Feniks . Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 blago Nietzscheu ko ga danas sve citira hah.. Evo, citira se Nice u mom potpisu, verujem da je cika Fridrih zadovoljan dok nas posmatra Quote
GNEV Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 (edited) Prvo da bi kritikovao nečiji intelekt moraš biti više biće sa "apsolutnim saznanjem"-F.Niče Drugo,šta ti si njegov drveni advokat ? Ako nemaš svoje mišljenje onda nemoj ni pisati.Pošto vidim da ne gotiviš Varga jer verovatno nikad nisi ni slušao Burzum(niti pročitao) ne moraš mu se ni podsmejavati. Ok,dokazao si vec da si jako inteligentan... o'ladi bre malo,ima i vaznijih stvari u zivotu... a burzum i vargovu muziku jako gotivim! Edited December 4, 2007 by Sablast Quote
Brynhildr Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 U poslednje vreme vise slusam njegove ambijentalne albume... Posebno "Daudi Baldrs" Mada, opet tu upadne neki "War", "Dunkelheit", "Key to the gate". itd. xDD Sve u svemu, odlican bend ^^ Quote
wlado Burton RIP Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR, LOST WISDOOOOOOOOOOOOOOOOM, WHEN VARG COMES OUT, HE WILL MURDER ALL OF U POSERS, AND I OFCOURSE WILL HELP HIM, KNIFE STABBING WILL DO JUST FINE ! Quote
Josif Visarionovič Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR, LOST WISDOOOOOOOOOOOOOOOOM, WHEN VARG COMES OUT, HE WILL MURDER ALL OF U POSERS, AND I OFCOURSE WILL HELP HIM, KNIFE STABBING WILL DO JUST FINE ! Ovakvih paljevina nikad dosta Quote
Thrym Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Ne verujem,kakve sve gluposti necu procitati ovde Quote
Џрк Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Da ste citali njegove razloge zasto je ubio skapirali bi da nije ubio bezveze (ne opravdavam, samo isticem moje vidjenje da covek nije notorni ubica). Quote
Hell on Earth Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Najvise me odusevljava njegova kultna izjava (ne znam da li je 100% tacna) da ce kidnapovati i silovati norvesku princezu i da ce njihov sin da vlada celom Skandinavijom. Nadam se da ce pokrenuti neku ekstremisticku partiju, bilo bi strava. Quote
oʞɾoƃ Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Ma samo nek' poživi i biće do jaja... Quote
Josif Visarionovič Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Ako on izadje ziv iz zatvora moze da bude srecan,a ne jos da jebe tamo neke princeze Bice da mu je zatvor pomutio razum Quote
Thrym Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Nemoj te se loziti nego uzivajte u muzici... Quote
Josif Visarionovič Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Ajd ja ne volim njegovu muziku,stavove,ono mogu da slusam Lost Wisdom onaj pocetak dok ne pocne da peva,onda mi bude muka... Inace,u pravu si ko ga voli neka uziva u njegovoj muzici a ne da se lozi na nivou deteta od 12 godina 'ZORDON SADA USTAJE I JA CU MU POMOCI DA VAS SVE UNISTI' haha,tako ispada Quote
bogsvarog Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Ajd ja ne volim njegovu muziku,stavove,ono mogu da slusam Lost Wisdom onaj pocetak dok ne pocne da peva,onda mi bude muka... Inace,u pravu si ko ga voli neka uziva u njegovoj muzici a ne da se lozi na nivou deteta od 12 godina 'ZORDON SADA USTAJE I JA CU MU POMOCI DA VAS SVE UNISTI' haha,tako ispada Ako ne voliš njegovu muziku i njegove pro-arijevske stavove zašto onda pišeš ovde.Lepo imaš dosta grupa o BM a Varga zaobidji! Quote
deda Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 citao sam intervju sa burzumom u nekom fanzinu kada je na pitanje "sta mislis o tvojim fanovima?" on odgovorio "na zalost, ovo sto ja radim slusaju i blek metal gubitnici...". ne znam sta da dodam.... Quote
deda Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 poenta recenice glasi: glup si k'o kurac. Quote
Azaralena Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Ah, jos jedan antibleker na blek podforumu, jos jedan koji je posis'o svu pamet... I zasto svi imaju tako grozan recnik cim im se neko obrati? Quote
deda Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 citao sam intervju sa burzumom u nekom fanzinu kada je na pitanje "sta mislis o tvojim fanovima?" on odgovorio "na zalost, ovo sto ja radim slusaju i blek metal gubitnici...". ne znam sta da dodam.... da li je ova recenica iznad nejasna???????? Quote
Azaralena Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 (edited) Jasno, lik kaze da su blekeri gubitnici. Da su neki od njegovih fanova gubitnici. A sta ti mislis o tome? Zasto bi tek tako stavio tu recenicu, bez da das svoje misljenje? Nije te Gojko bez razloga pitao za poentu. Odgovor se sam namece, svakom blek metal gubitniku ce to izgledati kao provokacija, a ako neko i posumnja, ima i dodatak: poenta recenice glasi: glup si k'o kurac. Pa? Odobravas li ono sto je rekao ili ne? Prosto, ipak bi morao da dodas nesto, da posten svet zna da li da te razapne ili da saoseca... Edited January 11, 2008 by Azaralena Quote
Recommended Posts