Kumodraski Vo Posted March 5, 2020 Report Posted March 5, 2020 Meni to deluje kao idealan zivot u 50g.. Quote
Miilos Posted March 6, 2020 Report Posted March 6, 2020 Nije stvar u tome, neka radi šta hoće, nego mi nije jasno što i dalje svira i da li neko to stvarno voli da sluša. Glumi nešto, a nije zanimljiv sa takvim stavovima uopšte. Kakvu inspiraciju može da ima čovek koji tako razmišlja? Sećam se nekog starog intervjua sa Jonom gde kaže da je njegova sudbina da svira death metal i zato je Dissection snimio Storm of Light's Bane, a ovaj snima neke zajebancije koje niko ne bi preslušao do kraja da ne piše Burzum na omotu. 1 Quote
HUMAN Posted March 6, 2020 Report Posted March 6, 2020 9 hours ago, Miilos said: Nije stvar u tome, neka radi šta hoće, nego mi nije jasno što i dalje svira i da li neko to stvarno voli da sluša. Mladi sledbe(d)nici Quote
Мајор Гашпар Posted March 15, 2020 Report Posted March 15, 2020 (edited) Mislili ste mrtav je, mislili ste gotovo... https://mega.nz/#!n1lUGYYJ!cFxor8f8U2bPBpsW5MiyuIJ1muqDkXrhtp91sxPndpw Edited March 15, 2020 by Мајор Гашпар 1 Quote
HUMAN Posted May 3, 2020 Report Posted May 3, 2020 Hahaha budala.. Je li Vole gde je njemu trenutno prebivalište? Ovo mi liči na US? Quote
Мајор Гашпар Posted May 3, 2020 Report Posted May 3, 2020 Francuska, zemlja obećana za svakog rasistu. Quote
VoivodBG Posted October 6, 2021 Report Posted October 6, 2021 Podelite Burzum na fejsu, vidite šta će se desiti. Uživajte. 1 Quote
VoivodBG Posted October 6, 2021 Report Posted October 6, 2021 Stavio sam Cattle Decapitation sa najgorim omotom i ništa se još nije desilo, očigledno da samo ubice i ekstremiste sada rokaju van mreže. Jebote šećerni će da rastera dobar deo populacije sa mreže, neće više biti hc mimovanja, Burzuma, matando guerosa! Quote
Kumodraski Vo Posted October 6, 2021 Report Posted October 6, 2021 3 hours ago, VoivodBG said: Podelite Burzum na fejsu, vidite šta će se desiti. Uživajte. Haha i mene su banovali na mesec dana, ali nisam ni podelio nego napisao ime benda.. 1 Quote
HUMAN Posted October 7, 2021 Report Posted October 7, 2021 Zar nije to sa Burzumom bajata stvar jedno dve-tri godine.. Znam da su mi ortaka banovali više puta Quote
Kumodraski Vo Posted October 7, 2021 Report Posted October 7, 2021 Jeste ja msm, od onog masovnog banovanja desnicara sa svh platformi, samo sto su uveli da ne sme ni da se spominje u medjuvremenu.. Quote
Мајор Гашпар Posted October 7, 2021 Report Posted October 7, 2021 Prvo su došli po Varga, a ja se nisam pobunio jer nisam bio na fejsu. Zatim su došli po Sretu, a ja se nisam pobunio jer nisam bio cigan. Zatim su došli po Kokija, a ja se nisam pobunio jer nisam bio četnik. Zatim su došli po Lemija, a ja se nisam pobunio jer sam bio ustaša. Zatim su došli po mene, ali tada više nikoga nije bilo da se pobuni. 5 3 Quote
Сале Posted October 7, 2021 Report Posted October 7, 2021 Чек, чек. Значи напишем бурзум на зиду или поделим слику неког омота или нешто у вези њега и банују ме?? Хахаха па дал је реално? Quote
Kumodraski Vo Posted October 7, 2021 Report Posted October 7, 2021 Nije realno ni sto su ga u jednom danu za par sati banovali sa svih postojecih platformi iako nisu iste firme u pitanju, ali eto.. Quote
Сале Posted October 7, 2021 Report Posted October 7, 2021 Чек баш да пробам да видим шта ће се деси Quote
Demon Seed Posted October 8, 2021 Report Posted October 8, 2021 I tako su Saletu isekli internet... 7 hours ago, Сале said: Хахаха па дал је реално? 6 hours ago, Kumodraski Vo said: Nije realno Ključne reči... Quote
Havočka Posted October 8, 2021 Report Posted October 8, 2021 obrisali mi pesmicu o bumbarvargu 🥲 Quote
Recommended Posts