lengsel og sorg som hersket og de foelelser som kunne roeres er vekk... for alltid... vi har aldri levd Quote
Frankenchrist Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Niko da pomene Filosofem koji se dosta razlikuje od ranijih njegovih izdanja ali je takodje odlican, ima odlicnu produkciju a i vokal je distorziran sto jos pridodaje celokupnoj atmosferi. Treba li da podsecam da se na tom albumu nalazi jedna od najboljih Burzum pesama, ''Jesus' Tod''? Quote
Lord Aggronor Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 filosofem je po meni medju 10 najboljih black metal albuma.Jesus tod je VRHUNSKA PESMA. REMEK DELO!!!!ERLICKET DIRTACHTER DES FIRMAMENTS je isto toliko dobra.Jedino GEBRECHLIHKEIT II moze ponekad da smori!! Jebi ga kad traje citavih 25 minuta!Inace i omot filosofema mi je najbolji u burzum opusu!! Quote
Denethor Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Jeste da je 25 minuta, ali 25 savrshenih minuta. Mene ta pesma nikad ne moze da smori. Tako opushta a istovremeno te istripuje. Quote
Lord Aggronor Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 pa dobro,lepo ako te uspavljuje.Mene pre tera u depresiju. Ali oko jednog smo se slozili-SJAJAN ALBUM!!Jesmo li? Quote
Denethor Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Naravno, Burzum nema losh album. a tek dunkelheit spot, fenomenalan. Quote
Alchemy Rose Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Niko da pomene Filosofem koji se dosta razlikuje od ranijih njegovih izdanja ali je takodje odlican, ima odlicnu produkciju a i vokal je distorziran sto jos pridodaje celokupnoj atmosferi. Treba li da podsecam da se na tom albumu nalazi jedna od najboljih Burzum pesama, ''Jesus' Tod''? To se podrazumeva.... Quote
Lord Aggronor Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Pre neki dan ortak mi je dao snimak koji ji downloadovao sa ruskog BURZUM fan sitea kako hapse Varga posle bekstva iz zatvora!To treba da vidis!1 Quote
Denethor Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Imam ja te snimke, imam i varga na sudjenju, i varga kako pricha u zatvotu, sa kratkom kosom. Imam i norveshke vesti na kojima prikazuju hapsenje i pricaju o satanizmu. Naravno vecina svega toga je na norveshkom. Mada ima i malo na engleskom i nije bash dugacko. Jedan film po 2 minuta a imam ih oko 10. Quote
Frankenchrist Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Ma svi imate neke filmice i slicice... Ja imam Oud Spul (ili tako nesto) Burzumov unreleased demo. Quote
Recommended Posts