boske Posted August 31, 2002 Report Posted August 31, 2002 nemam pojma po meni su najbolji lux occulta i ashen light i naravno old funeral........ Quote
confusi0n.is.sex Posted September 12, 2002 Report Posted September 12, 2002 Nije mi bas jasno ovoliko velicanje coveka ali ajde, cinjenica je da je on iako u zatvoru trenutno velika medijska licnost u Norveskoj i da svakodnevno dobija stotine pisama obozavalaca. Drugo, kakva se iskrenost vidi u tome sto je batalio celu pricu i sada je neo nacista?! Razumem takve stvari kod mladjih koji i kada posle svrstavanja u kult shvataju celu pricu i beze od nje, najbolji primer Iana Stewarta... Necu reci da je muzika losa ali osecaj bljutavosti koji imam prilikom slusanja nekog No Remorse-a ili Screwdriver-a je vrlo slican ovom. Quote
Hamsun Posted September 16, 2002 Report Posted September 16, 2002 Uzivajte... Imellom buskene vi stirret paa de som minnet om andre tider og fortalte at haapet var borte for alltid... Vi hoerte alvesang og vann som sildret Det som en gang var er nu borte alt blodet... all lengsel og sorg som hersket og de foelelser som kunne roeres er vekk... for alltid... vi har aldri levd Quote
deadsy Posted September 19, 2002 Report Posted September 19, 2002 >zakljucujem da je Varg pokusao da izadje iz black metala.Pa svako jedanput dodje na put zrelosti. Inace, najbolja pesma je \" A lost Forgotten Sad Spirit\" A, znate li sa kog je to izdanja, a? to je sa izdanja Aske (digipack) koji pored 3 stvari sa Aske albuma ukljucuje i pjesme sa njihovog prvog dema Burzum , koji ima jednu odlicnu produkciju , hladnu i jezivu Quote
ASKE Posted September 20, 2002 Report Posted September 20, 2002 B-R-A-V-O za dedsija! tri bambija! Quote
sevast Posted September 20, 2002 Author Report Posted September 20, 2002 " A lost Forgotten Sad Spirit" mozes naci i na izdanju "Ragnarok( a new beginning)". Tek da se zna... Quote
deadsy Posted September 23, 2002 Report Posted September 23, 2002 bravo ASKE , vidim , gledas neke kvizove ovo ono 8O :roll: Quote
ASKE Posted September 24, 2002 Report Posted September 24, 2002 Pa, eto...u slobodno vreme se i time bavim... Quote
All_Destroyer Posted September 24, 2002 Report Posted September 24, 2002 Pa, eto...u slobodno vreme se i time bavim... Za ovakvo priznanje se mora dodeliti neverovatnih 9 bambija!!!!!!!!!!!! I mislim da imamo pobednika, da, da, da!!! ASKEEEEEEEE!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E, ovo je trebalo smisliti! a: Quote
ASKE Posted September 25, 2002 Report Posted September 25, 2002 Hvala, hvala...niste trebali... Quote
sevast Posted October 3, 2002 Author Report Posted October 3, 2002 Pogledajte sta sam otkrio! Dobro pogledajte sliku za album "Det Som Engang Var". Evo vam link gde mozete videti ovu sliku http://metalartwork.free.fr/images/pochett..._engang_var.jpg Pogledajte detalj iznad slova "ng Var". To je slika sa prvog albuma "Burzum" Idite na www.burzum.com a onda na albums i videcete sliku za prvi album. Je li neko vec znao za ovo? Kazite da li vidite isto sto i ja. Quote
Tormentor Posted October 3, 2002 Report Posted October 3, 2002 Jeste vala.Fino se vidi ono drvo i ljudska? figura. Quote
deadsy Posted October 3, 2002 Report Posted October 3, 2002 Kako to zovu zapadnjaci , Eastern eggs (da ne bude zabune,tako se zovu skrivene fore) Inace,ono drvo mi djeluje malo drugacije (broj grana) al figura duha (covjeka) je potpuno ista. Fenomenalna ideja ... Quote
Tormentor Posted October 4, 2002 Report Posted October 4, 2002 Broj grana Jeste vala si u pravu,a i onaj list na sedmoj grani je manji nego na originalnom omotu. Quote
deadsy Posted October 4, 2002 Report Posted October 4, 2002 Broj grana Jeste vala si u pravu,a i onaj list na sedmoj grani je manji nego na originalnom omotu. kad se bolje covjek zagleda ... u pravi si tormentor Quote
Veles Posted June 16, 2003 Report Posted June 16, 2003 Evo samo da popnem temu temu pa da pričamo ovdje umjeto ove novootvorene! Quote
Nazzgul Posted June 16, 2003 Report Posted June 16, 2003 Evo samo da popnem temu temu pa da pričamo ovdje umjeto ove novootvorene! Pametno....i ja bi to uradio samo shto nisam znao da tema josh uvek postoji na trecoj stranici... Quote
Supergalactic Lover Posted June 17, 2003 Report Posted June 17, 2003 napisao sam i pre ali cu ponovo... svidjaju mi se njegovi ambijentali iz zatvora, monotoni ali dobri!!! i jel istina nesto da kada su mu izricali presudu on se smejao a neke crkve gorele?? :? Quote
scissors Posted June 17, 2003 Report Posted June 17, 2003 "Hlidskjalf" je simpatičan trip od albuma... dosta mračan i odiše sivilom, ko što superius reče monotonošću... ali mislim da je on i htio baš tako da zvuči Quote
Supergalactic Lover Posted June 17, 2003 Report Posted June 17, 2003 pa verovatno jer se tako oseca u zatvoru!!!! a inace mislim da nije u mogucnosti da koristi vise instrumenata, opet zbog zatvora... Quote
Nazzgul Posted June 17, 2003 Report Posted June 17, 2003 On i ne planira da koristi vishe nishta!!! Izjavio je da Burzum prestaje sa radom... Quote
BLAGOJE Posted June 20, 2003 Report Posted June 20, 2003 nazalost,mogu da potvrdim da Kristian(mala sala) se povlaci. ude u sumu(pametan covjek). Quote
Recommended Posts