Novaliis Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 A ko sme da ti zameri na tome?Instrumentali su zakon. Quote
militant Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Tu ih ne razdvajam. Svi su trip nevidjeni. Sav se najezim kad ih cujem u pravom trenutku. Quote
Novaliis Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Ne znam kako je kod vas, ali meni Burzum mnogo vise odgovara kada ga slusam sam..nekad pustim kada je jos neko pored mene ali to onda nije to.. Bas kao sto Varg kaze: najbolje je slusati nocu i sam.. Quote
Wolflord Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Tu ih ne razdvajam. Svi su trip nevidjeni. Sav se najezim kad ih cujem u pravom trenutku. Dosta ljudi su mi govorili:"nemoj slusati to smaranje, slusaj stare albume sa pravom krljacinom!"Ali ja ih naravno nisam slusao(retko kad ikoga slusam) nego sam slusao magiju Burzumovih klavijatura! Quote
Novaliis Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Kad ce vec jednom novi update na Burzum.org-u.. Quote
militant Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Jebiga, sad ce ionako morati da se strpi koliko god mu odrede. Mozda napise jos nesto da citamo. @Wolflord Quote
Wolflord Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Ja nisam nista procitao od njega. A bas bi voleo!Help Me!Recite mi gde mogu da nabavim neke njegove knjigice? Quote
Novaliis Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Ja nisam nista procitao od njega. A bas bi voleo!Help Me!Recite mi gde mogu da nabavim neke njegove knjigice? Za pocetak idi ovde: http://www.burzum.org/ i to na library..ima puno toga.. Quote
Novaliis Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Sve sto te interesuje o njemu ces naci tamo..a i jedini prate desavanja i vrse update.. Quote
MEDIEVAL Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 hahaha,nije li to MARKO TEKNO... dobrodosao Quote
Wolflord Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Za pocetak idi ovde: http://www.burzum.org/ i to na library..ima puno toga.. E ovo je prava stvar! Thanx za sajt! Stvarno je super! Cisto sumnjam ali ajde da pitam. Jel nema kod nas da se kupe njegove knjige? Quote
Novaliis Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Ne verujem..i po Norveskoj su valjda bile zabranjene jedno vreme..mozda jedino moze da se naruci preko sajta.Nisam siguran. Quote
RokateLi Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 hahaha,nije li to MARKO TEKNO... dobrodosao Ne verujem da ima jos ljudi sa gotovo identicnim nacinom izrazavanja... a tu je i nezaobilazni capslock pa dobronamdosao cova Quote
militant Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 @Wolf i Varg Ljudi, bre, ne da nema da se nadju njegove knjige bilo gde nego...i u Norveskoj se jedva mogu naci. Mislim da se mogu poruciti sa nekog sajta a i to je diskutabilno. Wolfe, verovatno si citao ceo Paganizam i Burzum story? Jes' citao Vargsmal? Quote
Wolflord Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 @Wolf i Varg Ljudi, bre, ne da nema da se nadju njegove knjige bilo gde nego...i u Norveskoj se jedva mogu naci. Mislim da se mogu poruciti sa nekog sajta a i to je diskutabilno. Wolfe, verovatno si citao ceo Paganizam i Burzum story? Jes' citao Vargsmal? Na zalost nisam Kod nas ovde u gradicu se to jaaaako tesko nabavlja!!! Mogu naci jedino neke klasike od Aleister Crowley-a i to je to!Koga god sam pitao za neke Varg-ove knjige samo su mi odmaknuli glavom i prokomentisali u stilu "Jesi lud?Gde ces to naci ovde?" Quote
Novaliis Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Upravo tako..nastavice on da pise kada izadje i to pod pseudonimom, tada ce njegove knjige valjda biti dostupnije. Quote
Wolflord Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Iskreno se nadam.Ali tesko da ce dosperi do nas. Quote
militant Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 (edited) Skini paganizam i pricu o Burzumu sa burzum.org-a, a mogu ja (ili neko ko ima) da ti saljem Vargsmal. Edited July 4, 2006 by Stribog Quote
Novaliis Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Ima Vargsmal na internetu..ja imam verziju sa kasnijim Vargovim komentarima o knjizi. Quote
militant Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Znam da ima neki link. Inace, knjiga je napisana kad je on bio dosta mladji pa i neke misli nisu na mestu. Quote
Novaliis Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Znam da ima neki link. Inace, knjiga je napisana kad je on bio dosta mladji pa i neke misli nisu na mestu. Da, tu knjigu je napisao sa nekih 20-ak godina i bio je tada zesce besan..zato je sada napisao komentare na Vargsmal gde komentarise dosta zrelijom i hladnijom glavom. Quote
Recommended Posts