gavrosaurus Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Верујем да, одавно, нисте слушали: Време је да се подсетите ... Quote
RokateLi Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 al je ostario Istina... na slici izgleda ko da mu je pedeset. @Gavrosarius Jel si to postavio neku sliku... nece da se prikaze Quote
gavrosaurus Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Пази стварно! Пу, мајке им га! Дакле, подсетите се: Албум над албумима. Quote
Narsil Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 uvek mi je bio smesan taj omot(ovo nema veze sa hejtom prema bendu)! Quote
RokateLi Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Пази стварно! Пу, мајке им га! Дакле, подсетите се: Албум над албумима. Ja sam ovih dana bash vrteo Gebrechlichkeit I i II... mislim, takvu atmosferu samo Varg moze da napravi... genijalno. Quote
Misantrophil Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Filosofem je mozda njegov najbolji album,i sta fali omotu sigurno ti smeta sto nema nekih pentagrama i demona Quote
Narsil Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 hahahahahah ne nego mi je smesan , imam prava na to! Quote
Hrym Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Ajde obrazlozi zasto pa da se mi nasmejemo malo?!?! Quote
Narsil Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 jer mi se ne svidja , bolji mi je recimo , ne znam tacno kako se zove album i boli me kurac , imao sam ga na disku pre , kad nisam znao shta je to , na H je album , ima neka shuma cini mi se , to mi je do jaja , jednostavan omot! Quote
gavrosaurus Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Вероватно "Hvis lyset tar oss" мада постоји и "Hlidskalf" али је то електронски инструменал албум. Што се тиче "Hvis lyset tar oss", прва песма са тог албума, "Det som en gang var" је, за мене, још увек једна од најјачих ствари у овој врсти музике ... Quote
Narsil Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 chuo sam tu pesmu , necju da komentarisem , jer ne volim bend ,pa da me ne napadnu! e ovaj ambijentalni je u pitanju , lep je omot! Quote
gavrosaurus Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Омот је савршен! Поседовао сам (поседујем још увек, заправо) касету где сам имао и inner sleeve са сликама за сваку песму. Био сам хипнотисам њиме месецима! И тај албум се мени јако допада ... Quote
Narsil Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 omot mi se dopada , preslusao sam taj album i smara me , sad ne slusam burzum iz principa , shvaticje ljudi! @Gavra ti si bre ovde najpametniji :) Quote
Azaralena Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 @Gavra ti si bre ovde najpametniji :) Quote
Josif Visarionovič Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 evo ja cu lepo reci koje pesme mogu da slusam od burzuma. To su black spell of destruction,Feeble Screams From The forest Unknown To je to Quote
Narsil Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 ja to ne slusam iz principa ! ali taj omot mi je do jaja shto sam rekao! Quote
militant Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Kvalitetni ste ludaci, to vam priznajem. Quote
Narsil Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 ti si najveci panj na ovom forumu!!! samo te treba udarati.....da se opametis malo! Quote
Novaliis Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Varg je stvarno ostario, izgleda starije nego što jeste, ima tek 33 godine.. Samo da snimi neki album kad izađe. Quote
Zen Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 (edited) Alo, bre, aman, sta spamujete vise, da zatvorim temu? Edited April 18, 2007 by Smorock Quote
Novaliis Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 (edited) Nemoj da zatvaras temu vec kazni spamere, puno je likova koji nemaju sta pametno da kazu ovde vec vrte iste fazone, te nisu vredni zatvaranja teme. bice ovde sveze rasprave u buducnosti, kada Varg izadje haha, a do tada neka fanovi imaju ovu temu kao mogucnost da izraze emocije Edited April 18, 2007 by Varg Quote
Josif Visarionovič Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 (edited) pa jel se zna kad izlazi Edited April 18, 2007 by Death_Cult_Legion Quote
The Sorcress Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Pa valjda 2012 ili tako nesto... Ali temu nikako ne zatvrarajte... Quote
Misantrophil Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 nije,mozda izadje i iduce godine Quote
Recommended Posts