Novaliis Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Ko je autor? Stvarno ne znam..tako pise pod "Knjige u pripremi" u prvom broju Metal Marketa.Metal Market je u stvari nov projekat Rogosica, nakon REXa i MEXa..danas mi stigao magazin preko poste. Quote
Novaliis Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Sta mislite ko je otpevao zenske vokale u pesmi Snu Mikrokosmos Tegn? I da li u toj pesmi uopste ima zenskih vokala ili ja tripujem... Quote
Grobodan Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Чак сам и (тадашњој) девојци пустао неке ствари са Hlidskjalf! А није да је она баш имала везе са металом ... А Moti Ragnarokum могу да слушам у свако доба! Mene je moja devojka,koja nema veze sa metalom,navukla na Hlidskjalf A kako je ona dosla do njega - nemam pojma. O dozivljaju koji pruza Burzum muzika - mislim da se svi slazemo. Quote
Svaroggh Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Jedan od rodonačelnika blek metala... Ambijent albumi su mu odlični, kao i neprevazidjeni "Filosofem"... Klasika... \m/ Quote
Novaliis Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Jedan od rodonačelnika blek metala... Ambijent albumi su mu odlični, kao i neprevazidjeni "Filosofem"... Klasika... \m/ Jos nikog nisam cuo ovde da se zali na njegove ambijentalne albume..a onda se setim Vargove izjave kako je prekinuo taj projekat jer stari fanovi nisu mogli da prihvate tu promenu.Mozda tada, 97-e ili 99-e kada su izasli..tada su mozda ljudima delovali cudno ti albumi ali vremenom postaju sve cenjeniji. Slava! Quote
Svaroggh Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Tako je, treba ceniti i ambient albume, jer ipak to pokazuje svestranost pojedinca koji komponuje, a ne ogranichava se iskljuchivo na jedan stil... Слава! Quote
Novaliis Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Male zanimljivosti..ne znam da li znate ali npr. pesma Balferd Baldrs sa Daudi Baldrs albuma je u stvari pesma Jesu dod, samo u ambijentalnoj verziji. Takodje i poslednja pesma na Hlidskjalf albumu, Crying Hadnur, je u stvari pesma Crying ork.Ako dosad niste, proverite i videcete/cucete iste melodije. U stvari, celi albumi Daudi Baldrs i Hlidskjalf su radjeni na osnovu gitarskih rifova koje je Varg iskomponovao pre zatvora...kada je zatvoren, nije mogao da poseduje gitaru te je gotove rifove iz svoje glave prebacio u ambijentale. Zamislite kako bi mocno zvucale te melodije na gitarama. Mada i ovako zvuce savrseno. For Wuotan!Hail and Joy! Quote
Grobodan Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Zamislite kako bi mocno zvucale te melodije na gitarama. Mada i ovako zvuce savrseno. I ja sam o tome razmisljao...i ovlazio gacice. Mislim,super su ambijentali,ali ja sam ipak uskogrudi zatupljeni metalac. Quote
Novaliis Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Ko zna, mozda i snimi te ambijentale u black metal fazonu..ali nigde nikakvih vesti da li izlazi ili kad izlazi.. Quote
Novaliis Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Jao pogledajte koliki update na burzum.com..odoh da citam. Quote
Novaliis Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Burzum story je dobio jos jedan nastavak, mozda i poslednji..mada ko zna. Sve u svemu, Varg pise da ce kad bude bio oslobodjen, nestati u Norveskoj divljini i ziveti apsolutno van civilizacije.Nece davati nikakve intervjue, nece se cuti nista o njemu. Kako kaze, danasnja civilizacija je brod Sodome i Gomore i ide pravo ka svom unistenju.On ce iskociti iz tog broda. Kaze da ce mozda izdati koju knjigu ali verovatno pod pseudonimom kako bi ostao anoniman i da ce mozda snimiti 1-2 albuma.Nista vise. Ma koga interesuje neka ide na sajt pa nek procita sam sve. Quote
Black desire Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Burzum story je dobio jos jedan nastavak, mozda i poslednji..mada ko zna. Sve u svemu, Varg pise da ce kad bude bio oslobodjen, nestati u Norveskoj divljini i ziveti apsolutno van civilizacije.Nece davati nikakve intervjue, nece se cuti nista o njemu. Kako kaze, danasnja civilizacija je brod Sodome i Gomore i ide pravo ka svom unistenju.On ce iskociti iz tog broda. EEEEEEE...blago njemu, kad mu se moze... Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Јел то на сајту burzum.com. или burzum.org.? Колко ја знам, burzum.com. је одавно ван функције.... Проверићу оба сајта.... (; Слава! Quote
Novaliis Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 (edited) Јел то на сајту burzum.com. или burzum.org.? Колко ја знам, burzum.com. је одавно ван функције.... Проверићу оба сајта.... (; Слава! Burzum org. naravno! Pogresio sam tamo gore i napisao com. http://www.burzum.org/ Edited May 14, 2006 by Varg Quote
militant Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 U sto volim kad vidim ovaj update na sajtu. Skinuo sam cim je izaslo al' nisam jos procitao. Varg, kad sam prvi put citao tekst Der Tod Wuotans na taj deo sam se najezio. Quote
Novaliis Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Varg, kad sam prvi put citao tekst Der Tod Wuotans na taj deo sam se najezio. Takodje.. Ma genijalni su mu tekstovi. Quote
militant Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Sad procitah ove nove tekstove sto je pisao, mnogo mi se svidja onaj zavrsni o Burzum story. Ovi o paganizmu su isto odlicni, jebote nisam ni slutio koliko stvari ne znam dok nisam citao ove njegove radove. Quote
Novaliis Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Nema zajebancije, drago mi je sto ce to uraditi.Prozivece ostatak zivota onako kako zeli( i izgleda, kako jedino moze ). Ipak mi je drago i sto ce najverovatnije snimiti jos par albuma.Ne mogu ni da zamislim kakvi ce to kultovi da budu. Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 А када он излази из затвора уопште? Слава! Quote
Novaliis Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 А када он излази из затвора уопште? Слава! Varg kaze da bi po zakonu trebao da izadje ove godine..ali ko to zna. Nema jos nikakvih zvanicnih vesti. Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Сви смо уз њега! Слава му! Quote
militant Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Nije umro jos, ali popicemo u njegovo ime. Quote
Novaliis Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Сви смо уз њега! Слава му! Nije umro jos, ali popicemo u njegovo ime. Tako je. Ono sto ce mi nedostajati kada izadje su njegova dela na internetu:" Burzum story " i " Paganism ".Nece vise biti updateova. A vreme ce pokazati sve... Quote
Recommended Posts