Jump to content

Recommended Posts

Posted

U svakom slucaju, zavrsio je sa svojim tekstovima na netu zbog prepirke sa burzum.com sajtom, sto je i dobro jer je poceo sve vise da me nervira svojim stavovima. Otisao je mnogo u nauku :)

Posted

warn za ovakve i slicne komentare, a ti to radis ucestalo bogami na svim temama... ok je da nekog ne gotivis ali to sto ti radis je vise nego bezobrazno.

Posted (edited)

E Varg, ja mislim da treba da skoknes do paba veceras pa da detaljno procitamo te nove tekstove uz pivu... pa da vidimo da li su dobri ili ne ;)

btw ukoliko ima zainteresovanih ljudi koji bi hteli da rade Burzum tribute u okolini novog sada neka se jave, ne bi dugo trajalo samo jednu svirku i to je to

Edited by Aronax
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Za neogranicenu podrsku od strane Varga, i pojedinih clanova nagradicemo ga/vas ( :D :D :D ) time da sastavite vasu set listu a mi cemo se potruditi da je udovoljimo ;)

Posted (edited)
Det Som En Gang Var

Inn I Slottet Fra Drømmen

A Lost Forgotten Sad Spirit

My Journey To The Stars

Key To The Gate

Za početak...

Hmm, Ivane sta mislis??

Meni se svidja :pivopije:

Jesus' Tod.

:rockdevil:

Edited by Aronax Of Steel
Posted

Hmm... Ja predlažem:

- black spell of destruction

- jesus tod

- ea lord of the depths

- lost wisdom

- my journey to the stars

Ali prvo da mi sredimo neke druge stvari :opusteno:

Posted

dunkelheit i war? :cool:

ja hocu da budem menadzer tribjutu :D jer nishta drugo ne mogu :( sa instrumentima se josh uwek muchim, a kad ja zapewam krware ushi i teku suze :mhihi::ph34r:

hoce se Varg wratiti black metalu? :( bila je pricha da je skroz ostawio bm, a onda da ce se mu se wratiti kad izadje... :ph34r:

hmm... a stwarno mu je bolje da ne izadje tako brzo tj. ne bez telohranitelja... werowatno neko zheli oswetu :ph34r: