AGGRESSOR55 Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 To je bootleg, extra limited. Ima samo dve pesme, Once Emperor i Black Spell Of Destruction Quote
Jellybelly Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 nemam taj bootleg, nisam ni cuo za to Quote
militant Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Мени је ужасно неслушљиво. То је више за колекционаре... Quote
VANDALICUM Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 JA imam sve sto ste do sada nabrojili od Burzum- a. Quote
BLAGOJE Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 a ti mi to narezi na mp3 kad budes slao za ZOG. Quote
Sandra Laureano Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Мени је ужасно неслушљиво. То је више за колекционаре... Pa kolko ja znam to nitko ne slusa, ko ni zadnja Quorthonova djela. Kod nas netko siri sluh da je Varg mrtav (ne znam jel lik zbog Bathory tripuje ili je sam bolestan) Quote
Jellybelly Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 kako niko ne slusa poslednja bathory ostvarenja? jedini slabi albumi su mi requiem i octagon, jer na njima peva ko navy (ko je ikad bio na svirci beholdersa, pa navy vam je onaj glupi pevac sto misli da zna da peva a nema pojma, ispraznio je filozof svojom drekom ) a i blood on ice i destroyer of worlds i nordlandi su odlicni albumi btw burzum rules, ono se zove emocija u muzici, on sa dva riffa kaze sta mnogi ne kazu sa celom svojom diskografijom. kad slusam burzum krv mi se ledi u zilama, album hvis lysset tar oss moze do suza da me dovede, oni ambijentali su tako dobri, tako hladni, tako mracni... savrsenstvo Quote
Perfector Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Konacno sam kompletirao BURZUM diskografiju. @fillex Apsolutno se slazem sa tobom Quote
Blashyrkh Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Varg(Christian) Vikernes je keva,svaka chast,slava mu!!!Jebesh Burzum hatere kojih je trg pun.Euronymus je bio keva muzichar,ali mnogo je srao protiv drugih bandova(npr. Deicide-a kevaaa),tako da je dobio noz.Inache ja slusham i Burzum i Deicide i Mayhem ko misli zbog toga da sam pozer evo mu ovo .Svadje grupa se nas ne tichu!!!! Quote
Jellybelly Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 mogu oni da puse vargu, kad napisu pesmu det som en gang var nek mi se jave Quote
RokateLi Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Varg(Christian) Vikernes je keva,svaka chast,slava mu!!!Jebesh Burzum hatere kojih je trg pun.Euronymus je bio keva muzichar,ali mnogo je srao protiv drugih bandova(npr. Deicide-a kevaaa),tako da je dobio noz.Inache ja slusham i Burzum i Deicide i Mayhem ko misli zbog toga da sam pozer evo mu ovo .Svadje grupa se nas ne tichu!!!! Jes bre! I meni je pun kurac onih koji hvale Euronymusa, a seru kako je Varg unistio black kad je ubio Euronymusa. Ja slusam i Burzum i Mayhem a njihovi konflikti me apsolutno ne zanimaju. Quote
Sandra Laureano Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 kako niko ne slusa poslednja bathory ostvarenja? jedini slabi albumi su mi requiem i octagon, jer na njima peva ko navy (ko je ikad bio na svirci beholdersa, pa navy vam je onaj glupi pevac sto misli da zna da peva a nema pojma, ispraznio je filozof svojom drekom ) a i blood on ice i destroyer of worlds i nordlandi su odlicni albumi btw burzum rules, ono se zove emocija u muzici, on sa dva riffa kaze sta mnogi ne kazu sa celom svojom diskografijom. kad slusam burzum krv mi se ledi u zilama, album hvis lysset tar oss moze do suza da me dovede, oni ambijentali su tako dobri, tako hladni, tako mracni... savrsenstvo Uzas!!! I samo: Euro svirao je daleko bolje od Varga! Quote
VANDALICUM Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 a ti mi to narezi na mp3 kad budes slao za ZOG. OK Quote
Zakk Fade To Black Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Jes bre! I meni je pun kurac onih koji hvale Euronymusa, a seru kako je Varg unistio black kad je ubio Euronymusa. Ja slusam i Burzum i Mayhem a njihovi konflikti me apsolutno ne zanimaju. Potpuno se slazem brate... Quote
RokateLi Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 A onaj ko se slaze sa mnom nije pozer 100% Quote
Supergalactic Lover Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 jel gledao ko film 'gummo'? burzum je radio soundtrack, kao i kos veliki broj metal bednova... a i sire. elem evo soundtrack: # "The Gold Torques Of Ulaid" - Absu # "Serving Time In The Middle Of Nowhere" - Eyehategod # "D.W.S.O.B." - Electric Hellfire Club # "Gummo Love Theme" - Spazz # "Schuld Uns'res Knoch'rigen Faltpferd" - Bethlehem # "Rundgang Um Die Transzendentale Säule Der Singularität" - Burzum # "Equimanthorn" - Bathory # "Smokin' Husks" - Dark Noerd # "Dragonaut" - Sleep # "Matando Gueros 97" - Brujeria # "The Medicined Man" - Namamax # "Hellish Blasphemy" - Nifelheim # "Skin Peeler" - Mortician # "Give The Human Devil His Due" - Mystifier # "Mom's And Dad's Pussy" - Destroy All Monsters # "Verschierte Irrelgiositat" - Bethlehem # "Suite No.2 For Solo Cello In D Minor Prelude" - Mischa Maisky # "Some Grass" - Sleep # "Jesus Loves Me" - Rose Shepherd & Ellen M. Smith Quote
dark_lilith Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Uzas!!! I samo: Euro svirao je daleko bolje od Varga! to nije istina! inace stvarno je smor pominjati eura vishe u ovoj prici Quote
RokateLi Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 jel gledao ko film 'gummo'? burzum je radio soundtrack, kao i kos veliki broj metal bednova... a i sire. elem evo soundtrack: # "The Gold Torques Of Ulaid" - Absu # "Serving Time In The Middle Of Nowhere" - Eyehategod # "D.W.S.O.B." - Electric Hellfire Club # "Gummo Love Theme" - Spazz # "Schuld Uns'res Knoch'rigen Faltpferd" - Bethlehem # "Rundgang Um Die Transzendentale Säule Der Singularität" - Burzum # "Equimanthorn" - Bathory # "Smokin' Husks" - Dark Noerd # "Dragonaut" - Sleep # "Matando Gueros 97" - Brujeria # "The Medicined Man" - Namamax # "Hellish Blasphemy" - Nifelheim # "Skin Peeler" - Mortician # "Give The Human Devil His Due" - Mystifier # "Mom's And Dad's Pussy" - Destroy All Monsters # "Verschierte Irrelgiositat" - Bethlehem # "Suite No.2 For Solo Cello In D Minor Prelude" - Mischa Maisky # "Some Grass" - Sleep # "Jesus Loves Me" - Rose Shepherd & Ellen M. Smith Iz koje godine je film i ko glumi? p.s. Aj' odgovori na ovo pitanje i imas 666 postova Quote
Ninoslav Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Iz 1997... Cast: Jacob Reynolds .... Solomon Nick Sutton .... Tummler Lara Tosh .... Girl in Car Jacob Sewell .... Bunny Boy Darby Dougherty .... Darby Chloë Sevigny .... Dot Carisa Glucksman .... Helen Quote
Swarthyard Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Ja slusam i Burzum i Mayhem a njihovi konflikti me apsolutno ne zanimaju. Potpuno se slazem Muzuka na prvo mjesto a poslje pa opet muzika naravno Quote
Jellybelly Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 dobro zboris, i cirka se tu mora naci Quote
Supergalactic Lover Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Iz koje godine je film i ko glumi? p.s. Aj' odgovori na ovo pitanje i imas 666 postova ma film je totalni vndergrovnd. a i nije nesto. mnogo je bolesta. ne verujem da ces ga naci. btw. sad imam 666 postova. Quote
Recommended Posts