Kveld Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Shto se tiche ambientalnih dela na mene su uvek ostavljali veliki utisak "Tomhet", "Rundgang um die transcendentale saule der singularitat" i "Moti Ragnarokum". Jednom kada sam slusao "Rundgang um die transcendentale saule der singularitat" zatvorio sam ochi i posle nekog vremena sam video piramidu na sebi. Je li je neko imao neka cudna iskustva dok je slusao ambient Burzum? imala sam chudna iskustva s Hagalaz runedance-om , bash cu da probam kako ide uz Burzum Quote
Azog-Gauroth Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 bubnjevi na jesus' tod... ali,najjaca pjesma je ubjedljivo det som engang var.ekstaza totalna.onaj ambijentalni dio,pa bubnjevi,pa scream...savrsenstvo. Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Varg svira bubnjeve jako, duboko i s naporom, a kad se jos pocne drati... Savrsenstvo jeste! Quote
Azog-Gauroth Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 ono ja nazivam psihoticnim screamom... majka... Quote
BLAGOJE Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 "Et Hvitt Lys Over Skogen" je zvanichno objavljena na izdanju "Ragnarok ( A New Beginning) a objavljena je i na"Presumed Guilty" (kompilacija) 1998 (Misanthropy/Elfenblut/Heroine Records). Filosofem jeste jedno od najboljih dela Burzuma ali "Hvis Lyset Tar Oss" zbog pesme Det Som Engang Var uvek dobije vishe pozitivnih glasova. A tu je i presudna cinjenica da se Varg na Filosofemu mnogo udaljio od black metala a o Burzumu uglavnom pricaju black metalci pa im je blizi "Hvis Lyset Tar Oss". Shto se tiche ambientalnih dela na mene su uvek ostavljali veliki utisak "Tomhet", "Rundgang um die transcendentale saule der singularitat" i "Moti Ragnarokum". Jednom kada sam slusao "Rundgang um die transcendentale saule der singularitat" zatvorio sam ochi i posle nekog vremena sam video piramidu na sebi. Je li je neko imao neka cudna iskustva dok je slusao ambient Burzum? odkad Filosofem nije black metal matere ti? Quote
Stolet Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 Na Filosofemu je vishe ambienta nego na prethodnim albumima,ali mislim da je tad josh biJo BM Quote
BLAGOJE Posted October 2, 2004 Report Posted October 2, 2004 e brao momci!!!!! jos kazite da burzum nije NS i sve u kurac.... Quote
Zlotvor Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 (edited) Mislim da je Vikernes osudjen na 21 godinu Skraceno je na 18 Euronymous je pretio Vargu da ce da ga ubije. To sto ga je Varg ubio je bila neka vrsta samoodbrane unapred sto je po njegoj religiji (Odinisticka) sasvim normalno (tako nesto u svakom slucaju...). Time se valjda i branio na sudu. Sto se najbolje pesme tice "Ea, Lord of The Depths" Edited October 10, 2004 by Zlotvor Quote
Denethor Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Znachi josh samo 7 godina pa nam nash grf izlazi iz cuze Quote
Zlotvor Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Mozda i ranije ako (opet) pokusa da pobegne Quote
Frankenchrist Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Dakle nisu mu produzili kaznu zbog onog bezanja vec su je smanjili. U svakom slucaju ima on jos da se nalezi ojha... Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Mozda i ranije ako (opet) pokusa da pobegne Idemo ga mi osloboditi pa da zajedno smanjimo jos na 666 godina! Slazem se, ono mu je bio stvarno jak potez... Quote
Frankenchrist Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 (edited) Naprotiv, veoma glup potez. Da nije to uradio mozda bi se i izvukao ranije sa nekom uslovnom, ovako, kobas. Edited October 18, 2004 by Frankenchrist Quote
Fiery Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Bar da je nesto pametnije pokusao to "bekstvo" Quote
rustik Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Naprotiv, veoma glup potez. Nazalost Quote
Мајор Гашпар Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Pa, izgleda da on i nije zeleo da pobegne..jer da je zelo mogao je... Quote
Frankenchrist Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Nego sta je hteo, da ostane u zatvoru jer mu je tamo bas cool? Zeleo je, pokusao je, ispusio ga je. Quote
Frankenchrist Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Nazalost Cesto volim da izcitiram kolegu Invictusa i njegov post sa 3. strane, koji kaze: "Nek je slavljeno ime Euronymousovo, a njegovog ubicu nek proguta vjecna tama i zaborav." Svaka njemu cast za onih par albuma i one ambijentale, ali ipak... to mi je jedan od najantipaticnijih (ako se tako moze reci) likova sa BM scene. Quote
Мајор Гашпар Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Mogao je da bezi preko grane..a on se jebavao po gradu..boleo ga je kurac Quote
Frankenchrist Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Mogao je da bezi preko grane..a on se jebavao po gradu..boleo ga je kurac Mogao je preko grane... samo ako bi preplivo, tako bi ih vec zajebo. Quote
Grobodan Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Mogao je da bezi preko grane..a on se jebavao po gradu..boleo ga je kurac Nije valjda da to smatras pametnim? Quote
Мајор Гашпар Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Sta god da je uradio bilo je pametnije od onoga sto je uradio Quote
Frankenchrist Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 (edited) Ali on nije nista drugo uradio, sto znaci da je isp'o glup. Edited October 18, 2004 by Frankenchrist Quote
Мајор Гашпар Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Nismo mu ni do kolena da bi raspravljali o tome Quote
Recommended Posts